Highlights van Malta 4 sterren ****
Bestemming: Rondreizen Malta - Combinatiereis

Highlights van Malta 4 sterren

****

Ontdek heel malta met deze 9-daagse rondreis door het exotische eiland!

Rondreis o.b.v. OnbekendReisschema

1 Vlucht Amsterdam - Malta

2 Valletta en havencruise

3 Marsaxlokk, Birzebbuga

4 prehistorische tempels

5 Rust dag

6 Gozo

7 'Stille stad' Mdina en Mosta

8 Botanische tuinen en dorpje Ta Qali

9 Vlucht Malta - Amsterdam

dag 1: Amsterdam - Malta

U kunt gelijk uw auto ophalen op de luchthaven en naar uw accomodatie rijden om bij te komen van de vlucht en het hotel te verkennen.

dag 2: Valletta en havencruise

Vandaag gaat u genieten in Valletta. Tijdens een wandeling ontdekt u de sfeervolle hoofdstad. Vanuit de Baraccatuinen heeft u een schitterend uitzicht over de havens. U kunt daarna een bezoek brengen aan de co-kathedraal van St.Jan en, als het is geopend, het Paleis der Grootmeesters. Ook kunt u een boottocht door de natuurlijke havens van Marsamxett en Grand Harbour, twee van de mooiste havens van Europa. De hoge vestingmuren langs de zee die Valletta aan drie kanten beschermen, zorgden ervoor dat de stad in de late 17e eeuw weerbaar was. Vanaf het water heeft u een goed zicht op de indrukwekkende barokke vestingwerken waarmee de havens in roerige tijden werden verdedigd.

dag 3: Pittoreske vissersplaatsjes

Op de derde dag ontdekken we authenthiek Malta. De typisch Maltese vissersbootjes geven de pittoreske vissersplaatsjes Marsaxlokk en Birzebbuga een kleurrijk aanzicht. Er valt genoeg te doen in deze levendige dorpjes.

Dag 4: Prehistorische tempels

Vandaag reizen we naar de prehistorische tempels van Hagar Qim en Mnajdra. De laatste tempel is door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Als de zee kalm is, kunt u een optionele excursie naar de Blauwe Grot maken, waar u wordt verrast door het prachtige kleurenspel van het water .

dag 5: Vrije dag

Deze dag kunt u zelf invullen. maak bijvoorbeel een excursie: een boottocht rond het eiland. U ziet dan schitterende baaien, de imposante Dingli Cliffs en de Blue Lagoon. Aan boord kunt u genieten van een heerlijke lunch!

dag 6: Groene eiland Gozo

Op een klein halfuur varen van Malta ligt het kleinere eiland Gozo. Dit eiland heeft een heel eigen identiteit en overtreft Malta qua natuurschoon. Ook heerst er een prettige, dorpse sfeer. U bekijkt het Azurenvenster bij Dwejra, een rotsdoorgang in zee in het westen van Gozo die elk jaar een stukje groter wordt. Ook kunt u de citadel van Victoria, die vernoemd is naar de voormalige Britse koningin, het heiligdom Ta Pinu en het pittoreske havenplaatsje Xlendi zien.

dag 7: Stille stad Mdina

Vandaag gaat u naar Mdina, ook wel 'de stille stad' genoemd, was eens de hoofdstad van Malta. De sfeer in het historische stadshart, met zijn paleizen en kerken, is werkelijk uniek. U bekijkt de mooie kathedraal en de imponerende vestingmuren, vanwaar we een adembenemend uitzicht over het hele eiland hebben. Bij goed weer kunt u zelfs Sicilie zien liggen! Hierna kunt u Mosta bezoeken, de beroemde, imposante domkerk.

dag 8: San Anton en Ta Qali

Vandaag bezoekt u de botanische tuinen van San Anton, die bekend zijn om de fraaie fonteinen en de fleurige bloembedden. Daarna gaat u naar het dorpje Ta Qali, dat vlak bij Mdina ligt. Hier ziet u hoe handwerklieden traditionele ambachten als glasblazen, pottenbakken en beeldhouwen uitoefenen.

dag 9: Malta - Amsterdam

Op uw laatste dag lever u de auto weer in op het vliegveld.

Inclusief :

Retourvlucht Amsterdam-Malta Luchthavenbelasting en toeslagen 8 overnachtingen in een 4 sterren hotel Huurauto voor 9 dagen

Exclusief :

Reserveringskosten EUR 18,- per boeking Bijdrage Calamiteitenfonds EUR 2,50 per boeking Ruimbagage
Eventuele upgrades en reis- of annuleringsverzekeringen Extra bijkomende kosten tijdens de rondreisVluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203