Individuele Rondreis Mexico 14 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Mexico 14 dagen
Individuele Rondreis Mexico 14 dagen
Bestemming: Rondreizen Mexico - Rondreizen

Individuele Rondreis Mexico 14 dagen
Dag 1

Los Cabos

Welkom bij Los Cabos!


Kom aan in het prachtige San José del Cabo en haal uw huurauto op bij de Hertz-balie.


Breng uw avond door in uw hotel en laad uw batterij op voor een geweldige start morgen!


Dag 2

Los Cabos

Geniet van San Jose del Cabo en ga snorkelen in Cabo Pulmo


Geniet van een vrije dag in San José del Cabo.


Breng tijd door op de stranden en geniet van het ontspannen levensritme.


We raden een snorkeldagtrip aan naar Cabo Pulmo langs de Zee van Cortes. Daar kunt u veilig zwemmen (de stromingen zijn niet zo sterk als aan de Pacifische kust). Het natuurreservaat herbergt het enige koraalrif aan de westkust van Mexico.


Dag 3

Los Cabos - Todos Santos

Ontdek Magical Todos Santos


Vertrek 's ochtends naar het betoverende stadje Todos Santos, een van de' pueblos mágicos 'van Mexico.


Opgericht in 1723 en praktisch van de kaart geveegd in 1734 tijdens de Pericu-opstand, overleefde de missie Santa Rosa de Todos Santos tot haar volledige stopzetting in 1840. Vervolgens droegen de trapiches (suikermolens) door de eeuwen heen bij tot de verrijking van deze kleine stad.


U kunt ook een bezoek brengen aan het Hotel California, beroemd gemaakt door de legendarische band Eagles.


Dag 4

Todos Santos

Breng nog een dag door in Todos Santos


Sta op en schitter! Breng de dag op uw gemak door in Todos Santos.

U zult gecharmeerd zijn door de zoetwaterlagune omringd door palmbomen en de golven die over kilometers verlaten stranden rollen. Ontspan en geniet van de vredige en betoverende sfeer rond de plaats!


Dag 5

Todos Santos - La Paz

Rijd naar het kosmopolitische La Paz


Reis vandaag in noordelijke richting naar La Paz, de hoofdstad van Baja California Sur.


Ontspannen, ouderwetse schoonheid is te vinden tijdens een wandeling langs de waterkant of in de oudere architectuur rond de Plaza Constitución; chique restaurants, cafés en bars verstoppen zich sluw tussen de scheuren. Het is een verrassend internationale stad - je hoort hier waarschijnlijk Frans, Portugees of Italiaans als Engels of Spaans, en toch is het paradoxaal genoeg de meest ‘Mexicaanse’ stad in heel Baja.


Dag 6

La Paz

Bezoek A Damiana Liqueur Factory


Als er één drankje is dat Baja California Sur kenmerkt, is het Damiana-likeur, waarvan de oorsprong teruggaat tot de tijd van de inheemse stammen van Guaycura die de regio bewoonden.


Maak vanmiddag van de gelegenheid gebruik om een ​​ambachtelijke Damiana-fabriek buiten de stad te bezoeken. Bezoek een ranch, observeer de plantages en proef de smaken van deze aromatische struik.


Bezoek daarna de distilleerderij in La Paz, waar u zult zien hoe de drank traditioneel wordt gemaakt en leer over de inheemse tradities die deze likeur tot het handelsmerk van de regio maakten.


Dag 7

La Paz - Espiritu Santo - La Paz

Volg een rondleiding naar het eiland Espiritu Santo


Vertrek 's ochtends in gedeeld vervoer naar de jachthaven, waar je aan boord gaat van een speedboot en naar het eiland Espiritu Santo gaat.


Het eiland is omgeven door helder en turquoise water en werd samen met alle andere eilanden van de Golf van Californië uitgeroepen tot natuurreservaat. Het is ook een toevluchtsoord voor veel vogels die er in de wintermaanden schuilen. Een kolonie van ongeveer 300 zeeleeuwen leeft op kleine eilanden ten noorden van het eiland Espriritu Santo. Het is mogelijk om met ze te zwemmen en de activiteit is volkomen veilig, aangezien de zeeleeuwen graag spelen! Snorkeluitrusting en wetsuit zijn inbegrepen.


Stop in een baai beschermd tegen de wind, waar een picknick op het strand wordt geserveerd. Neem de tijd om te zwemmen in het transparante water of loop rond de kreek.

Ga 's middags terug naar La Paz.


Dag 8

Puerto Lopez Mateos - San Javier - Loreto

Ontmoet de grijze walvissen in Puerto Lopez Mateos


Reis vandaag naar Magdalena Bay, een betoverend stuk kustlijn in het westen van Baja California Sur. Breng de middag door in Puerto Lopez Mateos, waar u een rondleiding kunt volgen om de walvissen te zien. Hier is het mogelijk om iets meer dan 10 minuten dicht bij de walvissen te zijn nadat u van de kust bent vertrokken. Het zien van de grijze walvissen is een once in a lifetime ervaring en je zult het niet snel vergeten!


Ga daarna verder naar de Misión San Javier, "de parel van de missiekerken van Baja California". De weg slingert tussen dorre en bergachtige gebieden om San Javier te bereiken, gelegen in het hart van een oase. Daar bouwden de jezuïeten de eerste missie in 1699. Loop door de tuinen achter de missie waar sinaasappels, citroenen en mango's groeien.


Breng de avond door in de magische stad Loreto, beschouwd als de eerste menselijke nederzetting van Baja California Sur.


Dag 9

Loreto - Isla Coronado - Loreto

Bezoek Isla Coronados


Ga vanmorgen aan boord van een "lancha" voor een dagtocht naar "Isla Coronados" (niet inbegrepen).


Dit eiland is gelegen in de Zee van Cortés, die door Jacques Cousteau "het aquarium van de wereld" werd genoemd.


Dit vulkanische gebied herbergt een ongelooflijk rijke en gevarieerde onderwaterwereld. Het eiland is ook een vogelreservaat voor veel soorten die er in de wintermaanden leven. Breng de ochtend door op zoek naar dolfijnen en zelfs blauwe vinvissen. Voor de meest moedige mensen is zwemmen met zeeleeuwen een unieke ervaring. Probeer het eens, deze activiteit is volkomen veilig!


Bezoek een klein strand en zwem in het transparante water. Het is een ideale plek om te snorkelen. Beloon jezelf daarna met een picknickpauze op het strand.


Ga vroeg in de middag terug naar Loreto!


Dag 10

Loreto - Mulege - Santa Rosalia

Bezoek Authentic Mulege And Santa Rosalia

Ga vandaag naar Mulege, een prachtige oasestad gelegen aan de rustige oevers van de Zee van Cortes. Als je op zoek bent naar de 'Real Baja', dan vind je deze hier. Geniet van de oprechte gastvrijheid van de lokale bevolking en breng wat tijd door met kijken naar de vissers die naar hun werk gaan.


Breng de avond door in Santa Rosalia, een unieke 'Baja'-stad met een persoonlijkheid die totaal anders is dan de gemiddelde badplaats.


Ooit afhankelijk van een grote kopermijn, is deze stad altijd bruisend en het is de moeite waard om een ​​avondje te kletsen met de lokale bevolking die het heeft zien ontwikkelen.


Dag 11

Santa Rosalia - San Ignacio

Ga naar San Ignacio, Gateway To The Great Sierra


Vertrek naar San Ignacio, de toegangspoort tot de grote Sierra.


Deze stad is een echte oase, bedekt met dadelpalmen midden in de omringende woestijn.


Bezoek de jezuïetenmissie die in 1728 door vader Juan Bautista Luyando is gebouwd, wat ongetwijfeld het mooiste religieuze kunstjuweel in heel Baja Californië is.


Dag 12

San Ignacio - Kuyima - San Ignacio

Bekijk grijze walvissen in het biosfeerreservaat Vizcaino


Vandaag krijg je een ongelooflijke kans om de San Ignacio-lagune te bezoeken en de prachtige dans van de grijze walvissen en hun pasgeborene te observeren. Dit is echt een onvergetelijke ervaring!


'S Middags peddel je door de mangrove om de rijke en diverse flora en de diversiteit aan vogels te ontdekken. Of wandel gewoon rond in de salterns van het Vizcaino Biosphere Reserve.


Tegen het einde van de dag zullen de lokale gidsen u informeren over uw observatiedag.


Dag 13

San Ignacio - Loreto

Sta op en schitter! Vandaag rijd je terug richting Loreto.

Onderweg kunt u stoppen in de stad Santa Rosalia en er meer van genieten. Je kunt het niet laten om de verbazingwekkende architectuur van de stad te bewonderen, beïnvloed door de Fransen.


Verderop is er de mogelijkheid om te stoppen in Mulege, de prachtige oasestad.

Kom laat in de middag aan in Loreto.


Dag 14

Loreto

Vaarwel Baja!


Zelfs aan de meest opwindende reizen moet een einde komen!


Transfer naar de luchthaven op tijd voor uw vertrekvlucht, breng uw auto terug naar de Hertz-balie en ga naar de terminal om in te checken.


Veilig op reis en vergeet niet dat Baja California altijd klaar staat om je terug te verwelkomen!Individuele Rondreis Mexico 14 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2023  vakantiestunt.nl
v6.20210203