Vakantiepark Sol Polynesia Afbeelding Vakantiepark Sol Polynesia
Vakantiepark Sol Polynesia
Bestemming: Istrie - Umag

Vakantiepark Sol Polynesia


Vakantiepark Sol Polynesia is gelegen in een groene omgeving omringd door weilanden, vind u vakantiepark Sol Polynesia. Het vakantiepark bestaat uit appartementen en bungalows. Er zijn diverse sportmogelijkheden, zowel aan land als op het water waardoor er voor ieder wat wils is. Het mooie zwembad biedt verkoeling en de animatie geeft u plezier. Een fijn vakantiepark voor geweldige vakantie!

Appartement o.b.v. Logies



Algemeen

Gelegen in een groene omgeving omringd door weilanden, vind u vakantiepark Sol Polynesia. Het vakantiepark bestaat uit appartementen en bungalows. Er zijn diverse sportmogelijkheden, zowel aan land als op het water waardoor er voor ieder wat wils is. Het mooie zwembad biedt verkoeling en de animatie geeft u plezier. Een fijn vakantiepark voor geweldige vakantie!

Ligging

Sol Polynesia ligt erg dicht bij het strand. Afhankelijk van de ligging van uw appartement, is het strand op 50 - 400 m afstand. Het centrum van Umag ligt op ca 3 km van Sol Polynesia.

Faciliteiten

Zwembad, kinderzwembad, restaurants, pizzeria, snack bar, cafe, animatie programma, miniclub, teenagers club, diverse sportmogelijkheden zoals tennis, basketball, volleybal, badminton en minigolf, diverse watersportmogelijkheden zoals kanoen en waterfietsen, manege en er is een parkeermogelijkheid. Meerdere restaurant en winkeltjes zijn te vinden in het nabij gelegen vakantiecomplex Katoro.

Kamers

Studio Een studio in Sol Polynesia is geschikt voor maximaal 3 personen, heeft een oppervlakte van 27m2 en is voorzien van balkon of terras. Er is een woon/slaapruimte met een 2-persoonsbed en bedbank. Verder is er een televisie en telefoon aanwezig. Er is een keukenblok met koffiezetapparaat en eethoek. De badkamer is voorzien van een bad of douche en een toilet.

Appartement Een standaard 2-persoonsappartement is geschikt voor 3 personen en heeft een oppervlakte van ca 30m2 en beschikt over een balkon of terras. Het appartement is voorzien van een 2-persoonsslaapkamer, woonruimte met slaapbank, televisie, telefoon, keukenblok met koffiezetapparaat en eethoek en een badkamer met bad of douche en toilet.

Verzorging



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Vakantiepark Sol Polynesia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203