Duikvakantie Malta inclusief 10 duiken Afbeelding Duikvakantie Malta inclusief 10 duiken
Duikvakantie Malta inclusief 10 duiken ***
Bestemming: Duikvakantie Malta - Duikvakantie St. Pauls Bay

Duikvakantie Malta inclusief 10 duiken

***

Niet te ver vliegen en toch heerlijk kunnen duikenDan is deze duikvakantie naar Malta precies wat u zoekt. Met dit complete pakket kunt u heerlijk ontspannen op Malta en daarnaast ook nog eens de mooiste duikstekken rondom Malta ontdekken en verkennen.

Hotel o.b.v. Logies



Ontdek de mooiste duikstekken rondom Malta met deze complete duikvakantie inclusief duiken!

Niet te ver vliegen en toch heerlijk kunnen duikenDan is deze duikvakantie naar Malta precies wat u zoekt. Met dit complete pakket kunt u heerlijk ontspannen op Malta en daarnaast ook nog eens de mooiste duikstekken rondom Malta ontdekken en verkennen. Heeft u liever nog wat meer vrijheidDeze reis is ook mogelijk in combinatie met ongelimiteerd duiken en huurauto, zodat u met uw duikbuddy op eigen gelegenheid de beste duikspots van Malta kunt bezoeken.

Duiken op Malta

De Malta archipel wordt beschouwd als een van de beste duikbestemmingen van Europa. Het water is zeer helder vanwege de rotsachtige kust en het zicht kan reiken tot wel 40 meter. Malta is zeer geschikt voor de avontuurlijke duiker. Verwacht hier geen koraalriffen maar prachtige rotsformaties, tunnels en grotten. De archipel staat ook bekend om de vele wrakken waar u naar hartelust op kunt duiken. Verder biedt Malta mogelijkheden voor de technische duiksport.

Op de vele duikstekken in dit gebied komen onder andere tonijn, barracudas, octopus, murenen, zonnevissen en zeepaardjes voor. Onder water zult u versteld staan van het het heldere water met indrukwekkende rotsformaties en schitterende bedden van zeegras.

Maltaqua

Maltaqua is al sinds 1970 een begrip op Malta. De duikschool is opgericht door Mike en Agnes Upton en na ruim 40 jaar ervaring is het ondertussen uitgegroeid tot een opleidingscentrum dat opleidingen van verschillende organisaties, van beginner tot instructeur, aanbiedt. Het internationale team bestaat uit ervaren divemasters en instructeurs uit o.a. Malta, Nederland, Zweden, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

De duikschool Maltaqua ligt op de hoofdweg door het oude dorpje St. Pauls Bay, naast de aangrenzende dorpjes Bugibba en Qawra. Als u duikt met Maltaqua wordt u dagelijks gehaald en gebracht van uw hotel met een transferbusje.

Duikprogramma

Bij de reissom zijn in totaal 10 duiken inbegrepen. Deze duiken zijn inclusief vervoer van en naar de duikstekken, een gids, fles, lucht en lood. Het programma bestaat uit 5 dagen kantduiken rondom Malta. Om deel te kunnen nemen aan dit programma dient u in het bezit te zijn van een geldig duikbrevet.

Uw verblijf

De Sands Appartementen liggen net van de hoofdweg door St. Pauls Bay, op ongeveer 100 meter afstand van de duikschool Maltaqua. De ligging bij de duikschool en faciliteiten voor duikers maken een verblijf in combinatie met een duikpakket bij Maltaqua extra comfortabel.

Ligging

De Sands Appartementen liggen aan de rand van het dorpje St. Pauls Bay, op ongeveer 100 meter afstand van de duikschool. De horeca en bezienswaardigheden liggen op loopafstand en toch heeft u geen last van de verkeersdrukte van het centrum van St. Pauls Bay.

Faciliteiten

De eerste verdieping wordt bereikt met een trap. Vanaf daar is er een lift om de overige verdiepingen te bereiken. In de kelder is een spoel- en droogruimte voor de duikuitrusting.

Studios en Appartementen

Het complex bestaat uit studios, 2- en 3-kamerappartementen en een penthouse. Alle studios en appartementen zijn voorzien van bedlinnen en badkamerhanddoeken. U dient eigen strandhanddoeken mee te nemen. Alle appartementen zijn voorzien van een keuken en badkamer met douche. Het penthouse beschikt over een extra badkamer en groot terras.

Verzorging

U verblijft op basis van logies.

Indien er geen beschikbaarheid (meer) is in de Sands Appartementen, zullen wij u een vergelijkbare accommodatie aanbieden in de buurt van de duikschool. Dit kan een 3* appartementencomplex of hotel zijn met verblijf in een studio of tweepersoonskamer.

8-daagse duikreis inclusief:

  • Retourvlucht naar Malta en v.v.
  • luchthavenbelasting en toeslagen
  • transfers van en naar de luchthaven
  • 7 nachten verblijf in een 3-sterren accommodatie
  • Verzorging op basis van logies
  • 10 begeleide kantduiken rondom Malta

Bijkomende kosten

  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50 (per 9 deelnemers)
  • Reserveringskosten
  • Ruimbagage, tarieven afhankelijk van luchtvaartmaatschappij en gewicht
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Evt. lokale toeristenbelasting (ter plaatse te voldoen)

Bijkomende kosten/extras voor het duiken (per persoon)

  • Huur duikuitrusting 100,- voor 5 dagen (ook vooraf te reserveren)
  • Nachtduik 20,- per duik
  • Toeslag boottrip naar Comino 25,- per trip
  • Toeslag duiktrip naar Gozo (per ferry) 25,- per trip
  • Nitrox (32%) 5,- per duik
  • Nitrox (andere mixen tot 40%) 10,- per duik

Beschikbaarheid

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden. Het kan echter voorkomen dat de accommodatie op moment van reserveren niet meer beschikbaar is. We zullen u in dat geval een passend alternatief aanbieden. Reserveringen zijn tot het moment van telefonische en schriftelijke bevestiging van een van onze medewerkers daarom onder voorbehoud.

Vluchten

Deze vakantie wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf o.a. Amsterdam, Brussel of Dusseldorf. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per airline. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Duikvakantie Malta inclusief 10 duiken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203