Hotel Valamar Club Tamaris Afbeelding Hotel Valamar Club Tamaris
Hotel Valamar Club Tamaris ****
Bestemming: Istrie - Porec

Hotel Valamar Club Tamaris

****

Valamar Club Tamaris ligt op het schiereiland Lanterna en bestaat uit appartementen in rijtjeshuizen met 2 etages.

Hotel o.b.v. Volpension



Dit uit meerdere gebouwen bestaande hotel ligt op het schiereiland Lanterna.

Faciliteiten:

Receptie, restaurant, taverne, bar, kapsalon, sauna, massage, souvenirwinkel, kiosk, zoetwaterzwemcomplex met kinderbad, whirlpool, glijbaan, waterval, zonneterras, parasols en ligstoelen (inclusief, beperkt aantal). Animatieprogramma voor volwassenen en kinderen, miniclub, kinderdisco, kinderspeelplaats. Opslagruimte voor fietsen, aanlegsteiger voor boten tegen betaling. Babyuitrusting op aanvraag beschikbaar (wikkeldoek, babybadje, kinderstoel). Deels overschaduwde parkeerplaats.<b>Let op: op het naastgelegen vakantiepark Lanterna worden gedurende het seizoen een aantal studentenbijeenkomsten georganiseerd. Dit zijn bijeenkomsten van buitenlandse studenten. In deze periodes dient rekening gehouden te worden met extra drukte, levendigheid en mogelijk muziekoverlast rondom Solaris. In de periode 30.04 tot 03.05 is dit het Spring Break Collegium, in de periode 24.05 - 26.05 het Lighthouse Festival en van 30.05 tot 02.06 wordt het Spring Jam 2013 gehouden.

Kamers:

Comfortabel ingericht met airconditioning, telefoon, tv, internetaansluiting, minikoelkast, kluisje, douche/toilet en balkon. Kamers met ligging aan de zeezijde tegen toeslag. Geen extra bedden mogelijk.

Familiekamer:

Twee tweepersoonsslaapkamers met verbindingsdeur, twee badkamers met douche/toilet (bezetting 2 volw. + 2 kinderen t/m 13 jaar).

Suite:

Twee tweepersoonsslaapkamers, woonkamer, telefoon, internetaansluiting, minikoelkast, kluisje, douche/toilet en balkon (bezetting 2 volw. + 2 kinderen t/m 13 jaar).

Verzorging:

VolpensionPLUS met ontbijt-, middag- en dinerbuffet.

Sport:

Op het hele schiereiland Lanterna is het sportaanbod onbegrensd- 29 tennisbanen, tafeltennis, minigolf, hand-, basket- en volleybal, fietsverhuur, windsurfen, duikschool, verhuur van kano's, waterfietsen, roei- en motorboten en diverse watersportmogelijkheden. Manege aan de rand van het complex.

Afstanden:

Het lange rotsstrand met zonneweiden, ligplateaus, ligstoelenverhuur, restaurant, snackbars en kiosken ligt op ca. 100 m afstand. De afstand naar het centrum van Porec is ca. 13 km.

Huisdieren:

Niet toegestaan.

Volpension Plus:

Drankjes tijdens het middag- en avondeten (rode en witte wijn, bier, frisdrank, mineraalwater). Voor kinderen t/m 15 jaar zijn in de Miniclub frisdranken inclusief, bovendien ijsje in de namiddag.Diverse sporten tijdens het animatieprogramma zoals fietsen, beachvolley, basketbal, minigolf, tafeltennis, aerobic, aquarobic. 10% Korting op het sportaanbod in sportcentrum Valeta. 50% korting op reservering van ligstoel en parasol aan het strand.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Valamar Club Tamaris 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203