Veligandu Island Resort Afbeelding Veligandu Island Resort
Veligandu Island Resort
Bestemming: Noord Male Atoll - Noord Male Atol

Veligandu Island Resort




Hotel o.b.v. Volgens programma



Veligandu Island Resort

Ligging Veligandu Island Resort ligt aan een privestrand in Veligandu Island, dicht bij North Channel Dive Site, Duikstie Beyru Kandu en Duiksite Miyaru Faru. In de ruime omgeving vind je ook Big Blue Dive Site en Duiksite Madivaru Corner.

Resortvoorzieningen Dit resort heeft zowel all-inclusive als exclusieve kamertarieven. Bij all-inclusive tarieven zijn maaltijden en drankjes in plaatselijke restaurants inbegrepen. Maaltijden in bepaalde restaurants, speciale diners en gerechten, bepaalde drankjes en andere voorzieningen worden mogelijk in rekening gebracht.

De zomervakantie begint bij Veligandu Island Resort met activiteiten als duiken, snorkelen en zeilen. Zin in een verkoelend drankjeGa dan naar de strandbar of een van de andere drinkgelegenheden bij dit resort, zoals een strandbar en een bar/lounge.

Dit resort biedt diverse eetgelegenheden, zoals 2 restaurants plus een koffiebar/cafe. In gemeenschappelijke ruimtes is WiFi gratis beschikbaar, terwijl de accommodatie over een computerstation beschikt. Andere voorzieningen in dit resort met 4 sterren zijn onder andere een buitenzwembad, een kinderzwembad en een fitnessruimte. De volledige renovatie van deze accommodatie werd in februari 2014 voltooid.

Kamervoorzieningen Elke kamer heeft een veranda. Veligandu Island Resort heeft 91 kamers met airconditioning die zijn voorzien van een minibar en espressoapparaten. Kabelinternet is gratis beschikbaar. Elke 36-inch flatscreentelevisie heeft satellietzenders en een dvd-speler. Elke badkamer is voorzien van een regendouche, badjassen, een fohn en pantoffels. Extra voorzieningen zijn onder andere een kluis en een koffiezetapparaat/waterkoker. Elke avond is een turndownservice beschikbaar.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Veligandu Island Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203