Individuele Rondreis Kenia 15 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Kenia 15 dagen
Individuele Rondreis Kenia 15 dagen
Bestemming: Rondreizen Kenia - Rondreizen

Individuele Rondreis Kenia 15 dagen




Dag 1: Macushla House


Je vlucht komt aan op de internationale luchthaven van Nairobi, waar je wordt opgehaald en overgebracht naar Macushla House, gelegen in Karen met mooie weelderige tuinen. Dit is een geweldige plek voor iedereen om te ontspannen na een lange vlucht. Je hebt hier 2 nachten om enkele van de lokale attracties in Nairobi in je op te nemen en te acclimatiseren aan het Afrikaanse landschap.


Dag 2: Macushla House


Andere hoogtepunten waar deze bruisende hoofdstad van geniet zijn het Snake Park, Giraffe Centre en een Animal Orphanage! Dit boetiekhotel maakt reizen met het gezin gemakkelijk. De kamers komen uit op de tuinen en maken gebruik van het grote natuurlijke licht van Afrika.


Dag 3: Samburu Intrepids Tented Camp


Transfer naar de luchthaven van Wilson in Nairobi voor een vlucht naar het noorden naar het minder bekende maar prachtig wilde Samburu National Park. Je wordt opgehaald bij de landingsbaan en overgebracht naar de lodge. Samburu Intrepids ligt diep in de Samburu Bush en heeft een uniek perspectief op de oevers van de rivier de Uaso Nyiro. De luxe tented lodge biedt 27 moderne tenten met privé uitzicht over de rijke oevers. De tenten zijn ruim en hebben een eigen badkamer.


Dag 4: Samburu Intrepids Tented Camp


Samburu is nog steeds een van die onontdekte juweeltjes buiten de gebaande paden die Afrika geheim weet te houden. Dit is een afgelegen en ongetemde wildernis die nauwe ontmoetingen met olifanten, luipaarden en ander wild garandeert, inclusief soorten die uniek zijn voor het gebied. De openbare ruimtes van de lodge staan ​​op palen en staan ​​open voor de elementen. Het buitenterras heeft een prachtig uitzicht op de rivier en er is een zwembad met schaduwrijke ontspanningsruimtes voor warme middagen.


Dag 5: Samburu Intrepids Tented Camp


Hier kun je twee keer per dag gamedrives maken, wandelsafari's buiten het hoofdreservaat, bushontbijt en romantische diners onder de sterren, en speciaal uitgekozen plekken voor die magische sundowner-drankjes waar Afrika beroemd om is. De Young Rangers Club houdt uw kinderen bezig met ontdekken en leren terwijl u geniet van uw prachtige omgeving.


Dag 6: Great Rift Valley Lodge and Golf Resort


Vandaag ga je naar de Great Rift Valley Lodge. De Great Rift Valley is een van de grootste natuurlijke bouwwerken op aarde. De Lodge heeft een prachtige ligging op 2000 meter boven de vallei. De uitzichten zijn spectaculair en omvatten Lake Naivasha, vulkanen en bergen

en natuurlijk de geweldige Rift Valley. Ontspan en geniet van de omgeving of neem deel aan een van de vele activiteiten die worden aangeboden. Van golf tot paardrijden en van sightseeing tot vogels kijken bij de vele meren in de omgeving


Dag 7: Great Rift Valley Lodge and Golf Resort


De kamers hebben allemaal een spectaculair uitzicht en een eigen balkon. De familiesuites hebben tussendeuren en zorgen voor een ruime accommodatie. Dit is een geweldig toevluchtsoord waar de kinderen kunnen genieten van op kinderen gerichte spelletjes en wandelingen, speurtochten en andere buitenactiviteiten met de Adventurers Club


Dag 8: Mara Intrepids Tented Camp


Na het ontbijt gaat u over de weg terug naar Nairobi en sluit u aan op de vlucht naar de Masai Mara. Je gids ontmoet je op de landingsbaan en brengt je naar de lodge met een gamedrive onderweg. Je hebt 3 nachten in het Mara Intrepids Camp om te genieten van het spektakel van dit beroemde Keniaanse hoogtepunt. Gelegen in de uitgestrekte savannegraslanden is de lodge gebouwd aan de oevers van de Talek-rivier.


Dag 9: Mara Intrepids Tented Camp


De Masai Mara is een van de beste locaties voor het bekijken van games ter wereld! De wilde uitgestrekte open vlaktes maken het spotten van dieren gemakkelijk en de enorme kuddes tijdens de Grote Migratie helpen ook - er volgen altijd roofdieren! Je kunt 3 keer per dag genieten van gamedrives als je dat wilt, op zoek naar die ongelooflijke natuurwaarnemingen. Geniet van bush-ontbijt en -diners, om je echt één te voelen met je omgeving.


Dag 10: Mara Intrepids Tented Camp


De kinderen genieten van de Adventurers Club waar ze meer te weten komen over deze geweldige omgeving, ze kunnen omgaan met andere kinderen en je kunt achterover leunen, ontspannen en genieten van Afrika op haar best! De camping heeft 2 familietenten met 2 slaapkamers, een ruime loungeruimte en een buitenterras met uitzicht op de rivier. De tenten hebben een modern interieur met een Afrikaanse twist.


Dag 11: Voyager Beach Resort


De vluchten gaan dagelijks naar Mombasa en van daaruit transfer naar het resort. Het Voyager Beach Resort ligt ongeveer 7 km ten noorden van de stad Mombasa, zo ver weg van de toeristische massa die Mombasa aantrekt. Het hotel is geschikt voor gezinnen en biedt fantastische entertainment- en animatieprogramma's.


Dag 12: Voyager Beach Resort


Geniet hier 4 nachten met uitzicht op het witte zand van Nyali Beach in een superieure hut met zeezicht. Er zijn dagelijkse avonturen voor de kinderen en tal van activiteiten voor ouders als ze dat willen. Wezen

op de oceaan zijn er tal van wateractiviteiten en u zult waarschijnlijk merken dat u de meeste tijd besteedt aan het genieten van de hete Afrikaanse zon


Dag 13: Voyager Beach Resort


Nyali Voyager Beach Resort is handig waardoor gasten toegang hebben tot een verscheidenheid aan historische, sportieve en culturele attracties, waaronder de grootste krokodillenboerderij van Afrika.


Dag 14: Voyager Beach Resort


Activiteiten omvatten: Diepzeeduiken; Boottochten met glazen bodem over de koraalriffen. 3 zwembaden en een whirlpool. Gespecialiseerd kinderentertainmentcentrum.


Dag 15: Voyager Beach Resort


DAG VAN VERTREK



Individuele Rondreis Kenia 15 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203