Individuele Rondreis Kenia 8 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Kenia 8 dagen
Individuele Rondreis Kenia 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Kenia - Rondreizen

Individuele Rondreis Kenia 8 dagen




Dag 1: House of Waine


Bij aankomst in Nairobi, transfer naar het boetiekhotel House of Waine, op slechts 3 km van het giraffencentrum. Ideaal gelegen in de rustgevende buitenwijk van Karen, geniet van familiebezit tijdens uw overnachting. Ontspan in de tuin, trek de stad in om te winkelen, geniet van maaltijden in het hotel of in de nabijgelegen restaurants.


Dag 2: Porini Amboseli Camp


Je gids gaat naar het Amboseli National Park. Deze wegtransfer duurt ongeveer 4 uur. Kom op tijd aan bij het kamp voor de lunch.Het Porini Camp ligt in de Selenkay Conservancy in het ecosysteem Amboseli, ongeveer 10 mijl buiten de grenzen van het Nationaal Park. Bezoekers van de Conservancy zijn beperkt tot 18 per dag.


Dag 3: Porini Amboseli Camp


Rijdt het Amboseli National Park in voor het bekijken van wild en dat klassieke uitzicht op de Kilimanjaro. Watervoorziening en seizoensgebonden meren trekken veel aandacht van dieren in het wild en zijn superplekken om te genieten van wild kijken. Het park staat ook bekend om zijn olifantenkuddes. Porini Camp is een klein luxe tentenkamp.


Dag 4: Porini Lion Camp


Een rit naar Nairobi en dan een korte vlucht naar de Masai Mara. Als je de vlakten van bovenaf bekijkt, krijg je zin om de Big Game te spotten! Geniet van een 4x4-voertuigtransfer van de landingsbaan naar Porini Lion Camp, gelegen in een privé-reservaat grenzend aan de Mara.


Dag 5: Porini Lion Camp


De savannevlaktes hier wemelen van de wilde dieren en van de kuddes die tijdens de migratie passeren. Het gebied heeft ook ingezeten leeuwen trots. De Mara is waarschijnlijk een van de mooiste wildreservaten ter wereld en vormt één ecosysteem met de verdaagde Serengeti. Thuisbasis van de Big 5 van Afrika.


Dag 6: Porini Lion Camp


Het Porini Lion Camp is een exclusieve bush-ervaring voor slechts 20 gasten in 10 luxe tenten. Je eigen geheime ruimte in de Afrikaanse wildernis. De tenten zijn ruim, met een eigen veranda en een eigen badkamer. De camping heeft een milieuvriendelijke locatie en is geen permanente constructie.


Dag 7: Porini Lion Camp

Geniet van game drives in de ochtend en avond met gekwalificeerde gidsen. Nachtritten kunnen worden gedaan binnen de Olare Orok Conservancy, dus dit geeft je kijkervaring een andere dimensie. Je kunt ook genieten van wandelen in de Conservancy met Masai-worriers als escorts!


Dag 8: Porini Lion Camp


VERTREKDAG - Transfer met lichte vliegtuigen naar Nairobi en verbinding maken met uw internationale vlucht naar huis.



Individuele Rondreis Kenia 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203