7 dagen Prehistorisch en Oud verleden van Malta Afbeelding 7 dagen Prehistorisch en Oud verleden van Malta
7 dagen Prehistorisch en Oud verleden van Malta
Bestemming: Rondreizen Malta - Combinatiereis

7 dagen Prehistorisch en Oud verleden van Malta




Aankomst en dag 1

Onze vertegenwoordiger zal u ontmoeten bij aankomst op de luchthaven; Transfer naar ons 3-sterrenhotel, direct aan de kust in Sliema met een prachtig uitzicht over St. Julian's Bay en Balluta Bay, met een zwembad op het dak en een zonneterras. In de hele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar. Bij het inchecken krijgt u een welkomstdrankje aangeboden; Een informatiebijeenkomst en een oriëntatiebezoek aan de omgeving volgen; 19.00 / 21.00: Diner in het hotel.



Dag 2

Het ontbijt wordt geserveerd in het hotel Vertrek naar Valletta: we lopen door de straten van deze versterkte stad gebouwd door de ridders van St. John en stoppen bij The Upper Barracca Gardens om te genieten van een adembenemend uitzicht op de Grand Harbour. Vervolgens bezoeken we het Archeologisch Museum, gehuisvest in de Auberge de Provence in Republic Street. Om 13.00 uur: lunch in een typisch Maltees restaurant, gevolgd door een stop bij de Malta Experience, een indrukwekkende audiovisuele show die de geschiedenis van Malta door de eeuwen heen weer tot leven brengt. 16.30 uur: terugkeer naar hotel; 19.00 / 21.00: Diner in het hotel


Dag 3

Ontbijt bij hotel Vertrek naar Birzebbugia: We bezoeken locaties die zijn bezet door de vroegste grotbewoners van de Maltese eilanden. Van bijzonder belang is Ghar Dalam Cave & Museum, een 144 meter lange grot aan de rand van Birżebbuġa. Vervolgens rijden we voor de lunch naar M’Xlokk, een typisch vissersdorp. Vrije tijd om rond te gaan op de dagelijkse lokale markt in dit dorp. Ten slotte bezoeken we de Tarxien-tempels die getuigen van de artistieke vaardigheden van onze voorouders. Terugkeer naar het hotel 19.00 / 21.00 uur: Diner in het hotel.


Dag 4

Ontbijt in het hotel: We beginnen vroeg om de veerboot naar Gozo te nemen. Na een korte overtocht van 20 minuten bereiken we de haven van Mgarr. Zodra je landt, merk je meteen het unieke karakter van Gozo, erg heuvelachtig, groener en pittoresker dan Malta. We rijden naar de stad Xghara om de Ggantija-tempels te bezoeken - de oudste vrijstaande stenen bouwwerken ter wereld. Lunch in Victoria, de hoofdstad van Gozo. Daarna bezoeken we de Citadel en het Archeologisch Museum. Dit wordt gevolgd door een panoramische rit naar de stad Qala voor een prachtig uitzicht op Comino en de Blue Lagoon. Return @ 03.45 Ferry 19.00 / 21.00: Diner in het hotel.

Dag 5

Ontbijt bij hotel Vertrek van hotel naar Siggiewi en Qrendi: We bezoeken Hagar Qim en Mnajdra Archaeological Park met uitzicht op de blauwe Middellandse Zee en het eiland Filfla. Daarna gaan we verder naar Zurrieq - Wied iz-Zurrieq voor de lunch en wat vrije tijd om te winkelen of als het weer het toelaat (bootprijs niet inbegrepen). Je kunt een boottocht maken om de Blauwe Grot te bezoeken. Keer terug naar het hotel; 19.00 / 21.00: Diner in het hotel.


Dag 6

Ontbijt in het hotel; Vertrek van hotel naar Mdina en Rabat, plaatsen die u moet bezoeken voor iedereen die naar de Maltese eilanden reist! In Rabat bezoeken we de catacomben, de meest prominente kenmerken van het vroege christendom van Malta. We bezoeken ook de Romeinse Domus, bekend om zijn mooie en fijne Romeinse mozaïekverhardingen in de zuilengalerij en de omliggende kamers. Na de lunch lopen we naar Mdina, de ‘stille stad’ die van de oudheid tot de middeleeuwen de hoofdstad van het eiland was. U zult de imposante bastions bewonderen die een prachtig uitzicht bieden over het grootste deel van het eiland. Terugkeer naar het hotel 19.00 / 21.00 uur: diner in het hotel.


Alle goede dingen eindigen! Dag 7

Het ontbijt in de hotelkamers moet om 11.00 uur worden verlaten. Vertrek - transfer naar de luchthaven



7 dagen Prehistorisch en Oud verleden van Malta 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203