Melia Coral Afbeelding Melia Coral
Melia Coral
Bestemming: Istrie - Umag

Melia Coral


Hotel Melia Coral heeft een Kroatische historismekunstig maar toch moderne uitstraling. Dit unieke hotel is gebouwd midden in een dennenboombos, dat bij de zee ligt. Het heeft een ruime aanbod van comfort en kwalitatieve service. Hotel Melia Coral biedt ook entertainment programma's aan voor volwassenen en kinderen. Het is een ideale plek om op vakantie te gaan met familie of even met elkaar te zijn voor koppels....

Hotel o.b.v. Logies



Algemeen

Hotel Melia Coral heeft een Kroatische historismekunstig maar toch moderne uitstraling. Dit unieke hotel is gebouwd midden in een dennenboombos, dat bij de zee ligt. Het heeft een ruime aanbod van comfort en kwalitatieve service. Hotel Melia Coral biedt ook entertainment programma's aan voor volwassenen en kinderen. Het is een ideale plek om op vakantie te gaan met familie of even met elkaar te zijn voor koppels. Er is ook een vergaderzaal en een gezondheidscentrum in het hotel.

Ligging

Hotel Melia Coral ligt midden in een dennenboombos, dat zeer dichtbij het strand ligt. Op een korte 3km afstand ligt het stadscentrum van Umag, in Katoro toeristenoord.

Faciliteiten

Receptie, fitness studio, binnen en buiten tennisbanen met tennisscholen, waterglijbanen, strand volleybal, bowlingbaan, joggingpad, mini golf, tafeltennis, schietbaan, manege, fiets en rolschaats verhuur, Sport Art Centre- voetbal, handbal, basketbal en badminton. Een gezondheidscentrum met exotische Thaise en Hindoeistische kuren, sauna's, binnen- en buitenzwembad met zout water en zonnebadterras. Hotel services met een kapper, souvenirwinkel, parkeerplaats, en prive strand van Hotel Melia Coral. Buffet restaurant, lobby bar, snackbar op het strand, wijnbar met 200 verschillende soorten wijnen en culinaire avonden.

Kamers

Een standaard 2-persoonskamer (Classical Room) is 24,5 m2, met een king-size 2-persoonsbed (2 x 2 meter). Een standaard badkamer met bad-douche combinatie. Naast alle basisvoorzieningen van een hotelkamer (van tv tot haardoger) is ook Wireless internet beschikbaar op de kamer tegen extra betaling.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Melia Coral 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203