Individuele Rondreis Maleisie 12 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Maleisie 12 dagen
Individuele Rondreis Maleisie 12 dagen
Bestemming: Rondreizen Maleisie - Rondreis

Individuele Rondreis Maleisie 12 dagen




Dag 1

Aankomst Kuala Lumpur

Bij aankomst op de internationale luchthaven van Kuala Lumpur gaat u verder naar de aankomsthal en zoekt u een chauffeur met een bordje met uw naam erop. Je wordt naar je hotel gebracht en de rest van de dag is ter vrije besteding.


Dag 2

Kuala Lumpur - Kuala Tahan - Taman Negara

Geniet van het ontbijt in je hotel en misschien een ontspannen wandeling in Kuala Lumpur. Later op de ochtend wordt uw huurauto bij uw hotel afgeleverd; uitchecken en rijden naar Taman Negara (243 km). De reis duurt ongeveer 4 uur en je rijdt door oude palmplantages, lokale dorpen en prachtige landschappen. Bij aankomst op de steiger in Kuala Tahan, parkeert u uw auto en maakt u een korte boottocht over de Tembeling-rivier naar het Mutiara Taman Negara Resort. De rest van de dag is vrij te besteden en te genieten van de jungle-sfeer in het resort. (Optionele rondleiding: doe mee aan een nachtelijke junglewandeling in het 130 miljoen jaar oude tropische regenwoud en verwonder je over de natuurlijke symfonie van nachtelijke insecten.)


Dag 3

Taman Negara

Vandaag kunt u gratis van het resort genieten en de omliggende jungle verkennen. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan een optionele tour die door het resort wordt aangeboden, zoals junglewandelingen op Teresik Hill, een boottocht naar Lata Berkoh of een bezoek aan een inheemse nederzetting.


Dag 4

Taman Negara - Cameron Highlands

Reis vandaag terug over de rivier naar uw auto en vervolg uw reis naar Cameron Highlands. Voel hoe de koele lucht je begint te omringen terwijl je opstijgt op deze prachtige rit. Cameron Highlands ligt 1.542 meter boven zeeniveau en staat bekend om zijn theeplantages en aardbeientuinen.


Dag 5

Cameron Highlands

Vandaag is het volledig gratis voor u om te ontspannen en Cameron Highlands alleen te verkennen (optioneel kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan een groepsreis door de omgeving). Niet te missen hoogtepunten zijn een bezoek aan een theeplantage en fabriek (theefabrieken zijn gesloten)

Maandag en feestdagen), bloemen- en aardbeienboerderijen en levendige groente- en fruitmarkten. Zorg ervoor dat je een pauze neemt voor afternoontea en scones.


Dag 6

Cameron Highlands - Penang

Na het ontbijt uitchecken bij het hotel en rijden van Cameron Highlands naar Penang via Tapah (253 km). Er is veel te ontdekken op deze route, waaronder Sam Poh Tong (een Chinese boeddhistische tempel gebouwd in een kalksteengrot), een verwoest Schots kasteel (Kellie's Castle), de koninklijke galerij en het voormalige paleis van Kuala Kangsar, de Ubudiah-moskee en een Mangrove bos. Steek de indrukwekkende 13,5 kilometer lange Penang-brug over, een van de langste bruggen in Zuidoost-Azië, om Penang te bereiken. Bij aankomst in uw hotel, check in en de rest van de dag is ter vrije besteding.


Dag 7

Penang

Vandaag heb je de dag vrij om Penang en het historische Georgetown te verkennen. Begin met een bezoek aan de Tempel van 1000 Boeddha's (Kek Lok Si-tempel), een van de grootste en mooiste boeddhistische tempelcomplexen in Zuidoost-Azië. Ga verder naar Fort Cornwallis, de landingsplaats van kapitein Francis Light toen hij in 1786 arriveerde om een ​​Britse kolonie te stichten. Bezoek vervolgens het waterdorp aan Weld Quay, bijgenaamd The Clan Jetties, omdat elke inwoner een vergelijkbare achternaam heeft. Vervolg uw weg langs Pitt Street, waar kerken, Chinese tempels, moskeeën en hindoetempels al eeuwenlang harmonieus naast elkaar bestaan. Bezoek het ingewikkeld ontworpen huis van de Khoo Kong Si-clan. Probeer tijdens je ontdekkingstocht de lokale delicatessen van Penang: roergebakken rijstwafels (char kway teow), pittige en pittige soep (Assam laksa), gemengde fruitsalade met garnalenpasta (rojak) en nog veel meer. Maak 's avonds laat een wandeling langs Batu Ferringhi om het nachtleven en de nachtmarkt van Penang te verkennen.


Dag 8

Penang

Ga op eigen gelegenheid verder met het verkennen van Penang. Misschien wilt u Penang Hill beklimmen via de kabelbaan, oorspronkelijk gebouwd voor Britse kolonialisten om te genieten van de koelere temperaturen op een hoger niveau. Breng uw auto vóór 17.00 uur terug naar de autoverhuurvertegenwoordiger in het hotel.


Dag 9

Penang - Langkawi

Na een vroeg ontbijt, checkt u uit bij uw hotel en transfer naar de Penang-steiger voor uw veerboot naar Langkawi (vertrekt om ongeveer 8:00 uur / arriveert Langkawi om 11:00 uur). Je wordt opgehaald in Langkawi en overgebracht naar je hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding om je te vestigen, te genieten van het resort en dit prachtige eiland te verkennen, onderdeel van een archipel van 104 eilanden. Langkawi heeft in 2007 de status World Geopark gekregen van UNESCO.


Dag 10

Langkawi

Vandaag kunt u Langkawi gratis verkennen en genieten van de faciliteiten in het resort. Misschien wilt u een wandeling maken over de adembenemende Langkawi Sky Bridge, met de kabelbaan naar de top van de berg Mat Cincang, of deelnemen aan optionele jungletrekking of rondreizen door het resort.


Dag 11

Langkawi

Het is vandaag gratis voor u om Langkawi verder te verkennen.


Dag 12

Vertrek uit Langkawi

Geniet op uw gemak van het ontbijt in het resort en de ochtend voordat u naar uw Langkawi Airport gaat voor uw verdere vlucht.



Individuele Rondreis Maleisie 12 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203