Komplex Dei Fiori Afbeelding Komplex Dei Fiori
Komplex Dei Fiori *****
Bestemming: Istrie - Rabac

Komplex Dei Fiori

*****

Hotels Mimosa & Narcis De terrasvormig aangelegde hotels, die samen met hotel Hedera een hotelcomplex vormen, liggen in de beschutte baai Maslinica, dicht bij het kleine centrum van Rabac. Terwijl hotel Narcis al in 2011 gerenoveerd werd, wordt ook het hotel Mimosa in 2014 gerenoveerd en krijg net als Narcis een 4-sterren standaard. Bij boeking van Hotel Mimosa&Narcis op basis van halfpension wordt u in...

Hotel o.b.v. Halfpension



Hotels Mimosa & Narcis

De terrasvormig aangelegde hotels, die samen met hotel Hedera een hotelcomplex vormen, liggen in de beschutte baai Maslinica, dicht bij het kleine centrum van Rabac. Terwijl hotel Narcis al in 2011 gerenoveerd werd, wordt ook het hotel Mimosa in 2014 gerenoveerd en krijg net als Narcis een 4-sterren standaard. Bij boeking van Hotel Mimosa&Narcis op basis van halfpension wordt u in een van de twee hotels ondergebracht. Wensen voor een bepaald gedeelte kunnen niet gegarandeerd worden, alleen als preferentie in de boeking worden opgenomen. Boekingen o.b.v. All Inclusive in de periode 28.05-19.09 worden altijd in Hotel Narcis ondergebracht.

Faciliteiten:

receptie, restaurant, bar, Drie zoetwaterzwembaden met apart kinderbad, terras en ligstoelen (inclusief, beperkt aantal), parasolverhuur. Zoetwaterbinnenzwembad in het naastgelegen hotel Hedera, zoutwaterbinnenzwembad in hotel Mimosa (gesloten in juli en augustus). In het hotelcomplex bevinden zich bovendien nog een a la carte restaurant, pizzeria met grill, supermarkt, kiosk, schoonheidssalon met massage, pedicure en verschillende schoonheidsbehandelingen. Miniclub voor kinderen van 6-12 jaar (28.05-19.09), overdag en 's avonds animatie voor kinderen en volwassenen. Parkeerplaats op het complex. Liften aanwezig (tot de bovenste etage). WiFi in de lobby en bij de receptie beschikbaar (tegen betaling, ca. 3,- p.d.).

Standaard kamers:

gerenoveerd, ca. 16 m2 met airconditioning, telefoon, kluisje, tv en bad of douche/toilet. Gelegen op de 6e en 7e etage aan de bergzijde, aan een verkeersweg, zonder balkon. De standaard kamers in Hotel Narcis beschikken over WiFi (tegen betaling ca. 3,- p.d.). 1-Persoonskamers beschikbaar.

Superior kamers:

gerenoveerd, ca. 20-25 m2 met airconditioning, telefoon, tv, kluisje, bad of douche/toilet en een ruim balkon. Kamers voor 3 of 4 personen mogelijk met extra bedbank resp. stapelbed. De superior kamers in Hotel Narcis beschikken over WiFi (tegen betaling ca. 3,- p.d.). 1-Persoonskamers beschikbaar. Babybedjes beschikbaar 5,- per dag).

Verzorging:

halfpension met ontbijt- en dinerbuffet. In de periode 28.05-19.09 kan volpension All Inclusive bijgeboekt worden met ontbijt-, lunch- en dinerbuffet en een snack in de middag. Volpension All Inclusive kan alleen bijgeboekt worden in Hotel Narcis.

Sport:

fitness in beide hotels inclusief. In hotel Narcis o.b.v. All Inclusive tennis, minigolf, voetbal, basketbal, handbal inclusief.

Bovendien tegen betaling:

6 tennisbanen op ca. 150 m afstand, tafeltennis, verhuur van roeiboten, kanos en waterfietsen, duikcentrum.

Afstanden:

het kindvriendelijke, geleidelijk aflopende kiezelstrand met waterglijbaan (tegen betaling), grill-restaurant, parasol- en ligstoelverhuur bevindt zich op slechts enkele passen van de hotels. Het centrum van Rabac bevindt zich op ca. 800 m.

EXTRA INCLUSIEF:

Bij boeking van halfpension is alleen in de periode tot 05.07 en vanaf 05.09 een drankje bij het diner inclusief - mineraalwater, wijn (0,25 l) of frisdrank (0,2 l). Tea Time van 16.00-17.00 uur incl. een stuk taart of koek en koffie of thee. Dagelijks een kleine snack en drinken voor kinderen van 6-12 jaar bij de Miniclub in de periode 28.05-19.09.

ALL INCLUSIVE:

Bij boeking van All Inclusive (alleen geldig voor Hotel Narcis) zijn buiten sport en animatie ook drankjes inbegrepen in de periode 28.05-19.09: wijn, bier, mineraalwater en frisdrank bij lunch en diner. Bovendien frisdrank, wijn, bier en lokale alcoholische dranken van 11.00-22.00 uur (geldt niet aan het zwembad!). Kinderen van 6-12 jaar krijgen in de Miniclub een kleine snack en drankje.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Komplex Dei Fiori 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203