Sol Katoro hotels Afbeelding Sol Katoro hotels
Sol Katoro hotels
Bestemming: Istrie - Umag

Sol Katoro hotels




Hotel o.b.v. Volgens programma



Appartementen Sol Katoro Kroatie - Istrie - Umag

Voor seizoen 2014 wordt een deel van de Sol Polynesia appartementen op vakantiecomplex Katoro geheel gerenoveerd tot 4-sterren appartementen in rijtjeshuizen van 2 etages direct bij het strand gelegen.

Faciliteiten: receptie, buffetrestaurant, pizzeria, snackbar. Animatieprogramma in juli en augustus voor jong en oud, miniclub (5-12 jaar) van 15.06-15.09. Zoetwaterzwembad met kinderbad, zonneterras met ligstoelen (gratis, beperkt aantal). Parkeermogelijkheden bij de appartementen. In het hoogseizoen marktkramen, souvenirshops, supermarkt en diverse winkels. WiFi is beschikbaar tegen betaling. Van 06.06-09.06 vindt in Umag een Spring Break festival plaats en van 21.07-27.07 het ATP toernooi Croatia Open. Vooral in deze periodes dient men rekening te houden met extra levendigheid in de omgeving.

2-Kamer app. Classic voor 2-4 pers.: ca. 30 m2 op de begane grond of 1e etage, modern en comfortabel ingericht, tweepersoonsslaapkamer, woon/slaapruimte met bedbank, airconditioning, LCD-tv, telefoon, WiFi (tegen betaling), kitchenette met koffiezetapparaat, magnetron, kluisje, douche/toilet. Op begane grond terras (10 m2), op de 1e etage balkon (5 m2).

2-Kamer app. Classic voor 2-5 pers.: als 2-kamer app., echter 37 m2, extra slaapgelegenheid in woonkamer en met terras (13 m2) of balkon (13 m2).

2-Kamer app. Superior voor 2-4 pers.: als type classic voor 2-4 pers., echter met nog iets luxere inrichting.

2-Kamer app. Superior voor 2-5 pers.: als type classic voor 2-5 pers., echter met nog iets luxere inrichting.

Verzorging: logies. Ontbijt of halfpension boekbaar tegen toeslag van ca. 8 resp. 22,- p.p.p.n.

Sport: tennis, beachvolley, fiestverhuur, tafeltennis, basket-, hand- en voetbal. Diverse watersportmogelijkheden en manege naast het vakantiepark.

Huisdieren: alleen kleine huisdieren tot 10 kg toegestaan 10,- p.d. Honden zijn op de stranden alleen toegestaan op de aangegeven plaatsen en op overige natuurstranden in de omgeving.

Let op: Wisseling handdoeken 1 x p.w., wisseling bedlinnen 1 x p.w.; eindschoonmaak inbegrepen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sol Katoro hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203