7 daagse Malta Ervaring Afbeelding 7 daagse Malta Ervaring
7 daagse Malta Ervaring
Bestemming: Rondreizen Malta - Combinatiereis

7 daagse Malta Ervaring




Dag 1: Ophalen op de luchthaven van Malta

Vandaag wordt u bij aankomst op de luchthaven van Malta opgehaald en naar uw accommodatie in St. Julian's gebracht om in te checken. Geniet op uw gemak van de rest van de dag (afhankelijk van uw aankomsttijd) om te ontspannen, te verkennen en te wennen. Overnachting in St Julian's.


Dag 2: Valletta Day Tour

Tijdens de rondleiding van vandaag door de straten van de Maltese hoofdstad ontdekt u de schoonheid en charme van de door ridders gebouwde vestingstad in 1566. De Orde van Sint Jan regeerde 268 jaar over Malta en liet een unieke culturele erfenis achter waarvan Valletta is het beste voorbeeld. Geniet van een adembenemend uitzicht op de Grand Harbour vanuit de Upper Barracca-tuinen en bezoek de Sint-Janscokathedraal, waar enkele van de prachtige kunst en architectuur ter wereld zijn ondergebracht. Slenter door Republic Street om het Grand Master's Palace en St. George's Square te zien voordat je de Malta Experience bekijkt, een audiovisuele show die deze rijke geschiedenis van micronaties vertelt. Overnachting in St. Julian's.


Dag 3: Mdina Day Tour (L)

Vandaag reis je naar het centrum van het eiland voor een rondleiding door de middeleeuwse vestingstad Mdina, de voormalige hoofdstad van Malta. Dwaal door smalle, kronkelende straatjes naar adembenemende uitkijkpunten waarmee je het hele eiland kunt bekijken. Ontdek ongelooflijke architectuur en rijke geschiedenis terwijl je door de straten van deze oude stad loopt voordat je Mdina verlaat via de beroemde Griekenpoort. we maken een stop bij de vroegchristelijke catacomben van Rabat voordat we verder gaan naar de prachtige kliffen van Dingli.


Na het genieten van de lunch gaan we verder naar de San Anton Botanical Gardens, waar je ook een mooi uitzicht hebt op het nabijgelegen presidentiële paleis. Bezoek een ambachtscentrum en een van Europa's grootste koepels voordat je terugkeert naar je accommodatie voor een overnachting.


Dag 4: Malta vrije dag

Geniet van een volledige vrije dag om dit geweldige microland alleen te verkennen. Bezoek de musea, dwaal door de charmante straten van de stad en trakteer jezelf op heerlijke mediterrane gerechten. Overnachting in St. Julian's.


Dag 5: Gozo-dagtrip (L)

Vandaag neem je een veerboot om de haven van Mgarr op Gozo te bereiken, waar je meteen in contact komt met de unieke sfeer van dit kleinere eiland. Bezoek de megalithische tempels van Ggantija, de oudste vrijstaande monumenten ter wereld, zelfs ouder dan de Egyptische piramides. Vervolgens bezoeken we de middeleeuwse citadel van Victoria, de fjordachtige baai van Xlendi en de binnenzee van Dwejra. Bewonder het weelderige landschap en bewonder het prachtige handwerk van het eiland voordat je terugkeert naar Malta voor een overnachting.


Dag 6: Hagar Qim-tempel, kalksteenerfgoed en markttour (L)

De tour van vandaag begint met een bezoek aan een van de oudste kalksteengroeven van Malta. Vervolgens leer je over de oude geschiedenis van Malta in Hagar Qim, de belangrijkste prehistorische site van Malta met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. we gaan verder naar Wied iz-Zurrieq, waar je een optionele (als het weer het toelaat en tegen extra kosten) boottocht naar de prachtige Blauwe Grot kunt maken. Na de lunch rijden we door lokale wijngaarden naar het charmante vissersdorpje Marsaxlokk, waar u kunt wandelen door de charmante lokale markt aan het water. Onze laatste stop van de dag is de oude grot in Ghar Dalam, waar archeologen bewijs hebben opgegraven dat Malta ooit deel uitmaakte van de Europese landmassa. Overnachting in St. Julian's.


Dag 7: Afzetten bij de luchthaven van Malta

Vandaag neemt u afscheid van dit ongelooflijke eiland terwijl u wordt overgebracht naar de luchthaven voor uw heenvlucht. Wij wensen u een veilige reis!



7 daagse Malta Ervaring 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203