Pineta Afbeelding Pineta
Pineta
Bestemming: Istrie - Vrsar

Pineta




Hotel o.b.v. Volgens programma



Algemeen

Hotel Pineta ligt tegenover Vrsar op een heuvel en heeft daardoor een prachtig uitzicht op het plaatsje, de mooie boulevard en een kring van groene eilandjes dat het omringd. Vanuit het hotel kan je afdalend lopen naar het strand, omringd door zwembaden omringd door hoge pijnbomen, wat de naam van het hotel ook betekent. Dit hotel biedt een plezierige atmosfeer met vele extra voorzieningen.

Ligging

Het hotel Pineta ligt dichtbij de zeezijde van het centrum van Vrsar, en ligt op loopafstand van het strand.

Faciliteiten

Voor eet uitjes hoeft u niet hotel Pineta te verlaten, het hotel heeft zelf een hotel-restaurant, een Kroatisch restaurant: Široko, een Adria snack, aperitief pianobar en een cafetaria: Galinero. Na het eten kunt u genieten van de mooie zonuitzichten op het rots- en betegelde strand, ook is er een buitenzwembad voor volwassenen en kinderen en een binnenzwembad. Maar als u naar meer uitdaging zoekt heeft Pineta ook een Bike hotel waar toeristen met fietsen en fietsvoorzieningen heen kunnen, het heeft ook een eigen fietsverhuur, en een nordic walking stokken verhuur. Verder is er een tennisbaan, minigolf, speelterrein voor volleybal/ basketbal, minivoetbal, fitness en duikcentrum in het sportcentrum van Porto Sole. Overdag is er ook sport-animatie en 's avonds een amusementenprogramma voor volwassenen. Voor de kinderen is er een mini-club. Om verder te kunnen ontspannen kunt u zichzelf herstellen in de sauna of whirlpool, ook kunt u een massage krijgen. Overige voorzieningen zijn de congreszaal en vergaderzaal, een parkeerplaats, internet point en wireless internet.

Kamers

Hotel Pineta heeft in totaal 95 kamers en 4 suites. Elke kamer beschikt over een telefoon, satelliet TV, mini bar en fohn.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Pineta 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203