Lanterna Afbeelding Lanterna
Lanterna **
Bestemming: Istrie - Porec

Lanterna

**

Groot opgezet complex gelegen op het gelijknamige schiereiland. Hier bevinden zich naast een grote camping ook de appartementen Lanterna.

Appartement o.b.v. Logies



Lanterna

Groot opgezet complex gelegen op het gelijknamige schiereiland. Hier bevinden zich naast een grote camping ook de appartementen Lanterna.

Ligging Lanterna

Afhankelijk van de ligging van het appartement ligt het strand met ligstoel- en parasolverhuur op ca. 70 tot 300 m afstand. Het centrum van Porec ligt op 13 km afstand.

Faciliteiten Lanterna

Meerdere restaurants, snackbar, cafes, ijssalon, souvenirwinkels, internet/WiFi (bij de receptie tegen betaling), kiosk, winkeltje met strandartikelen en speelgoed, sportwinkel, supermarkt, in het seizoen fruit- en groentekraam, EHBO-post, postkantoor, wisselkantoor en pinautomaat. Gasten in de appartementen mogen gebruik maken het zwembad van Camping Lanterna. Openlucht vermaakcentrum Zodiak (entree tegen betaling) met dagelijks entertainment zoals live muziek (4x per week) en een discobar, kinderanimatie, Maro Club 4-12 jaar . Bewaakte, gratis en deels overschaduwde parkeerplaatsen op het complex. Bij het sportcomplex Valeta nabij het park bestaat de mogelijkheid een bootplaats voor een eigen boot aan te vragen.

Kamers Lanterna

2-Kamer app. 1/3 type A Premium voor 3 pers.: opp. ca. 37 m2, tweepersoonsslaapkamer, woonruimte met bedbank, kitchenette met eetgedeelte, douche/toilet en balkon of terras.

2-Kamer app. 1/4 type A Premium voor 4 pers.: opp. ca. 45 m2, tweepersoonsslaapkamer, woonruimte met tweepersoonsbedbank, kitchenette met eetgedeelte, bad of douche/toilet en balkon.

3-Kamer app. 1/6 type A Premium voor 6 pers.: opp. ca. 90 m2, in maisonnette stijl. Op de onderste etage bevinden zich de keuken met eethoek, woonruimte met tweepersoonsbedbank en balkon of terras, douche/toilet; op de bovenste etage twee tweepersoonsslaapkamers met balkon, bad/toilet.

2-Kamer app. 1/3 type Sunset voor 3 pers.: op de eerste rij aan zee, opp. ca. 37 m2, tweepersoonsslaapkamer, woonruimte met bedbank, tv, kitchenette met magnetron en eetgedeelte, douche/toilet en balkon of terras.

2-Kamer app. 1/4 type Sunset voor 4 pers.: op de eerste rij aan zee, opp. ca. 45 m2, tweepersoonsslaapkamer, woonruimte met tweepersoonsbedbank, tv, kitchenette met magnetron en eetgedeelte, bad/toilet en balkon of terras.

3-Kamer app. 1/6 Sunset voor 6 pers.: op de eerste rij aan zee, opp. ca. 90 m2 op twee levels, twee tweepersoonsslaapkamers, woonruimte met tweepersoonsbedbank, tv, kitchenette met magnetron en eetgedeelte, bad en douche/toilet en drie balkons of terrassen.

Sport Lanterna

Op het hele schiereiland Lanterna is het sportaanbod onbegrensd- 29 tennisbanen, tafeltennis, minigolf, hand-, basket- en volleybal, fietsverhuur, windsurfen, duikschool, verhuur van kano's, waterfietsen, roei- en motorboten en diverse watersportmogelijkheden. Manege aan de rand van het complex.

Huisdieren Lanterna

alleen toegestaan in de appartementen A Premium tegen betaling (ca. 8,- p.d.).

Let op:

Het is mogelijk een bus of vliegreis te boeken, maar door de grootte van het park is het beter om te boeken o.b.v. eigen vervoer. Transferbussen rijden niet verder dan de hoofdingang. Houdt u er rekening mee dat het laatste deel gelopen moet worden. Wisseling handdoeken en bedlinnen 1 x per week. Keuken hand- en theedoeken dienen zelf meegenomen te worden. Eindschoonmaak inbegrepen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Lanterna 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203