Bi Village Afbeelding Bi Village
Bi Village
Bestemming: Istrie - Fazana

Bi Village


Uitgestrekte, levendige vakantiepark met klein hotel, appartementen en een camping met bungalowtenten en diverse stacaravans van de merken Bi-Village, Go4Camp en Roan. De laatste twee hebben een eigen receptie maar men kan van alle faciliteiten van het park gebruik maken.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Uitgestrekte, levendige vakantiepark met klein hotel, appartementen en een camping met bungalowtenten en diverse stacaravans van de merken Bi-Village, Go4Camp en Roan. De laatste twee hebben een eigen receptie maar men kan van alle faciliteiten van het park gebruik maken.

Faciliteiten: centrale receptie, receptie Go4Camp en Roan, restaurants, strandbar, snackbar, sportbar nabij de camping (in het hoogseizoen muziek tot 24.00 uur), internetcorner (ca. 2,50 per 30 min.), WiFi (in bijna het gehele resort bereik, ca. 6,- per dag/ca. 25,- per week), ijssalon, kiosk, supermarkt, pizzeria, EHBO, massage, wasserette, kinderspeelplaats, drie zoetwaterzwembaden met ligstoelen (inclusief, beperkt aantal). De zwembaden sluiten in de middag van 13.00-15.00 uur. Bovendien beschikt het complex over ca. 15 aanlegplaatsen voor boten (gratis, maar niet vooraf te reserveren). Animatieprogramma (15.05-15.09)- voor deelname moet men een SAMCARD aanschaffen, dat gratis toegang geeft tot diverse animatieprogrammas, zoals miniclubs, teenclubs, avond live shows, sportlessen en kortingen geeft in restaurants en op sportactiviteiten (ter plaatse te huur 2,50 per persoon per dag (aanschaf voor minimaal 1 week). Vooral in het hoogseizoen is het op het park extra levendig (met mogelijk in de avonduren soms muziekoverlast).

Kamers: Studio M30 voor 2 pers. : in een appartementgebouw op de eerste etage, ca. 20 m2, woon/slaapruimte met tweepersoonsbed, kitchenette, douche/toilet, balkon. Parkeerplaats voor appartementgebouw.

3-Kamer app. M-60 voor 4 pers.: opp. ca. 60 m2, twee tweepersoonsslaapkamers, woonkamer met kitchenette en eethoek, douche/ toilet, terras en eigen parkeerplaats voor het appartement.

3-Kamer app. M90 voor 4-6 pers.: opp. ca. 90 m2, twee tweepersoonsslaapkamers, woonkamer (mogelijkheid voor het plaatsen van 2 slaapgelegenheden) met kitchenette en eethoek, twee badkamers met douche/toilet, terras en eigen parkeerplaats voor het appartement.

4-Kamer app. M95 voor 6-8 pers.: als type M90, echter ca. 95 m2 en met een extra slaapkamer.

3-Kamer stacaravan Bi Village voor 4 pers.: opp. ca. 25 m2, twee tweepersoonsslaapkamers, woonruimte, kitchenette, douche/toilet, veranda, eigen parkeerplaats voor de stacaravan. Bijzettentje niet toegestaan.

3-Kamer bungalowtent (Go4Camp) voor 5-6 pers.: ca. 25 m2, ventilator, voortent met keukengedeelte met 4-pits gasstel, koelkast met vriesvak, slaapcabine met tweepersoonsbed en eenpersoonsbed, slaapcabine met twee eenpersoonsbedden, een eenpersoonsbed in de voortent, tafel en 4 kuipstoelen, 2 verstelbare stoelen, ligbed en een partytent.

4-Kamer stacaravan Casa Grande (Go4Camp) voor 6-7 pers.: ca. 29 m2, ruime woonkamer met slaapgelegenheid voor een persoon, airconditioning, eethoek, tv (NL zenders), kitchenette met koelkast en vriesvak, 4-pits gasstel, magnetron en koffiezetapparaat, slaapkamer met tweepersoonsbed, een met twee eenpersoonsbedden en een met stapelbed (bovenste bed tot 75 kg) of twee eenpersoonsbedden, douche/toilet, half overdekte houten veranda met tafel en 5 kuipstoelen, 2 verstelbare stoelen en ligbed.

3-Kamer luxe bungalowtent (Roan) voor 6 pers.: ca. 25m2, ventilator, voortent met keukengedeelte met 4-pits gasstel, hoge koelkast met vriezer, twee slaapcabines waarvan een met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden en een slaapcabine met twee eenpersoonsbedden, 2 tafels en 4 kuipstoelen, twee verstelbare stoelen, ligbed en partytent.

4-Kamer stacaravan Largo (Roan) voor 7 pers.: ca. 29 m2, comfortabel ingericht met woonkamer met slaapgelegenheid voor een persoon, eethoek, tv (NL zenders), airconditioning, kitchenette met koelkast en vriesvak, 4-pits gasstel, magnetron en koffiezetapparaat, slaapkamer met tweepersoonsbed, een met twee eenpersoonsbedden en een met stapelbed (bovenste bed tot 75 kg) of twee eenpersoonsbedden, douche/toilet, half overdekte houten veranda met tafel en 5 kuipstoelen, 2 verstelbare stoelen, ligbed.

4-Kamer stacaravan Excellent (Roan) voor 7 pers.: extra ruim ca. 34 m2, woonkamer met slaapgelegenheid voor een persoon, airconditioning, eethoek, satelliet tv (Nederlandse zenders), kitchenette met koelkast en vriesvak, 4-pits gasstel, koffiezetapparaat, magnetron, slaapkamer met tweepersoonsbed (160 x 200 cm), slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en slaapkamer met stapelbed, douche, apart toilet, extra ruime half overdekte veranda met tafel en 4 verstelbare stoelen, 4 kuipstoelen, ligbed.

Sport & ontspanning: beachvolley, voet- en basketbal, boogschieten, trampoline, aerobic, aquagym, diverse watersporten, verhuur van waterfietsen, fietsen, waterscooters en kano's (voor gebruik sportfaciliteiten geldt aanschaf SAMCARD).

Ligging: lang, verzorgd kiezelstrand, afhankelijk van de ligging van de accommodatie op ca. 50-500 m afstand. Ca. 7 km afstand van Pula en 1 km van Fazana.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Bi Village 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203