Individuele Rondreis Kenia 13 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Kenia 13 dagen
Individuele Rondreis Kenia 13 dagen
Bestemming: Rondreizen Kenia - Rondreizen

Individuele Rondreis Kenia 13 dagen




Dag 1: Macushla House


Bij aankomst in Nairobi wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht. Vanwege vluchtverbindingen moet je overnachten in de bruisende hoofdstad van Kenia. Geniet van een overnachting in Macushla House in het weelderige Karen-gebied. Het wordt door de eigenaar beheerd en is een geweldige plek om uw reis te beginnen.


Dag 2: Masai Mara Sopa Lodge


Je Safari-gids ontmoet je in het hotel en brengt je naar de Masai Mara. Geniet onderweg van de lunch naar dit iconische reservaat met enkele van de beste gameviewing ter wereld! Kom 's middags aan in de Masai Mara en geniet van een gamedrive. Breng 2 nachten door in de Mara Serena Lodge. Gelegen in het midden van de Masai Mara, hoog op een heuvel met uitzicht over de savanne.


Dag 3: Masai Mara Sopa Lodge


De activiteiten omvatten dagelijks 3 gamedrives, traditionele 'bush-diners', drankjes bij zonsondergang over het uitgestrekte bush-veld, ontbijt naast de nijlpaarden in de nijlpaardenbaden, of ontspannen en genieten van het spectaculaire uitzicht vanaf het zwembad en de bar of het eetgedeelte van het hotel. De lodge is ontworpen om een ​​traditionele Masai manyatta na te bootsen, en de kamers hebben een prachtig uitzicht op de Mara-rivier beneden.


Dag 4: Great Rift Valley Lodge and Golf Resort


Door slechte wegomstandigheden in Oost-Afrika is het goed om de ritten te onderbreken. Vandaag stop je in de Rift Valley om te helpen met de lange rit. De Great Rift Valley Lodge heeft een fantastisch uitzicht over Lake Naivasha en de spectaculaire Valley beneden. De tweepersoonskamers met 1 of 2 bedden zijn ruim en hebben een eigen balkon, een eigen badkamer en alle benodigde moderne faciliteiten.


Dag 5: Amboseli Sopa Lodge


Vandaag is er een lange transfer over de weg naar een van de grootste safaribestemmingen van Afrika, het Amboseli National Park. Beroemd gemaakt door de geweldige foto's van de enorme besneeuwde top van de Kilimanjaro. Breng 2 nachten door in de Amboseli Serena Lodge, die op een unieke locatie in het hart van dit nationale park ligt. Met een ononderbroken uitzicht op de Kilimanjaro en de savannevlaktes, heb je constant fotomomenten.


Dag 6: Amboseli Sopa Lodge


Geniet twee keer per dag van game drives. Amboseli staat bekend om zijn enorme kuddes olifanten. Er zijn ook andere grote zoogdieren zoals nijlpaarden en buffels, veel antilopen grazen op de

uitgestrekte graslanden en kleinere interessante dieren in het wild zoals hyena's, jakhalzen, wrattenzwijnen en apen om aan de variëteit toe te voegen.


Dag 7: Lake Manyara Serena Safari Lodge


Vandaag steek je Tanzania over en rijd je door naar Lake Manyara National Park. Lake Manyara Serena Hotel staat op een 900 meter hoge helling met een prachtig uitzicht over het park en het meer. Het meer ligt in een kloof in de Great Rift Valley en is 40 km lang en 13 km breed. Geniet van super vogels kijken, vooral flamingo's en kijk uit voor de boomklimmende leeuwen!


Dag 8: Serengeti Sopa Lodge


Aangekomen in de uitgestrekte en sensationele Serengeti word je getrakteerd op die klassieke open Afrikaanse landschappen en dichte kuddes waar het gebied zo beroemd om is geworden. "Serengeti" vertaalt naar "de eindeloze vlaktes" in de Masai-taal. De jaarlijkse migratie is de bekendste attractie, waar een miljoen gnoes en zebra's op zoek gaan naar de verse graslanden.


Dag 9: Serengeti Sopa Lodge


Met panoramisch uitzicht over de vlaktes is de lodge perfect gelegen naast de beroemde Western Corridor en de Grumeti-rivier. Geniet tijdens uw verblijf van 2 nachten van een spectaculaire gameviewing. Rond de lodge zijn boswandelingen mogelijk. Bush-diners onder de Afrikaanse sterren, ontbijten onder de koele bomen of barbecuelunches in het midden van de vlaktes dragen allemaal bij aan deze unieke Safari-ervaring.


Dag 10: Ngorongoro Sopa Lodge


Om zijn beroemde buurman bij te houden, heeft de Ngorongoro-krater de dichtste populatie zoogdieren binnen zijn 260 km² en het grootste aantal leeuwen die dit natuurparadijs nooit hoeven te verlaten! Geniet van 2 nachten op deze werelderfgoedlocatie en voeg toe aan je toch al prachtige verzameling natuurfoto's.


Dag 11: Ngorongoro Sopa Lodge


600 meter boven de krater ligt de Ngorongoro Serena Lodge, die zo goed opgaat in de omgeving dat je hem niet van onderaf kunt zien. Met een ononderbroken uitzicht over de grootste krater ter wereld, genieten de kamers van een eigen balkon en een klassiek Afrikaans interieur.



Dag 12: Tarangire Sopa Lodge


Een nachtelijke stop om de lange reis terug naar Arusha te doorbreken, Tarangire National Park ligt op een paar uur rijden van het Crater Conservation Area. Tarangire Sopa Lodge ligt tussen oude baobabbomen met een prachtig uitzicht op het landschap daarachter. De Tarangire is de thuisbasis van een van de grootste olifantenpopulaties in Afrika en veel vogels. - een geweldige manier om te ontspannen en uw safari af te sluiten.


Dag 13: Tarangire Sopa Lodge


VERTREKDAG - Vandaag wordt u overgebracht naar Arusha en naar Kilimanjaro International Airport, voor uw vlucht naar huis.



Individuele Rondreis Kenia 13 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203