Occidental Royal Hideaway Afbeelding Occidental Royal Hideaway
Occidental Royal Hideaway
Bestemming: Yucatan - PLAYA DEL CARMEN

Occidental Royal Hideaway


Het Occidental Roya Hideaway ligt ingebed in een prachtige tropische tuin met een weelderige vegetatie. Modern, volledig airconditioned, in Mexicaanse koloniale stijl gebouwd, luze resort met in het totaal 6 zoetwaterzwembaden (hoofdbad, actiebad, Spa-bad, 3 relaxbaden) en 3 jacuzzis.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Occidental Royal Hideaway

Het complex ligt ingebed in een prachtige tropische tuin met een weelderige vegetatie. Modern, volledig airconditioned, in Mexicaanse koloniale stijl gebouwd, luze resort met in het totaal 6 zoetwaterzwembaden (hoofdbad, actiebad, Spa-bad, 3 relaxbaden) en 3 jacuzzis.

Ligging

In de vakantieplaats Playacar direct aan het fijne, witte zandstrand. Naar het centrum van Palya del Carmen met talrijke restaurants en uitgaansmogelijkheden is het ca. 2 km.

Faciliteiten

Vanaf het zwembadcomplex heeft u een adembenemend uitzicht op de Caribische Zee. Aansprekend vormgegeven zonneterrassen (ligbedden, parasols en handdoeken zijn bij het zwembad en strand inclusief) nodigen uit om te ontspannen, verder is er nog een poolbad. Elegant vormgegeven lobby met receptie en gezellige zitjes, 5 exquise a la carte restaurants (internationaal, Caribisch, Mexicaans, Italiaans en Thais) met het verzoek om gepaste kleding (heren een lange broek). Verder kleine bibliotheek met dvd-verhuur (inclusief), internethoek (inclusief), en een kleine winkelpassage. Mexicaanse categorie: 5 sterren, 200 kamers. Dagelijks animatie en s avonds animatieprogramma met muziek en shows. Verdere entertainmentmogelijkheden en winkels, bars en restaurants liggen in het centrum van Playa del Carmen, wat op ca. 2 km afstand ligt.

Sport & ontspannning

Inclusief: tennis, tafeltennis, basketbal, darts, kajakken, windsurfen (voor beginners is een gratis instructieles noodzakelijk), snorkelen en fietsen. Tegen betaling: duiken, zeilen, vissen en diverse gemotoriseerde watersporten aan het strand door lokale aanbieders. een golfbaan ligt in de directe omgeving. Inclusief: sauna en stoombad in de Spa, Fitnesscenter, aerobic, aqua-jogging, yoga, jacuzzi en aqua-aerobic. Tegen betaling: massages en diverse schoonheidsbehandelingen inde Spa.

Kamers

In comfortabel en elegant ingerichte luxe superiorkamers (ca. 33m2) met airco, telefoon, koelkast met geintegreerde minibar, sat.-tv, dvd-speler, iPod-station, Hifi-installatie, safe (inclusief), koffie-/theezetapparaat, bad/wc, fohn, badjassen en balkon of terras. Max. bezetting: 3 volwassenen.

Goed om te weten

Minimumleeftijd 13 jaar.

Verzorging

Alle maaltijden a la carte aangevuld met een ontbijt- en vruchtenbuffet en snacks. tafelwijn, een keuze aan internationale sterke dranken en onbeperkt lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes, vruchtensapjes en cocktails van 09.00-01.00 uur. Drankjes uit de minibar en 24-uurs roomservice.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Occidental Royal Hideaway 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203