Sipar Afbeelding Sipar
Sipar
Bestemming: Istrie - Umag

Sipar




Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Algemeen

Hotel Sipar ligt 1km van het centrum van de stad, vlakbij de Adriatische zee. Een perfecte plek voor onvergetelijke zonsondergangen en rustgevende zeewater geluiden.

Ligging

Dit hotel is vlakbij het plaatsje Umag gelegen (1km lopen van het centrum) op het schiereiland Punta direct aan de kust. Het plaatsje Umag is een pittoresk dorpje met diverse winkels, restaurants en terrasjes.

Faciliteiten

Internethoek, kapper, gratis parkeren, lobby bar, restaurant met buitenterras op het strand, snack bar op het strand, binnenzwembad, 3 buitenzwembaden met zeewater (2 voor kinderen), massagesalon, 3 tennisbanen met tennisschool en uitrusting verhuur. Mini Club voor kinderen georganiseerd door animatie team. Buffet restaurant met kookshows en culinaire avonden.

Kamers

Een 2-persoons kamer heeft de standaard voorzieningen zoals : badkamer met ligbad, TV, bureau met stoel, airconditioning en telefoon. Indien gewenst kan gekozen worden voor een niet-roken kamer.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sipar 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203