20 daagse Avontuurlijke Rondreis Mongolie Afbeelding 20 daagse Avontuurlijke Rondreis Mongolie
20 daagse Avontuurlijke Rondreis Mongolie
Bestemming: Rondreizen Mongolie - Rondreizen

20 daagse Avontuurlijke Rondreis Mongolie




Dag 1: Aankomst in de stad Ulaanbaatar, transfer naar hotel. Na wat persoonlijke verfrissing, begin je je rondleiding door de stad. Bezoek aan Zaisan Memorial om uitzicht over de hele stad te zien. Ons personeel leidt u door enkele belangrijke plekken, zoals het Sukhbaatar-plein en het Opera House. Bezoek het natuurhistorisch museum en andere musea als de tijd het toelaat. Overnacht in het hotel.


Dag 2: Rijd naar Baga Gazriin Chuluu in de Midden-Gobi. Bekijk de interessante vorming van granietrotsen. Overnacht in een ger toeristenkamp.


Dag 3-4: Rijd door South Gobi. Zie Tsagaan Suvarga, oude bodem en Bayanzag (The Rich in Saxual), die vanwege zijn vormen en kleuren de Flaming Cliffs wordt genoemd. Ga vervolgens richting Valley of Vultures (Yoliin Am) National Park en het Gobi Gurvan Saihan (The three beauties of Gobi) National Park en arriveer bij de Hongoriin Els-zandduin. Geniet van paard- en kameelrijden langs de zandduin. Overnacht in het toeristen ger kamp.


Dag 5-6 Rijd naar de provincie Ovor-Khangai en verlaat de Gobi-woestijn achter ons. Bereik Khar-Khorin, de oude hoofdstad van Mongolië en stop boven de Ongi-tempel. Bezoek Mongolia's oudste en grootste klooster Erden-Zuu.


Dag 7: Rijd en trek naar de Tuvkhun-tempel. Geniet van de adembenemende schoonheid van de Hoge Berg, waar de tempel is gebouwd. Zanabazar noemde de tempel het land van gelukkige eenzaamheid. Er is een grot genaamd Mother Belly, waarvan wordt gezegd dat het mensen van al hun zonden reinigt als ze de grot in en uit gaan. Rij terug naar Khar-Khorin. Overnacht in een ger kamp.


Dag 8-9: Rijd verder naar het noordwesten naar de warmwaterbron van Tsenkher. In het voorjaar pulseert water met zwavelwaterstof uit de grond bij 86 ° C. Neem een ​​warme duik. Bezoek een nomadische herderfamilie en proef enkele met de hand verwerkte zuivelproducten. Observeer de dagelijkse activiteiten van herders. Berijd paarden en geniet van vrije tijd. Overnacht in het ger kamp.


Dag 10: Rijd verder naar de stad Tsetserleg, een provinciaal centrum van Arkhangai aymag en bezoek het Zaya Gegeen Temple Museum, gebouwd in de 18e eeuw. Rijd vervolgens naar Taihar Rock en bekijk inscripties in verschillende Aziatische talen, zoals oud en nieuw Mongools en Turks, Tibetaans en Chinees. Ontspan bij de oever van de rivier. Overnacht in het ger kamp.


Dag 11: Rijd naar de Chuluut River Canyon. De Chuluut rivier is rijk aan vele vissoorten, waaronder lennok en taimen. Trek naar de kloof. Rijd in westelijke richting naar de slapende Horgo-vulkaan. Geniet van de adembenemende natuurlijke schoonheid die is ontstaan ​​door vulkaanuitbarstingen uit het verleden. Ga vissen en zwemmen in het Terkhiin Tsagaan-meer, onze eindbestemming voor vandaag. Overnacht in het ger kamp.

Dag 12: Maak een lange rit door verbazingwekkende natuurlijke schoonheid richting Lake Huvsgul, waarbij u het grondgebied van de provincie Arkhangai achter u laat. Kamperen in een tentenkamp of een ger kamp.


Dag 13: Rijd naar Lake Huvsgul. Stop onderweg even bij Murun, een provinciaal centrum van Huvsgul Aimag. Kom aan bij het Huvsgul-meer door door een prachtig landschap te rijden. Overnacht in het ger camp aan de oever van het meer.


Dagen 14-15: Vrije tijd aan het Huvsgul-meer. Na een verfrissing trek je naar de nabijgelegen berg en ga je paardrijden langs de kust. Een motorboot nemen naar de andere oever van de rivier is optioneel. Als het water warm genoeg is, kun je zwemmen in het kristalheldere meer en vissen. Bezoek de rendierfamilie aan de oever van het meer. Overnacht in het ger kamp. Overnacht in het ger kamp.


Dag 16-18: Rit naar Ulaanbaatar en stop boven Murun en Bulgan en het Amarbaysgalant-klooster.


Dag 19: Tour Ulaanbaatar City voor een volledige dag. Bezoek het Gandan-klooster en het Nationaal Historisch Museum. Overnacht in het hotel.


Dag 20: Profiteer van vrije tijd voor vertrek. Bezoek enkele kasjmier-, kleding-, souvenir- en antiekwinkels. Transfer naar de luchthaven



20 daagse Avontuurlijke Rondreis Mongolie 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203