10 daagse Rondreis van India naar Thailand Afbeelding 10 daagse Rondreis van India naar Thailand
10 daagse Rondreis van India naar Thailand
Bestemming: Rondreizen Myanmar - Rondreis Myanmar

10 daagse Rondreis van India naar Thailand




Dag 1 - Aankomst Tamu - Kalay

Bij aankomst bij Tamu Border Gate wordt u verwelkomd door onze gids en hij zal u helpen bij grensinvoerprocessen. Daarna rijdt u naar Kalay. 'S Nachts in Kalay.


Dag 2 - Aankomst Kalay - Gangaw - Bagan

Geniet van het ontbijt in het hotel en rijd vervolgens naar Bagan, een oude stad in het centrum van Myanmar. Het staat aan de oostelijke oevers van de Ayeyarwady-rivier en staat bekend om het archeologische gebied van Bagan, waar meer dan 2000 boeddhistische monumenten uitkijken over groene vlakten. Overnachting in Bagan.


Dag 3 - Bagan Sightseeing

Begin uw ochtend op het oude land en ontbijt. Kijk rond de Nyaung Oo-markt. Ga daarna naar de uitkijktoren en je krijgt een geweldig uitzicht over Bagan met duizenden historische pagodes. Bezoek dan de beroemdste historische pagodes zoals Shwezigon, Lawkananda, Ananda en Damanyangyi. Bekijk 's avonds de zonsondergang op een boot. Overnachting in Bagan.


Dag 4 - Mt.Popa - Mandalay

Na uw ontbijt maakt u uw reis naar Mt.Popa. Onderweg kunt u een gevoel van platteland krijgen. Lunch in het Mt.Popa-resort. Ontdek de dagelijkse levensstijl van grog - palmboomklimmers. Ga dan verder naar Mandalay. Als je daar 's avonds aankomt, bezoek dan het Taung Tha Man-meer, dat beroemd is om U Pein Bridge Sunset View. Overnachting in Mandalay.


Dag 5 - Mandalay Sightseeing

Als je 's ochtends vroeg opstaat, voel je vrede en rust op de MahaMyatMuni-pagode.Kijk en deel het plezier van lokale mensen die bloemen, water en kaarsjes aanbieden aan het Beeld van Boeddha en hun ochtendgebeden reciteren. Bezoek aan het MaHaGanDaYone-klooster en verken de dagelijkse levensstijl en gebruiken van monniken. Ga verder naar de workshop bladgoud. Het is één ding om met goud bedekte tempels te zien, en nog een om de harde arbeid achter deze kunst te zien en te waarderen na een bezoek aan een workshop bladgoud. Kijk vervolgens rond in de Kuthodaw-pagode die zich aan de voet van de zuidoostelijke trappen naar Mandalay Hill bevindt.Vervolgens gaat u verder naar het Gouden Paleis van het Shwe Nan Daw-klooster dat beroemd is om zijn prachtige houtsnijwerk. Beklim 's avonds de Mandalay Hill, de bezienswaardigheid van Mandalay, waar je de stad kunt overzien. Overnachting in Mandalay.


Dag 6 - Mandalay - Inle Lake

Na je ontbijt in het hotel, rijd je naar Nyaung Shwe (Inlemeer). Onderweg kun je Shan ehinische dorpen zien. Geniet van de geheimen van Shan Plateous. Overnachting aan het Inlemeer.


Dag 7 - Inle Lake Sightseeing

Bezoek eerst de vijfdaagse markt van lokale mensen waar je veel etnische groepen kunt ontmoeten, traditionele Shan-kleding kunt proberen en souvenirs kunt kopen. Dan is een drijvende tuin aan het Inlemeer zeker een interessante plek voor u. Na de lunch kunt u een bezoek brengen aan de Phaung Daw Oo-pagode, een belangrijke religieuze plaats in de staat Shan. U kunt ook een bezoek brengen aan het dorp Padaung waar de etnische groep Padaung leeft. U kunt er een unieke levensstijl ontdekken van In_tha, de lokale bevolking van Inle Lake , beroemd om hun beenroeien. U kunt ook weefgetouwstoffen en handgeweven kleding zien. Geniet de hele dag van plezier en breng opnieuw een aangename nacht door in Inle.


Dag 8 - Inle Lake - Taungoo

Na het ontbijt in het hotel rijdt u naar Taungoo. De stad is beroemd in de Birmese geschiedenis vanwege de Taungoo-dynastie die tussen de 16e en 18e eeuw het land meer dan 200 jaar regeerde. Overnachting in Taungoo.


Dag 9 - Taungoo -Golden Rock

Geniet van uw ontbijt in het hotel. Maak een rit naar Kyeikhtiyoe (Gouden rots). De Kyaiktiyo-pagode is een bekende boeddhistische pelgrimsoord in de staat Mon, Birma. Het is een kleine pagode gebouwd op de top van een granieten rotsblok bedekt met bladgoud geplakt door toegewijden. Overnachting in Kyeikhtiyoe.


Dag 10 - Golden Rock - Hpa An- Myawaddy Vertrek

Begin 's ochtends vroeg met je reis en begin je reis naar Hpaan, de hoofdstad van Karen State, Myanmar. Het staat bekend om de berg Zwegabin en rijd vervolgens verder naar Myawaddy Departure. Onze gids zal u helpen bij grenspasdiensten.



10 daagse Rondreis van India naar Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203