Rondreis Hoogtepunten van Malta 7 dagen Afbeelding Rondreis Hoogtepunten van Malta 7 dagen
Rondreis Hoogtepunten van Malta 7 dagen
Bestemming: Rondreizen Malta - Combinatiereis

Rondreis Hoogtepunten van Malta 7 dagen




Dag 1: St Julian's - Valletta - St Julian's

In en rond Valletta Een rondleiding door de bruisende hoofdstad van Malta helpt je om je te oriënteren en vandaag kennis te maken met deze pittoreske stad. Met een bezoek aan de Upper Barracca-tuinen en de Sint-Janscokathedraal heb je vandaag geen gebrek aan entertainment. Voor de lunch steken we de handen uit de mouwen voor een cursus pizza maken aan het water voordat we gaan zitten om te genieten van onze creaties. Daarna keren we terug naar het hotel, waar u de avond kunt verkennen.


Maaltijden:

- Lunch

- Avondeten


Dag 2: St Julian's - Vittoriosa - Senglea - Sliema - St Julian's

In en rond Sliema, Senglea Om onze focus terug in de tijd te verplaatsen, kijken we vandaag naar de iconische steden Vittoriosa en Senglea. Met tijd om de Senglea-tuinen te bezoeken en een stop bij het schilderachtige vissersdorpje Marsaxlokk, zal het vandaag vol visuele beloningen zijn. Na een enerverende ochtend nemen we de tijd om te ontspannen tijdens een rondvaart door de natuurlijke havens - een schatkamer voor fotografen.


Maaltijden:

- Ontbijt


Dag 3: St Julian's - Mosta - Rabat - Mdina - St Julian's

In en rond Mdina, Rabat, MostaVandaag beginnen we met een bezoek aan de prachtige Mosta-kerk en een korte fotostop bij de Dingli-kliffen voordat we verder gaan naar de Buskett-tuinen. Vervolgens hebben we een rondleiding door de oude hoofdstad van Malta, Mdina, ook wel bekend als de stille stad. Op het menu voor vanmiddag: een heerlijke wijnproeverij vergezeld van lokale kaas en koekjes in het Meridiana Wine Estate. Vanavond verzamelen we voor het diner in een lokaal restaurant.


Maaltijden:

- Ontbijt

- Avondeten


Dag 4: St Julian's - Qrendi - Cirkewwa - Xaghra

In en rond Xaghra, Cirkewwa, QrendiVandaag zal de weg ons naar de Hagar Qim-tempels brengen, met een korte wandeling naar de Hamrija-toren. We rijden dan door het dorp Birzebbuga naar de Blue Grotto, waar een korte boottocht op je wacht. Daarna reizen we naar de veerboot bij Cirkewwa via een fotostop bij Popeye’s Village en nemen vervolgens een korte speedboottransfer naar Gozo om de unieke grotten te verkennen.


Maaltijden:

- Ontbijt


Dag 5: Xaghra - Gharb - Victoria - Xaghra

In en rond Victoria Vandaag bezoeken we de megalithische tempels van Ggantija, gevolgd door de oude citadel in Victoria. Vervolgens is er vanmiddag een lokale traktatie in petto terwijl we de Ta ’Rikardu Farm bezoeken voor een praktische kaasmakerijervaring. Later keren we terug naar ons hotel via een fotostop bij Sannat.


Maaltijden:

- Ontbijt


Dag 6: Xaghra - San Lawrence - Marsalforn - Xaghra

In en rond Marsalforn Als we aan het einde van onze reis zijn, hebben we nog steeds een handvol bezienswaardigheden om te verkennen - en vandaag zullen we niet teleurstellen. Eerst maken we een wandeling naar Fungus Rock en gaan we verder naar de Saltpans van Xwejni Bay. Vervolgens proberen we lokale ftira uit in de beroemde Mekren Bakery terwijl we uitkijken over Ramla Bay. Later op de dag gaan we verder naar de ‘Dreams of Horses Farm’, waar we de kans krijgen om te communiceren met de prachtige dieren. Onze laatste avond samen is inclusief diner in een lokaal restaurant.


Maaltijden:

- Ontbijt

- Lunch

- Avondeten


Dag 7: Xaghra - St Julian's

Na een laatste gezamenlijk ontbijt nemen we de veerboot naar Malta en keren terug naar ons hotel, waar de tour eindigt.



Rondreis Hoogtepunten van Malta 7 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203