Duikvakantie Porto Antigo incl 10 bootduiken Afbeelding Duikvakantie Porto Antigo incl 10 bootduiken
Duikvakantie Porto Antigo incl 10 bootduiken ***
Bestemming: Ilha Do Sal - Duiken Sal Kaapverdie

Duikvakantie Porto Antigo incl 10 bootduiken

***

Porto Antigo is met zijn ideale ligging de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke (duik)vakantie op het Kaapverdiaanse eiland Sal. Porto Antigo heeft vrij rustige, maar centrale ligging in Santa Maria. Het complex ligt direct aan het strand en op loopafstand van het gezellige centrum van Santa Maria, waar u winkeltjes, restaurants en bars kunt vinden.

Appartement o.b.v. Logies



8-daagse duikreis Porto Antigo incl. een duikpakket van 10 duiken

Het sfeervolle Porto Antigo is met zijn ideale ligging de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke (duik)vakantie op het Kaapverdiaanse eiland Sal. Porto Antigo heeft vrij rustige, maar centrale ligging in Santa Maria. Het complex ligt direct aan het strand en op loopafstand van het gezellige centrum van Santa Maria, waar u winkeltjes, restaurants en bars kunt vinden.
De appartementen van Porto Antigo liggen verspreid in de weelderige tuin. Voor de zonaanbidders ligt er in de tuin een zwembad met zonneterras met ligbedden en parasols, waar u heerlijk kunt ontspannen.

Ligging

Het complex heeft een rustige, maar centrale ligging direct aan het fijnzandstrand van Santa Maria en op slechts ca. 100 m van winkeltjes, restaurants en bars. de luchthaven van Sal ligt op ca. 18 km van de luchthaven. De appartementen liggen verspreid over het complex.

Faciliteiten

Er zijn 140 studios en appartementen in totaal. Er is een lobby met airconditioning, wifi (tegen betaling), tuin, zonneterras met ligbedden en handdoekenservice (borg), buitenzwembad, restaurant met terras, bar, watersportmogelijkheden in de omgeving (tegen betaling).

Appartementen

Er zijn studios/1-kamerappartementen, 2-kamerappartementen en 3-kamerappartementen. De studios/appartementen bestaan uit een woon-/slaapkamer met slaapplaats voor 2 personen, televisie, kitchenette met koffiezetapparaat, 2 elektrische kookplaten en koelkast. Badkamer met wastafel, toilet, douche of bad. Terras met zitje. De 2-kamerappartementen zijn als de studios, maar met 1 aparte slaapkamer voor 2 personen. De 3-kamerappartementen zijn als de studios, maar met 2 aparte slaapkamers.

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies. Tegen een toeslag kunt u tevens verblijven op basis van logies en ontbijt, halfpension of volpension.

Duiken met Cabo Verde Diving

Cabo Verde Diving Center verzorgt al meer dan 10 jaar bijzondere duiken rond Sal Island. Met 2 vestigingen in Santa Maria is er altijd een duikschool dicht in de buurt van uw hotel. Het team van Cabo Verde Diving bestaat uit 13 professionele medewerkers en hun duikmascotte Snorky, een vriendelijke golden retriever die u kwispelend welkom heet. De PADI instructeurs en duikmeesters delen graag hun kennis met u, begeleiden u tijdens uw avontuur onder water en laten u met veel enthousiasme en plezier de mooiste plekjes zien. Bij de basis zijn 2 boten beschikbaar, zodat duikers naar expertise kunnen worden ingedeeld. U kunt uw eigen uitrusting meenemen, of deze huren bij Cabo Verde Diving. Ook zijn er verschillende zwembaden aanwezig om de beginselen van het duiken onder de knie te krijgen en worden de transfers van uw hotel naar de duikschool gratis aangeboden. Kortom, duiken met Cabo Verde Diving is een ontdekkingstocht naar het tropische en mediterrane onderwaterleven. Het vervoer van/naar het duikcenter op de duikdagen wordt verzorgd door de duikschool.

De duiken worden uitgevoerd per zodiac. De zodiacs gaan naar verschillende duikstekken rondom Sal. In de ochtend worden er 2 duiken gemaakt (08:30-13:00). In de middag wordt er 1 duik gemaakt (14:00-17:00). U wordt door Cabo Verde Diving opgehaald bij uw accommodatie en na het duiken tevens ook weer naar uw accommodatie gebracht.

Bijkomende kosten duiken (ter plaatse te voldoen):

  • Nachtduik, ca. 20.-
  • Speciale grotduiken aan de noord-zijde van het eiland, ca. 15.- per duik
  • Huur duikuitrusting, ca. 15,- per dag
  • Extra duikdagen

Deze 8-daagse vliegreis naar Sal, Santa Maria is inclusief

  • Retourvluchten Amsterdam - Sal en v.v.
  • Luchthavenbelasting en toeslagen
  • Transfers van de luchthaven naar de accommodatie en v.v
  • 7 overnachtingen in Porto Antigo
  • Verzorging o.b.v. logies
  • Digitaal Visum
  • 10 duiken incl. fles, lucht en lood

Mocht u een andere reisduur in gedachten hebben of mocht u alleen reizen of juist met meer dan 2 personenWij informeren u met veel plezier vrijblijvend verder over de verschillende mogelijkheden en verblijfstypes.

Bijkomende kosten

  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50 per 9 deelnemers
  • Ruimbagage, afhankelijk van luchtvaartmaatschappij en gewicht
  • Eventuele upgrades en reis- en annuleringsverzekeringen
  • Toeristenbelasting voor Kaapverdie, ca. 220 CVE/ 2,- per persoon per nacht. Deze belasting is voor personen van 16 jaar of ouder en dient u ter plaatse aan de hotelier te voldoen.

Enkele van de vele mooie duikstekken

Tres Grotes (3 grotten)

Met een maximumdiepte van 18m zijn drie gemakkelijk toegankelijke grotten te vinden. Iedere grot heeft zijn eigen mariene leven met een diversiteit van vele tropische vissen, kreeften, schildpadden, trompetvissen en nog veel meer. Hierdoor is Tres Grotes een van populairste duikenplekken. Reistijd naar de duikplek is ca. 15 min per boot.

S. Antao

Op de zandbodem bevinden de resten zich van een commercieel schip, het wrak is in 3 delen gebroken en wordt tegenwoordig bewoond door vele vissoorten, pijlstaartroggen en kleine verpleegstershaaien die zich regelmatig laten zien. De maximumdiepte is 12m en de reistijd naar deze duikplek is ca. 15 min per boot.

Cavala

Een fantastische muurduik, enkel geschikt voor ervaren duikers, beginnend bij een diepte van 28m dalend naar 65m. Hier komt een ongelooflijke diversiteit pelagische vissoorten en haaiensoorten bijeen (inclusief Hammerhead), wat een prachtig schouwspel onderwater oplevert. Reistijd naar de duikplek is 15 min per boot.

Choclassa profonda

Deze adembenemend mooie duikplek ligt ongeveer 4km van het plaatsje St. Maria. De duik begint op een diepte van 14 meter en daalt of naar een diepte van 300m! Hier kunnen fantastische duiken worden gemaakt, afhankelijk van je duikervaring en certificatie. Een bonte verzameling van maritiem leven komt hier voorbij: Moray, tonijnen, marlijnen, schildpadden, kreeften, pijlstaartroggen, mantas, haaien en met wat geluk ook walvishaaien. Reistijd naar deze duikplek 25 min per boot

Pontinha e Pontinha profonda

Pontinha is een muur die begint op een diepte van 14 meter en afdaalt naar een maximum diepte van 30 meter. De duik kan worden opgesplitst in twee delen, een diepe op ongeveer 30 meter en een ondiepere op ongeveer 20 m diepte. De muur zit vol met scheuren en gaten wat een ideale leefomgeving verschaft voor kreeften en murenen. Ook kunt u hier pijlstaartroggen of hamerhaaien zien opdoemen uit de blauwe dieptes van de zee. Reistijd naar deze duikplek is 20 min per boot

Informatie Visum & Paspoort

Voor een vakantie naar Kaapverdie is een visum voor iedere passagier verplicht (ook voor baby's). U kunt het visum bij aankomst op de luchthaven aanschaffen. De kosten hiervoor bedragen ca. 25 euro per persoon. Daarnaast dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort (reizen op een identiteitskaart is niet toegestaan), wat na terugkomst van uw reis nog minimaal 6 maanden geldig dient te zijn. Heeft u een andere nationaliteit of een ander soort paspoort, dan dient u contact op te nemen met de betreffende ambassade/consulaat voor meer informatie. U bent zelf verantwoordelijk voor het bij u dragen van de benodigde reis- en visumdocumenten. Bent u in de 30 dagen voor aanvang van uw reis naar Kaapverdie in een land geweest waar het Ebola-virus heerst, dan wordt u niet toegelaten in Kaapverdie. Mocht u toch besluiten af te reizen naar Kaapverdie dan is dit op eigen risico. Alle kosten gemaakt worden als u niet wordt toegelaten, zijn voor Eigen rekening.

Toeristenbelasting

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van ca. 220 CVE of 2,- per persoon per nacht. Deze belasting is van toepassing op personen van 16 jaar en ouder. De toeristenbelasting dient u ter plaatse rechtstreeks aan de hotellier te voldoen. Wijzigingen onder voorbehoud.

Vluchten

Deze vakantie wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per airline. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Duikvakantie Porto Antigo incl 10 bootduiken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203