Rondreis Ontdek Maleisie in 7 dagen  Afbeelding Rondreis Ontdek Maleisie in 7 dagen
Rondreis Ontdek Maleisie in 7 dagen
Bestemming: Rondreizen Maleisie - Rondreis

Rondreis Ontdek Maleisie in 7 dagen




Dag 1

KUALA LUMPUR € “BATU HOLEN - CAMERON HOOGLANDEN (214 KMS) (- / - / -)

'S Morgens, bezorging van autoverhuur in het hotel voordat u aan uw Self Drive-programma begint. Op je eerste dag rijd je van Kuala Lumpur naar Cameron Highlands, dat op ongeveer 235 km afstand ligt. Onderweg bezoekt u de Royal Selangor Pewter-fabriek, gevolgd door een bezoek aan de Batu-grotten, een enorme kalkstenen rots met een hindoetempel. Andere stops onderweg kunnen worden gemaakt bij het maken van bamboemandjes, de Lata Iskandar-waterval en de Oran Asli-nederzetting. Na een geslaagde dag sightseeing bereikt u eindelijk Cameron Highland, dat ongeveer 1542 meter boven zeeniveau ligt. Check in bij uw hotel en geniet van de koele en verfrissende lucht van het Hill Resort.

Accommodatie in Heritage Hotel of vergelijkbaar


Dag 2

CAMERON HOOGLANDEN - IPOH PENANG (295 KMS) (Ontbijt / - / -)

Na het ontbijt is het tijd om Cameron Highlands te verkennen. Bezoek de beroemde theeplantages en zie hoe de thee wordt geproduceerd in de theefabriek. Het uitzicht over de plantages is prachtig en perfect.

Vervolgens bezoekt u de groenteboerderij; hier worden groenten geproduceerd voor de export naar de buurlanden.

De laatste stop in Cameron Highlands zou Market Square kunnen zijn, waar je alle producten kunt vinden die in Cameron Highlands worden geproduceerd en op één plek worden verkocht.

Na het verlaten van Cameron Highlands rijd je richting Penang, onderweg kun je de Sam Poh Tong-tempel in de buurt van Ipoh bezoeken, er wordt gezegd dat het de grootste grottempel van het land is, de moskee Ubudiah en Palace Iskandariah, die zich in Kuala Kangsar bevindt.

Ontdek het Istana Kayangan-museum met de koninklijke regelia, foto's van de koninklijke familie, illustraties en artefacten uit het verleden en de huidige monarchie in Perak. Vanaf hier rijdt u rechtstreeks naar Penang waar u 2 nachten verblijft.

Eenmaal aangekomen in Penang checkt u in bij uw hotel en geniet u van de rest van de avond.

Accommodatie in Holiday Inn Resort Penang of vergelijkbaar


Dag 3

PENANG (ontbijt / - / -)

In de ochtend ontbijt je in het hotel voordat je rond het eiland Penang rijdt.

Geniet van het strand van Penang en doe 's ochtends een sightseeingtour in Georgetown.

Rijd naar Georgetown langs de populaire strandboulevard genaamd de Gurney Drive naar de liggende Boeddha van de Wat Chayamangkalaram, de op twee na grootste in zijn soort, met een lengte van 33 meter. Ga verder naar het Cheong Fatt Tze Mansion, het beroemde indigoblauwe Chinese Courtyard House, gebouwd in de jaren 1880. Na een bezoek aan het herenhuis rijdt u naar de Goddess of Mercy-tempel, die niet alleen wordt gebruikt voor religieuze maar ook voor sociale functies binnen de Chinese gemeenschap. Onderweg naar het Khoo Kongsi Clanhouse, maak een fotostop bij de moskee Kapitan Keling. Bezoek aan Cannon Square, in het hart van het oudste deel van de stad Georgetown, de meest karakteristieke clanhuizen.

Verken Little India en de Sri Mahamariamma door rond te lopen en op gastronomisch avontuur te gaan. Maak vervolgens een avontuurlijke reis naar Fort Cornwallis, gelegen op de plek waar kapitein Francis Light in 1786 zou zijn geland. Ontmoet een aantal eenvoudig vriendelijke geestenslangen in de beroemde Snake-tempel.

Rijd naar Balik Pulau, wat â € ˜de andere kant van het eilandâ € ™ betekent en probeer wat lokaal fruit. Voordat u terugkeert naar het hotel, bezoekt u de Tropical Fruit Farm, Butterfly Farm en de Batik Factory.

U kunt ook een bezoek brengen aan de botanische tuin tijdens een wandeling door de rustige omgeving. Maak een kabelbaanrit naar Penang Hill, 823 meter boven zeeniveau en geniet van een spectaculair panoramisch uitzicht over Penang. Daal af in een van 's werelds oudste kabelspoorwegsystemen en rijd richting de Tek Lok Si-tempel, een van de bekendste tempels op het eiland.

Accommodatie in Holiday Inn Resort Penang of vergelijkbaar


Dag 4

PENANG - PULAU BANDING (ontbijt / - / -)

Na het ontbijt heb je de volgende mogelijkheden:


Optie 1

Vervolg je dag met een sightseeingtour in Georgetown voor het geval je de vorige dag een paar plaatsen hebt gemist en ga 's middags naar het Belum Rainforest Resort.


OF

Optie 2

Ga direct naar het Belum Rainforest Resort en geniet van de prachtige omgeving.

Wanneer u naar Belum rijdt, bereid u dan voor op een langere en mooie rit. De route loopt door het gebergte van Maleisië en biedt een adembenemend uitzicht op het tropische regenwoud, de rubber- en oliepalmplantages en een enorm meer. Stop onderweg voor foto's.

Check in bij het Belum Rainforest Resort.

Accommodatie in het Belum Rainforest Resort


Dag 5

PULEAU BANDING - KOTA BHARU (Ontbijt / - / -)

Na een goed ontbijt in het hotel heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de ochtendrondleidingen die door het hotel worden aangeboden. Mogelijke excursies zijn de volgende: The Banding Island Cruise, Banding Forest Trail of de Bamboo Rafting.

Ga 's middags naar Kota Bharu na je jungle-ervaring.

Accommodatie in het Renaissance Hotel


Dag 6

KOTA BHARU € “MEER KENYIR (ontbijt / - / -)

Na het ontbijt rijdt u naar de Wet Market in Kota Bharu, dit is de meest gefotografeerde markt in Maleisië. Misschien komt het door zijn unieke architectuur. Ga naar Lake Kenyir en breng de rest van de dag door om het resort te ontdekken en ervan te genieten.

'S Middags heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de rondleidingen aangeboden door het hotel. Mogelijke excursies zijn: Jungle Trekking, Deer Feeding, Elephant Sanctuary, Lake Cruise of Lake Adventure.

Accommodatie in het Lake Kenyir Resort


Dag 7

MEER KENYIR € “KUALA TERENGGANU €“ KUANTAN / DUNGUN / MERANG / SHABANDAR (ontbijt / - / -)

Ontbijt in het hotel en daarna heb je de volgende twee opties.


Optie 1

Rijd richting het Staatsmuseum voordat je naar de Chinese Tempel Tokong Mek gaat, gemarkeerd door een flamboyante rode en gouden boog met drakenfiguren op het dak. Kijk in Kampung Penambang hoe lokale mensen songkets weven en hoe ze batiks schilderen.

Bezoek Pulau Duyung Besar, het grootste eiland in de monding. Hier worden vissersboten gebouwd met eeuwenoude technieken en gereedschappen. Rijd langs Chinatown, de Wetmarket, Princess Hill en bekijk het Maziah Palace en de State Mosque.


OF

Optie 2

Als u liever van de natuur geniet, heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de rondleidingen die door het hotel worden aangeboden. Mogelijke excursies zijn: Jungle Trekking, Bird Watching, Elephant Sanctuary, Lake Cruise of Lake Adventure.

Vertrek 's middags vanuit Terengganu of Lake Kenyir en ga naar de door u gekozen plek voor een strandverlenging op:

â € ¢ Redang Island, lever uw huurauto in bij Merang Jetty of Shabandar Jetty.

â € ¢ Tanjung Jara Resort in Dungun en zet uw huurauto af bij het resort.

â € ¢ Cherating of Kuantan, zet uw huurauto af bij het resort.

â € ¢ Ga naar de luchthaven voor uw vertrekvlucht en zet uw huurauto af op de luchthaven van Kuala Terengganu.



Rondreis Ontdek Maleisie in 7 dagen  0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203