Imperial Afbeelding Imperial
Imperial ***
Bestemming: KVARNER - OPATIJA

Imperial

***

Een van de oudste hotels in Opatija, uit het jaar 1885 is gelegen in het levendige centrum, direct aan de hoofdstraat. Tevens extra voordelige Economy kamers zonder balkon en 1-persoonskamers aan de straatzijde aanwezig. Babybedjes op aanvraag, tegen betaling 10,- p.d. halfpension met ontbijt- en dinerbuffet. Op dinsdag themadiner met specialiteiten uit de regio en muziek. Vegetarische en glutenvrije...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Imperial

Kroatie - Kvarner Baai - Opatija

Een van de oudste hotels in Opatija, uit het jaar 1885 is gelegen in het levendige centrum, direct aan de hoofdstraat.

Faciliteiten:

receptie, kluisjes bij de receptie (tegen betaling), imponerend en traditioneel restaurant, bar, tv- lounge, internetcorner (tegen betaling), WiFi hotspot (gratis). In de periode 15.06-01.09 van dinsdag tot zondag entertainment met muziek op het terras. Overige animatie in het in de buurt gelegen Remisens hotel Kvarner (01.06-01.09). Direct naast het hotel vindt u het bekende cafe Imperial met een eigen patisserie en groot terras. Liften aanwezig. Kleine parkeerplaats bij het hotel tegen betaling ( 10 p.d.). Beperkte openbare parkeergelegenheden in het centrum.

Kamers:

in klassieke stijl, eenvoudig ingericht met telefoon, WiFi (gratis), tv, bad of douche/toilet. Merendeel van de kamers hebben balkon (preferentie). Kamers gelegen aan de zeezijde tegen toeslag. Tevens extra voordelige Economy kamers zonder balkon en 1-persoonskamers aan de straatzijde aanwezig. Babybedjes op aanvraag, tegen betaling 10,- p.d.

Verzorging:

halfpension met ontbijt- en dinerbuffet. Op dinsdag themadiner met specialiteiten uit de regio en muziek. Vegetarische en glutenvrije maaltijden mogelijk op aanvraag.

Afstanden:

het openbare strand Slatina met ligplateaus, restaurant, parasol- en ligstoelenverhuur ligt op ca. 50 m afstand. Het hotel ligt midden in het centrum.

Huisdieren:

toegestaan tegen betaling (ca. 12,- p.d.). Honden zijn echter niet toegestaan op de stranden in Opatija. Wanneer honden op de stranden in Opatija komen geldt hier een boete voor van ca. 135.00 euro. Honden zijn toegestaan op het strand Punta Kolova tussen Opatija en I?i?i (ca. 1 km van Opatija).

EXTRA INCLUSIEF:

Drankjes bij de maaltijden inbegrepen (rode en witte wijn, mineraalwater, bier en sap).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Imperial 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203