Individuele Rondreis Kenia 10 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Kenia 10 dagen
Individuele Rondreis Kenia 10 dagen
Bestemming: Rondreizen Kenia - Rondreizen

Individuele Rondreis Kenia 10 dagen




Dag 1: The Fairmont Norfolk Hotel


Bij aankomst in Nairobi wordt u opgewacht op de luchthaven en overgebracht naar het Fairmont The Norfolk Hotel. Het hotel is gelegen in het bruisende centrum van deze bruisende hoofdstad. Geniet van een overnachting en ontspan rond het zwembad in deze rustige omgeving, of trek de drukke straten in om te proeven van echte Afrikanen.


Dag 2: Amboseli Serena Lodge


Vandaag vlieg je naar dit beroemde park, zodat je misschien zelfs een glimp opvangt van de machtige Kilimanjaro voordat de wolk aanbreekt. Een gids wacht op de landingsbaan om je naar de Lodge te brengen. Amboseli Serena Safari Lodge heeft een unieke ligging in dit Nationaal Park. Met de majestueuze besneeuwde Kilimanjaro op de achtergrond, heeft het een van de meest geweldige omgevingen ter wereld!


Dag 3: Amboseli Serena Lodge


Het is een druk park vanwege de nabijheid van de Kilimanjaro en de vele dieren die er leven. De olifantenpopulatie is enorm en omdat het park zo compact is, kun je genieten van spectaculaire waarnemingen van deze enorme zoogdieren. Het hotel heeft een ononderbroken uitzicht op de Kilimanjaro en de savannevlaktes.


Dag 4: Mara Serena Safari Lodge


Vliegen is de beste manier om Oost-Afrika te verkennen, omdat de wegen niet in goede staat zijn. Vliegen geeft je ook een vogelvlucht van het geweldige landschap waarin je zult verblijven. Vanaf de landingsbaan, transfer naar de zeer centrale Mara Serena Safari Lodge. De Lodge ligt hoog op een heuvel en biedt een fantastisch uitzicht over de open savanne.


Dag 5: Mara Serena Safari Lodge


De Lodge biedt ook een uitstekend uitkijkpunt voor de enorme jaarlijkse migratie die gnoes, zebra's en andere antilopen door de Mara naar de Serengeti voeren. Een gamedrive in dit beroemde African National Park vol wilde dieren en klassieke Safari-momenten zorgt voor ervaringen die je nergens anders ter wereld kunt krijgen! De Big 5 is gemakkelijk te zien in de uitgestrekte open graslanden.


Dag 6: Mara Serena Safari Lodge


Er is een geweldig vogelleven voor geïnteresseerden en de gidsen zijn zeer deskundig, van het grote wild tot de kleine wezens. Nippend op die zonsondergang, hoog op een heuvel,

uitkijkend over het Afrikaanse landschap en de ondergaande zon, is een herinnering die je de rest van je leven mee zult nemen!


Dag 7: Kinondo Kwetu Hotel


Vandaag vlieg je terug naar Nairobi en transfer naar Diani Beach aan de zuidkust van Kenia. 3 nachten ontspanning hier en je vergeet dat al het andere bestaat. Kinondo Kwetu is een klein, all-inclusive luxe resort met een privéstrand. Perfect voor pasgetrouwden of gezinnen. Verblijf in een van de lokaal gemaakte "banda's" langs de prachtige baai.


Dag 8: Kinondo Kwetu Hotel


Als een strandparadijs zijn de activiteiten geconcentreerd rond de turquoise warme Indische Oceaan. Zwem met de dolfijnen, snorkel door de lokale riffen, geniet van zeil- en zonsondergangcruises of waterskiën en kajakken voor de meer energieke. Anders zijn er kilometers eindeloze stranden om naar beneden te wandelen en gewoon je tropische omgeving op te nemen.


Dag 9: Kinondo Kwetu Hotel


Andere activiteiten zijn onder meer: ​​privéstrandpicknicks, waterskiën en wakeboarden, traditioneel zeilen, diepzeevissen, suppen, snorkelen, duiken en bootexcursies.


Dag 10: Kinondo Kwetu Hotel


VERTREKDAG - Neem nog een laatste duik in de warme Indische Oceaan voordat u terugkeert naar Nairobi en uw aansluitende vlucht naar huis.



Individuele Rondreis Kenia 10 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203