Naturistencomplex Koversada hotels Afbeelding Naturistencomplex Koversada hotels
Naturistencomplex Koversada hotels
Bestemming: Istrie - Vrsar

Naturistencomplex Koversada hotels




Hotel o.b.v. Volgens programma



Naturistenresort Koversada (appartementen) Kroatie - Istrie - Vrsar

Dit in 1961 opgerichte vakantiecomplex is een van de bekendste en grootste naturistencomplexen van Europa. Het complex ligt op een deels heuvelachtig, bebost schiereiland, direct aan het Limfjord. Een klein eiland is door een smalle dam met het complex verbonden - tegenover dit eiland ligt Koversada A met 215 eenvoudig ingerichte kamers in paviljoenen en aan de andere kant van het schiereiland liggen de appartementen Koversada met 119 comfortabel ingerichte appartementen. Zowel de paviljoenen als de appartementen beschikken elk over een eigen receptie, gescheiden door een camping.

Faciliteiten: receptie, restaurants, pizzeria, snackbars, twee supermarkten, kiosk, EHBO-post, dansterras. In het hoogseizoen animatieprogramma voor kinderen en volwassenen. Miniclub dagelijks, behalve zaterdag. Onbewaakte parkeerplaatsen op het complex. Internetcorner en WiFi voor gasten van Koversada A (kamers) beschikbaar bij de receptie (tegen betaling). Voor gasten van de appartementen is er naast een internetcorner ook WiFi beschikbaar in de appartementen (tegen betaling).

Kamers in Koversada A: eenvoudig ingericht met douche/toilet, koelkast en balkon of terras. In enkele kamers kan een extra bed geplaatst worden. Kamers voor alleengebruik tegen toeslag boekbaar.

2-Kamer app. type N31 voor 2-3 pers.: opp. ca. 27 m2, tweepersoonsslaapkamer, woonkamer met bedbank voor een persoon, kitchenette met koffiezetapparaat en oven, eethoek, airconditioning, telefoon, tv, kluisje en internet-WiFi (tegen betaling), douche/toilet en balkon.

2-Kamer app. type N41 voor 4 pers.: opp. ca. 32-35 m2, tweepersoonsslaapkamer, woonkamer met tweepersoonsbedbank, kitchenette met koffiezetapparaat en oven, eethoek, airconditioning, telefoon, tv, kluisje en internet-WiFi (tegen betaling), bad/toilet en balkon.

2-Kamer app. type N41 B voor 4 pers.: als type A4 echter 35 m2 en vrijstaand.

3-Kamer app. type N62 voor 4-6 pers.: ca. 47 m2, twee tweepersoonsslaapkamers, woonkamer met tweepersoonsbedbank, kitchenette met koffiezetapparaat en oven, eethoek, airconditioning, telefoon, tv, kluisje en internet-WiFi (tegen betaling), bad of douche/toilet en balkon. Dit type is alleen op aanvraag te boeken!

Verzorging: logies en ontbijtbuffet in kamers Koversada A . Het is mogelijk halfpension bij te boeken tegen een toeslag van 5,- p.p.p.n. De appartementen Koversada N31, N41, N41B en N62 zijn op basis van logies. Het is mogelijk ontbijt tegen toeslag van 8,- p.p.p.n. of halfpension tegen toeslag van 21,- p.p.p.n. bij te boeken (kinderen t/m 6 jaar 50% korting op verzorging).

Sport: 4 tennisbanen, tafeltennis, minigolf, volleybal, kano's.

Afstanden: het rots- en kiezelstrand met ligplateaus ligt rondom het schiereiland. De afstand naar het centrum van Vrsar is ca. 2 km.

Huisdieren: toegestaan tegen betaling ( 10,- p.d. met minimum 70,- per verblijf).

Let op: Wisseling handdoeken en wisseling bedlinnen ca. 2 x p.w.; eindschoonmaak inbegrepen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Naturistencomplex Koversada hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203