Individuele Rondreis Kenia 5 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Kenia 5 dagen
Individuele Rondreis Kenia 5 dagen
Bestemming: Rondreizen Kenia - Rondreizen

Individuele Rondreis Kenia 5 dagen




Dag 1

NATIONAAL PARK HELL'S GATE 1u30

Nairobi

Hell's Gate National Park

Er is voldoende accommodatie die dit park bedient.


Onze aanbevelingen zijn:


Camp Carnelleys

Great Rift Valley Lodge & Golf Resort

Lake Naivasha Crescent Camp

Kiboko Luxury Camp

We beginnen onze safari door naar Hell's Gate National Park te rijden, Hell's Gate National Park ligt ten zuiden van Lake Naivasha in Kenia, ten noordwesten van Nairobi. Het park, dat voornamelijk bestaat uit het ecosysteem van de savanne, herbergt een grote verscheidenheid aan dieren in het wild. Er zijn meer dan 100 soorten vogels in het park, waaronder gieren, Verreaux's Eagles, augurbuizerd en gierzwaluwen. Kafferbuffel, zebra, eland, hartebeest, Thomson's gazelle en bavianen komen ook veel voor. Vertrek 's middags naar Lake Naivasha, het hoogste en mooiste van de Rift Valley-meren. Naivasha is nog een ander populair gebied voor vogels kijken (er zijn meer dan 400 soorten geregistreerd). Het is ook een favoriet weekendverblijf voor inwoners van Nairobi, die hier komen om te zeilen, waterskiën en vissen. Er zijn geen krokodillen in het meer omdat het water vanwege de hoogte te koud is, maar er zijn wel een aantal nijlpaarden. Langs de oever van het meer produceren wijngaarden druiven voor de jonge wijnindustrie van het land. Diner en overnachting op camping of lodge.


Dag 2

NAKURU NATIONAAL PARK VAN HET MEER 1u

Poort van de hel

Lake Nakuru

Er is voldoende accommodatie die dit park bedient.


Onze aanbevelingen zijn:


Punda Millias Nakuru

Ziwa Bush Lodge

Lake Nakuru Lodge

Sarova Lion Hill Nakuru

Vroeg in de ochtend ophalen en vervolgens naar Lake Nakuru National Park rijden, aan de overkant van de evenaar, ten zuiden van Bogoria, ligt het beroemdste Lake Nakuru-valleien. Bekend over de hele wereld om zijn flamingo's, het is alkalisch en wordt erkend als een van de natuurlijke wonderen van

de wereld. Lake Nakuru is nu een toevluchtsoord voor neushoorns, met een populatie van meer dan 40 zwarte en meer dan 60 witte neushoorns, maar de flamingo's zijn natuurlijk altijd de belangrijkste attractie geweest. Soms zijn er bijna 2 miljoen flamingo's in de residentie en vormt een verbluffend mooie dieproze band rond de rand van de oever van het meer. Kom op tijd voor de lunch en maak daarna een game drive in de middag. Diner en overnachting op camping of lodge.


Dag 3

MEER NAKURU - MAASAI MARA 4u30

Nationaal park Lake Nakuru

Maasai Mara

Er is voldoende accommodatie die dit park bedient.


Onze aanbevelingen zijn:


Wajee Mara Camp

Mara Sopa Lodge

Ilkeliani Camp

Entim Camp

Een vroege ochtendrit naar het Masai Mara National Reserve, het blijft een van de weinige plekken op aarde waar de natuur nog relatief ongestoord leeft, in de aantallen die ooit door de vlaktes en bossen van Afrika zwierven. Als de noordelijke punt van het uitgestrekte Serengeti-ecosysteem, herbergt de Mara de spectaculaire seizoensmigratie van vele duizenden gnoes, zebra's en bijbehorende roofdieren. Kom op tijd voor de lunch en maak daarna een game drive in de middag. Diner en overnachting op camping of lodge.


Dag 4

Maasai Mara

Mogelijkheid voor een ballonvaart in dit Nationaal Park.


Er is voldoende accommodatie die dit park bedient.


Onze aanbevelingen zijn:


Wajee Mara Camp

Mara Sopa Lodge

Ilkeliani Camp

Entim Camp

Na het ontbijt hebben we een gamedrive van een hele dag, inclusief lunchpakket. Het reservaat staat bekend om zijn zwartbemande leeuw, evenals de overvloedige fauna en het is een van de weinige plaatsen waar je de big five kunt zien tijdens een gamedrive in de ochtend. Veel van de cheeta's zijn zo tam dat ze beschutting zoeken tegen de hete zon onder iemands voertuig en verschillende klimmen zelfs op het dak om een ​​beter zicht te krijgen op toekomstige prooien. Voor de vogelliefhebber zijn er bijna 500 soorten geregistreerd: onder deze 16 soorten adelaars, plus veel haviken en valken, 6 soorten gieren, 8 soorten ooievaars 4 trap (inclusief de Kori

trap, de zwaarste vliegende vogel ter wereld) en 9 soorten zonnevogels. Diner en overnachting op camping of lodge.


Dag 5

MAASAI MARA - NAIROBI 5u

Nationaal park Maasai Mara

Nairobi

We worden om 6 uur wakker voor een gamedrive bij zonsopgang. Om 9 uur rijden we terug naar de accommodatie voor een brunch en vertrekken vervolgens naar Nairobi. Lunch onderweg en aankomst in Nairobi in de late namiddag.



Individuele Rondreis Kenia 5 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203