Beli Kamik 2 Afbeelding Beli Kamik 2
Beli Kamik 2
Bestemming: KVARNER - NJIVICE

Beli Kamik 2


Het moderne en recentelijk gerenoveerde hotel Beli Kamik heeft een uitstekende ligging aan de rand van het bos en bij het strand.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Algemeen Het moderne en recentelijk gerenoveerde hotel Beli Kamik heeft een uitstekende ligging aan de rand van het bos en bij het strand.

Bijzonderheden Het hotel bestaat uit 2 gebouwen en staat in verbinding met elkaar door een passage met winkeltjes. Ontbijt en diner in buffetvorm. Huisdieren niet toegestaan. Kinderbed op aanvraag (ca. 7 p.d.).

Faciliteiten Receptie, lift, bar/cafe, twee restaurants, geldwissel, kiosk, kinderspeelplaats, kapper en schoonheidssalon. Parkeerplaats. Gratis Wifi in de receptie en de kamers beschikbaar. Tegen betaling: internethoek, kluisje bij receptie, tennis, minigolf, tafeltennis, basketbal, fietsverhuur en diverse watersporten.

Ligging Het strand ligt op ca. 150 m en het centrum van het vissersplaatsje Njivice ligt op ca. 300 m afstand.

Kamers Met telefoon, tv, en minibar. Badkamer met bad of douche en toilet. De meeste kamers hebben een balkon. naar keuze kamers met zeezicht. De standaard kamers zijn gelegen in Beli Kamik II. De superior kamers zijn iets ruimer en gelegen in Beli Kamik I (reiscode aznji01).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Beli Kamik 2 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203