Pickalbatros Aqua Fun Club Afbeelding Pickalbatros Aqua Fun Club
Pickalbatros Aqua Fun Club ****
Bestemming: Marrakech - Marrakech

Pickalbatros Aqua Fun Club

****

Hotel Aqua Fun Club is een gigantisch waterpark voor jong en oud! Het 5-sterren hotel Pickalbatros Aqua Fun Club biedt een comfortabel all inclusive hotel en veel waterplezier.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Aqua Fun Club

Hotel Aqua Fun Club is een gigantisch waterpark voor jong en oud! Het 5-sterren hotel Pickalbatros Aqua Fun Club biedt een comfortabel all inclusive hotel en veel waterplezier.

Geniet van de heerlijke maaltijden in het buffetrestaurant of in een van de 2 a la carte restaurants. Er zijn 5 bars en een disco aanwezig in het hotel waar u heerlijke drankjes kunt nuttigen.

Aan de kinderen is ook gedacht. Er is een apart kinderbad bij het zwembad en er is een miniclub voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In het kinderrestaurant 'Mickey Mouse' kunnen ze heerlijk eten. In het waterpark is er een kidszone met watertoestellen die zelfs geschikt zijn voor de allerkleinsten.

Ligging

Hotel Aqua Fun Club is rustig gelegen op ca. 18 kilometer van het centrum van Marrakech. Er is een gratis shuttle service naar het gezellige stadscentrum.

Faciliteiten

Het splinternieuwe resort bestaat uit 205 kamers, gelegen in diverse gebouwen van max. 2 verdiepingen. Het geheel beschikt over een lobby met receptie, liften, winkeltjes, gratis wifi in de openbare ruimten en het aquapark, 5 bars waaronder 3 poolbars en een snackbar(in het aquapark, niet inbegrepen bij de all inclusive), 4 buffetrestaurants waaronder Mediterraans, Italiaans, Tagine en Aziatisch , 2 a la carte restaurants, 24 uurs-roomservice en een disco. Er is een grote tuin met diverse zwembaden en zonneterrassen met ligbedden en parasols.

Tevens is er een gigantisch waterpark (5000m2) met 44 glijbanen voor jong en oud, inclusief black holl, kamikazi, free fall, golfslagbad, lazy river en 3 kinderzwembaden met glijbanen en toestellen voor de kleintjes.

Sport & Ontspanning

Fitness, tennis, voetbal, biljart, tafeltennis en minigolf. Dagelijks internationaal animatieprogramma. Tegen betaling binnenbad, wellnesscenter met hamam, sauna, massage en kapper.

Kamer

Ruime kamers met airco, tv, internetaansluiting, huurkluisje, koelkast en zithoek. Badkamer met bad of douche en fohn. Balkon of terras met zitje (max. 3 volw. + 1 kind t/m 11 jaar)

Verzorging

U verblijft in dit hotel op basis van all inclusive.

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat ontbijt van 10:00 - 11:00 uurlokale (alcoholische) drankjes van 10:00 - 24:00 uursnacks van 14:30 - 17:30 uurlaat diner van 22:00 - 24:00 uurdagelijks 1 fles water per persoon in de minibar



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Pickalbatros Aqua Fun Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203