Thulhagiri Island Resort Afbeelding Thulhagiri Island Resort
Thulhagiri Island Resort ****
Bestemming: Duikresorts - Noord Male Atol

Thulhagiri Island Resort

****



Hotel o.b.v. Halfpension



Thulhagiri Island Resort

Ontspan met een drankje op het terras met uitzicht op het kleine zwembad en de Indische Oceaan. Maak je dromen waar op Thulhagiri. Thulhagiri Malediven vakantie is een onvergetelijke ervaring.

Ligging

Thulhagiri is gelegen in North Male Atoll ongeveer 13 km van de luchthaven en slechts 20 minuten per speedboot van Male internationale luchthaven. Thulhagiri biedt de perfecte balans van een tropisch eiland met alle comfort. Dit kleine eiland 220 meter is omgeven door een fijn wit zandstrand en is dicht begroeid met vele mooie lange schaduw van een palmboom. Dit resort ligt vlakbij de luchthaven en is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een kleine en een prive-eiland op korte afstand naar de luchthaven voor hun vakantie.

Faciliteiten

Thulhagiri huisrif is ideaal voor snorkelen, duikcursussen, of u kunt lessen nemen in zeilen en windsurfen. Voor sportvissers is er een nacht vissen excursie gevolgd door het strand barbecue, of u kunt een diepzeevissen boot mee op een expeditie. Andere activiteiten zijn: volleybal, tafeltennis, darts en badminton.Thulhagiri is trots op haar keuken, het aanbieden van een uitgebreid buffet voor ontbijt, lunch en diner. Wekenlijkse animatie waaronder live band, Disco, Magic show, acrobaten en krab race. Andere facaliteiten zijn: Telefoon IDD, mini bar, TV, Spa, Souvernir winkel, internet cafe, disco, spellen, eilanden bezoeken en winkels.

Kamers

De kamers zijn gemaakt van palm daken en het interieur heeft een eigentijdse lokale stijl en is volledig voorzien van airconditioning met een ruime badkamer. Thulhagiri Island heeft een lokaal gevoel met bamboe bedden en meubels die zeer uniek zijn in dit deel van de wereld. Het adembenemende uitzicht vanuit uw villa van de Indische oceaan zal voelen alsof je de meest mooiste plek voor uw vakantie gevonden hebt. De hedendaagse kamer op de rand van het eiland biedt een unieke ervaring van een verblijf in de kristalheldere wateren van de Indische Oceaan. Het huis heeft een eigen veranda dat uitzicht biedt op de uitgestrekte oceaan.

Verzorging

U verblijf is op basis van Halfpension, Volpension of All Inclusive.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Thulhagiri Island Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203