11 daagse Rondreis Maleisie: Strand en Avontuur Afbeelding 11 daagse Rondreis Maleisie: Strand en Avontuur
11 daagse Rondreis Maleisie: Strand en Avontuur
Bestemming: Rondreizen Maleisie - Rondreis

11 daagse Rondreis Maleisie: Strand en Avontuur




Dag 1 - Aankomst Kuala Lumpur

Bij aankomst in Maleisië wordt u opgewacht door uw privégids, die u naar uw hotel in Kuala Lumpur zal brengen.


Welkom bij Selective Asia! Dit niveau van persoonlijke service (zoals privétransfers, privérondleidingen enz.) Is wat u tijdens uw reis kunt verwachten. Enkele diensten (bv. Boottochten) worden gedeeld, maar we zorgen er altijd voor dat u hiervan op de hoogte bent.


De rest van je dag is vrij om de stad te verkennen.


Dag 2 - Erfgoedwandeling

Inclusief: BreakfastLunch

Ga de straat op voor een wandeltocht door de onbezongen helden van KL. Begeleid door uw deskundige lokale gids, dwaal langs koloniale gebouwen en laat u inspireren door de gevarieerde architecturale stijlen en mix van culturen die de stad in de loop der jaren hebben gevormd. Stop bij de Jamek-moskee, de oudste moskee van de stad; koop alles van traditionele remedies tot alledaagse kleding in Malay Street; en geniet van een kopje lokale Tarik ‘getrokken’ thee naast zoete roti canai in Indian Mosque Street. Dwaal door naar het historische stadscentrum van Colonial Core, het oude marktplein van Medan Pasar, de centrale markt, de Sin Sze Si Ya Taoïstische tempel en de zeer sierlijke Sri Maha Mariamman-tempel. Pauzeer voor de lunch in Chinatown en kijk rond in het prachtig bewaard gebleven Chan She Shu Yuen clanhuis, voordat je terugkeert naar je hotel, waar de rest van je dag vrij zal zijn.


Dag 3 - Zelf rijden naar Belum Rainforest

Inclusief: BreakfastDinner

Deze ochtend wordt uw huurauto afgeleverd bij uw hotel voor de start van uw autorit naar het Belum-Temengor-regenwoud. Autorijden in Kuala Lumpur kan een beetje hectisch zijn, maar straten zijn goed bewegwijzerd en eenmaal buiten de stad worden de wegen rustiger. Het is een ongecompliceerde rit naar het noorden langs de hoofdweg van het land, links rijdend met beheersbare snelheden, met wegwijzers in het Engels en het Maleis. Zodra u aankomt in het chique en afgelegen Belum Rainforest Resort, zult u de rest van uw dag vrij hebben om te genieten van de serene omgeving.

Dag 4 - Trek het regenwoud in

Inclusief: BreakfastLunchDinner

Ga eerst per boot en dan te voet op zoek naar de unieke Rafflesia's: enorme planten met brede, buitenaards ogende bloemen die, nogal verontrustend, ruiken naar rottend vlees (vandaar de alternatieve naam 'lijkbloem'). Ga naar het Orang Asli-dorp om de levensstijl van de Jahai-stam te observeren en koop lokaal gemaakte souvenirs zoals blaaspijpen, armbanden en kettingen, allemaal gemaakt van materialen die duurzaam zijn verzameld in het regenwoud. Ga verder naar de natte liksteen bij Sg. Jenut, waar je enkele van de dieren in het bos kunt zien, zoals tapirs, herten en zelfs tijgers, komen om essentiële mineralen en voedingsstoffen te verzamelen. De laatste stop van de dag is bij de Sg.Ruok-watervallen om een ​​duik te nemen in de koele poelen.


Dag 5 - Zelf rijden naar Penang

Inclusief: ontbijt

Rijd vanuit Belum-Temengor Rainforest in westelijke richting naar Penang. Verlaat aan de kust het Maleisische schiereiland en steek een van 's werelds langste bruggen over naar het eiland Penang. Zodra u uw huurauto heeft ingeleverd, kunt u de rest van uw dag vrij besteden in uw historische Georgetown-omgeving.


Dag 6 - Georgetown ‘Old & New’ wandeltocht

Inclusief: ontbijt

De smeltkroes van cultuur en historische architectuur in Georgetown herbergt een ontluikende straatartscene. Muurschilderingen van de Litouwse kunstenaar Ernest Zacharevic zijn verspreid over de straten en tijdens je rondleiding zal je gids belangrijke voorbeelden geven. Bezoek een ochtend natte markt in Chowrasta die alles verkoopt, van vers fruit tot snoep, kruiden en tweedehands boeken, en neem een ​​theepauze in een lokaal dim sum-restaurant. Ga verder door het doolhof van straten van Georgetown en stop om de beroemde muurschilderingen langs Armenian Street te observeren, waar veel van de traditionele winkelhuizen zijn gerenoveerd en nu kunstgalerijen en cafés huisvesten. Dwaal door Jalan Masjid Kapitan Keling, bekend als de 'Street of Harmony', om de Kapitan Keling-moskee, de Sri Mahamariamman-tempel (de oudste hindoetempel op het eiland), de Goddess of Mercy-tempel en de eerste Anglicaanse kerk in Zuid- te zien. Oost-Azië.

Dag 7 - Fietstocht door Balik Pulau

Inclusief: ontbijt

Sta helder en vroeg op om je fietsgids te ontmoeten en vervoer per gedeeld voertuig naar Balik Pulau in het zuidwesten van Penang. In tegenstelling tot de drukke straten van Georgetown, is Balik Pulau een landelijke idylle van rijstvelden en fruitplantages waar het lokale leven doorgaat zoals het generaties lang doet. Het gebied produceert nootmuskaat, kruidnagel en een verscheidenheid aan fruit, maar staat vooral bekend om zijn durians, waarvan de lokale bevolking zweert dat ze de beste van het land zijn. De beste manier om de stad te verkennen is met de fiets, en nadat je vier wielen voor twee in de stad Balik Pulau hebt geruild, volg je je gids langs stille wegen en paden naar het platteland en zie je het dagelijkse leven van de lokale bevolking. Na een paar uur ontspannen fietsen, zal uw gids u en uw medefietsers terugbrengen naar Georgetown, waar de rest van uw dag ter vrije besteding is.


Dag 8 - Vlieg naar Langkawi

Inclusief: ontbijt

Uw dag is vrij te besteden tot uw transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Langkawi, waar u bij aankomst uw chauffeur ontmoet en rechtstreeks naar uw hotel gaat.


Dag 9 - SkyCab-kabelbaanvlucht

Inclusief: ontbijt

Begin aan de voet van de berg Machinchang, waar je aan boord gaat van de ‘SkyCab’ voor een rit van 20 minuten over de met jungle bedekte berghelling. Dit is de steilste kabelbaanrit in Azië, die 1,3 mijl beslaat en 2320 voet boven zeeniveau stijgt, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt op het bos en de watervallen en een glimp opvangt van vogels en dieren in het wild terwijl je langzaam opstijgt. Pauzeer op een uitkijkplatform om het landschap in je op te nemen voordat je verder gaat naar de top. Eenmaal daar, maak een korte wandeling naar de top voor 360 graden uitzicht over de beboste hellingen en de omliggende eilanden. Op een heldere dag kun je tot in het noorden Thailand en Indonesië in het zuidwesten zien. Neem de tijd om de scène hieronder te waarderen, voordat je terugkeert naar de basis en naar je hotel wordt gereden waar de rest van je dag ter vrije besteding is.


Dag 10 - Vrije tijd op Langkawi

Inclusief: ontbijt

Leun achterover voor een paar dagen zalige r & r in Langkawi voordat je naar het vliegveld gaat voor je verdere vlucht.


Dag 11 - Vertrek vanuit Langkawi

Inclusief: ontbijt

Uw dag is vrij te besteden tot uw transfer naar de luchthaven voor uw verdere vlucht.



11 daagse Rondreis Maleisie: Strand en Avontuur 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203