Camping: Park Umag Afbeelding Camping: Park Umag
Camping: Park Umag
Bestemming: Istrie - Umag

Camping: Park Umag


Camping Park Umag is een fantastische familiecamping, een aanrader voor een onvergetelijke vakantie. Het langgerekte strand heeft veel te bieden en de kinderen zullen zich niet vervelen bij het animatieteam of in het Adrenaline Park.

Bungalow o.b.v. Logies



Algemeen

Langs de Adriatische kust vindt u deze uitgestrekte camping. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een perfecte vakantie. Er is een uitgebreid animatieprogramma en vele faciliteiten. Deze camping is een van de bekendste en meest onderscheiden van Kroatie. Er zijn goed onderhouden kiezelstranden. De camping heeft kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers en u kunt er stacaravans in verschillende categorieen huren.

Ligging

In een mooie baai met kristalhelder water,en een groene omgeving. De camping is ca 9 km verwijderd van Umag. In de omgeving zijn goed onderhouden wandel en fietspaden.

Faciliteiten

Receptie,groot zwemparadijs met watervallen en een piratenschip in het water, dagelijks animatievoor jong en oud, uitgebreide speeltuin voor kinderen en er is fiets- en scooterverhuur. Diverse sportmogelijkheden, zoals tennissen, badminton, beachvolley, minigolf en voetbal. Er zijn bars en restaurants, een spelletjes ruimte, jeu de boules, boogschieten,poolbiljart en er is een televisie ruimte. Er is invalidensanitair, een wasserette, wasmachine, droger en babywasgelegenheid, schone toiletgebouwen en douches. Ook is er een eco-park.

Kamers

De standaard caravans zijn voorzien van een keukenblok met alle benodigdheden, koelkast, douche/toilet, airconditioning, tuinstoelen, tuintafel, bedden. Er zijn geen dieren toegestaan.

Verzorging



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Camping: Park Umag 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203