Camping Oliva Afbeelding Camping Oliva
Camping Oliva
Bestemming: Istrie - Rabac

Camping Oliva


De camping Oliva ligt bij het centrum van Rabac wat te bereiken is via een wandelpad vanaf de camping. De stacaravan huurders mogen gebruik maken van de zwembaden van de nabij gelegen hotels. Het groene landschap geeft een geweldig gezicht en met uitzicht op de zee.

Bungalow o.b.v. Logies



algemeen

De camping Oliva ligt bij het centrum van Rabac wat te bereiken is via een wandelpad vanaf de camping. De stacaravan huurders mogen gebruik maken van de zwembaden van de nabij gelegen hotels. Het groene landschap geeft een geweldig gezicht en met uitzicht op de zee.

ligging

De camping is op loopafstand van het centrum en het kiezelstrand is voor de camping. Omringt door de mooie natuur. En ook dichtbij bij de grotere hotels.

faciliteiten

restaurant, bar, pizzeria, supermarkt, speeltuin, zwembad bij de dichtbij gelegen hotels, douches op het strand, tennisbanen, verhuur van sportbenodigheden, verhuur van moterboten etc. En rolstoelvriendelijk

kamer

woonruimte met kitchenette, tv, airconditioning, tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden, douche, toilet en terras.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Camping Oliva 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203