Metropol Afbeelding Metropol
Metropol ****
Bestemming: Ohrid - Ohrid

Metropol

****



Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Metropol

Metropol is het comfortabele 4-sterren hotel. De verzorgde kamers bieden u een comfortabel verblijf aan in het groene Macedonie met haar eeuwenlange geschiedenis. Wandelen, fietsen of cultuur snuiven kunt u hier volop!

Ligging

In een groene omgeving en direct aan het meer van Ohrid. Het strand aan het meer beslaat 600 meter en heeft 3 strandbarretjes. Het gezellige centrum van Ohrid ligt op 7km. Het openbaar vervoer stopt voor de deur.

Faciliteiten

Metropol beschikt over receptie met kluisverhuur, een buffetrestaurant, een eigen bakkerij en een gezellige bar. U kunt gebruik maken van het zwembad met apart kinderbad van het naastgelegen Bellevue Hotel. Rondom het zwembad en op het strand staan ligbedjes en parasols. Tevens treft u in hotel Bellevue de nachtclub en een souvenirshop. En u kunt gebruik maken van de sportfaciliteiten die het hotel aanbiedt.

Kamers

Metropol is een van de 3 hotels behorend tot Metropol Lake Resort en bestaat uit een hoofdgebouw met 116 kamers. Alle comfortabele kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, minibar, wireless internet, kluisje en tv. Vanaf het balkon met zitje heeft u een prachtig uitzicht op het meer of de bergen. De badkamer is voorzien van douche en toilet.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Metropol 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203