Swiss Garden Residences Afbeelding Swiss Garden Residences
Swiss Garden Residences
Bestemming: Malaka - KUALA LUMPUR

Swiss Garden Residences


Het Swiss-Garden Residences biedt 4-sterrenappartementen met een ruime indeling en een modern interieur. Het beschikt over een overloopzwembad in de buitenlucht, fitnessfaciliteiten, een sauna en squashbanen. Het Swiss-Garden Residences Kuala Lumpur heeft een centrale ligging en is via een brug verbonden met het Swiss-Garden Hotel. Het biedt gratis pendeldiensten naar het stadscentrum van Kuala Lumpur,...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het Swiss-Garden Residences biedt 4-sterrenappartementen met een ruime indeling en een modern interieur. Het beschikt over een overloopzwembad in de buitenlucht, fitnessfaciliteiten, een sauna en squashbanen.

Het Swiss-Garden Residences Kuala Lumpur heeft een centrale ligging en is via een brug verbonden met het Swiss-Garden Hotel. Het biedt gratis pendeldiensten naar het stadscentrum van Kuala Lumpur, Chinatown en de Bintang Walk.

De moderne appartementen zijn voorzien van hoge plafonds en een comfortabele woonkamer met een flatscreentelevisie en een bankstel. Ze hebben een goed ingerichte kitchenette en een eethoek. Elke accommodatie is uitgerust met een iPod-dock.

Gasten kunnen ontspannen tijdens een massage. Er worden diverse recreatievoorzieningen aangeboden, waaronder een speeltuin, een spelletjesruimte en barbecuefaciliteiten.

Geniet van een buffetmaaltijd in het Flavours Restaurant of neem een gezonde maaltijd in het Green Treats Delicatessen, dat verse biologische broodjes, gezonde sandwiches, diverse gerechten met noedels en gastronomische thee en koffie serveert. Internet is gratis beschikbaar in alle restaurants en bars.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Swiss Garden Residences 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203