14 daagse Rondreis Klassiek Maleisie Afbeelding 14 daagse Rondreis Klassiek Maleisie
14 daagse Rondreis Klassiek Maleisie
Bestemming: Rondreizen Maleisie - Rondreis

14 daagse Rondreis Klassiek Maleisie





Dag 1 Internationale heenvlucht

Vandaag begint u aan uw reis door aan boord te gaan van uw internationale heenvlucht naar Kuala Lumpur.


Dag 2 Malakka

U wordt vanmorgen op de luchthaven opgewacht door een vertegenwoordiger van Audley, die u naar uw privéauto brengt voor de transfer van twee uur naar Malakka. Afhankelijk van je vluchttijd wil je misschien vanmiddag een wandeling maken vanuit je hotel. Gelegen in de oude stad, omgeven door antiekwinkels en cafés.


Dag 3 Malacca

Geniet van de dag met het verkennen van de UNESCO-stad Malakka. Je verblijft in het hart van de oude stad, dus het is gemakkelijk om zelfstandig te voet te verkennen - ideeën voor je tijd met een gids voor de belangrijkste bezienswaardigheden zullen worden gegeven voordat je op reis gaat. Als u een privégids wilt, kan dit in plaats daarvan worden geregeld.


Dag 4 Malacca

Geniet nog een dag van de musea, winkels en cafés aan de rivier van Malakka. Als je in het weekend op bezoek bent, ga dan 's avonds naar de avondmarkt voor een kans om een ​​overvloed aan lokale delicatessen te proberen en te genieten van een levendige lokale sfeer.


Dag 5 Kuala Lumpur

Vanmorgen word je per privétransfer bij het hotel opgehaald en naar Kuala Lumpur gebracht - een reis van ongeveer twee uur, afhankelijk van het verkeer. Bij aankomst in de stad wilt u misschien langs Jalan Alor lopen, in de buurt van uw hotel, dat is bezaaid met drukke straatventers en een scala aan lokaal straatvoedsel verkoopt.


Dag 6 Kuala Lumpur

Maak vandaag een privéwandeltocht door Kuala Lumpur met een lokale gids, je zult enkele van de minder bekende gebieden van Kuala Lumpur verkennen vanuit koloniale architectuur, Chinese markten, moskeeën en tempels


Dag 7 Kuala Lumpur

Vandaag kunt u Kuala Lumpur zelfstandig verkennen. Misschien wilt u de beroemde Twin Towers betreden voor een spectaculair uitzicht over de stad. Chinatown is ook een goede plek om te verkennen - duik in een paar van de lokale tempels om aan de chaos van de stad te ontsnappen


Dag 8 Cameron Highlands

Vanmorgen word je opgehaald bij het hotel en door een privéchauffeur naar de Cameron Highlands gebracht. Tijdens de schilderachtige reis van vier uur klim je naar de koelere temperaturen van de hooglanden. Als u eenmaal bij uw hotel bent aangekomen, wilt u misschien een wandeling door het gebied maken en zien waarom dit bekend staat als een van de mooiste gebieden van Maleisië.


Dag 9 Cameron Highlands

Geniet vandaag nog een hele dag van het verkennen van de Cameron Highlands met je privégids. Hier wordt alle thee verbouwd in Maleisië en het gebied staat bekend om zijn landschap en is een populaire weekendbestemming voor KL-inwoners. Je tour neemt je mee naar de plantages en geeft je de gelegenheid om lokale thee te proeven.


Dag 10 Penang

Rijd vanochtend naar Penang, een reis van drie tot vier uur, met je privéchauffeur. Als u Butterworth bereikt, rijdt u over de Penang-brug, de langste brug in Zuidoost-Azië. Bij aankomst in Penang, inchecken bij uw hotel en, als de tijd het toelaat, een wandeling maken vanuit uw hotel. Uw hotel is gebouwd in een van de oudste straten van de stad en wordt omgeven door fascinerende architectuur.


Dag 11 Penang

Volg vandaag een privé begeleide wandeling door George Town en bekijk de geschiedenis en het erfgoed van deze UNESCO-stad. Tempels, markten en verbluffende architectuur zijn allemaal geconcentreerd in een klein gebied, waardoor het geweldig is voor een wandeltocht. Vanmiddag wilt u misschien op jacht gaan in enkele van de eigenzinnige winkeltjes voor souvenirs of streetfood-delicatessen proberen in een van de omliggende straatstalletjes.


Dag 12 Penang

Geniet van de dag in je eigen tempo. Voor uitzichten over de hele stad kun je Penang Hill bezoeken. De reis naar boven bereikt u met een kabelbaan en heeft ook een fantastisch uitzicht over de stad.


Dag 13 Internationale terugvlucht

Een laatste dag in Penang, met een laatste kans om te genieten van heerlijk eten voordat je chauffeur je ophaalt voor een privétransfer naar de luchthaven van Penang voor je volgende vlucht.


Dag 14 Internationale terugvlucht

Kom vandaag naar huis om uw reis te voltooien.



14 daagse Rondreis Klassiek Maleisie 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203