13 daagse Rondreis Myanmar en Thailand Afbeelding 13 daagse Rondreis Myanmar en Thailand
13 daagse Rondreis Myanmar en Thailand
Bestemming: Rondreizen Myanmar - Rondreis Myanmar

13 daagse Rondreis Myanmar en Thailand




Dag 1 - Myawaddy - Golden Rock

Bij aankomst bij de grenscontrolepost van Myawaddy wordt u verwelkomd door uw gids. Nadat u het grenspasproces hebt voltooid, begint u met rijden. Onderweg kunt u stoppen aan de voet van de ZweKabin-berg. Ga dan verder naar Golden Rock. Overnachting in hotel in Golden Rock


Dag 2 - Golden Rock - Yangon

Ontbijten in het hotel. Op weg naar Yangon zul je een kijkje nemen op de Htaukkyant War Memorial Cemetery, een begraafplaats voor geallieerde soldaten van het Britse Gemenebest die tijdens de Tweede Wereldoorlog in de strijd in Birma (Myanmar) zijn omgekomen. Vervolg uw rit en overnacht in het hotel in Yangon.


Dag 3 - Yangon Sightseeing

Kijk na het eten rond in de stad Yangon. Een verscheidenheid aan koloniale gebouwen, het bruisende leven van de lokale bevolking zal voor u een aantrekkelijk uitzicht zijn. Bezoek aan Sule Pagoda, Chaukhtetgyi Pagoda en Bo Gyoke Market. Dan is de Shwedagon-pagode met zijn glinsterende goud een van de meest waardevolle plaatsen om te bezoeken in Myanmar. Overnachting in Yangon.


Dag 4 - Yangon - Pyay

Nadat je je hotel hebt uitgecheckt, rijd je naar Pyay. Pyay ligt aan de Irrawaddy-rivier en ligt 260 km ten noordwesten van Yangon. Overnachting in hotel in Pyay.


Dag 5 - Pyay - Bagan

De bestemming van deze dag is het bereiken van Birma Immortal Land, Bagan. Overnachting in hotel in Bagan.


Dag 6 - Bagan Sightseeing

Begin je ochtend in het oude land, ontbijt. Kijk rond de NyaungOo-markt. Ga daarna naar de uitkijktoren en je krijgt een geweldig uitzicht over Bagan met duizenden historische pagodes. Bezoek dan de beroemdste pagodes zoals Shwezigon, Lawkananda, Ananda en Damanyangyi. 'S Avonds kunt u per boot de zonsondergang langs de Ayerwaddyriver bekijken. Een mix van prachtige kleuren, de zon die TantKyiTaung, een berg- en legendeplek, geleidelijk verbergt, zal een herdenkingstijd voor je zijn. Aan het einde van een perfecte hele dag kunt u dineren op het zandstrand van River Bank. Overnachting in Bagan.


Dag 7 - Bagan - Mt.Popa - Mandalay

Na uw ontbijt maakt u uw reis naar Mt.Popa. Onderweg kun je het gevoel van platteland krijgen. Lunch in het Mt.Popa-resort. Het is tijd om de dagelijkse levensstijl van grog - palmboomklimmers te verkennen. Ga dan verder naar Mandalay. Neem je vrije tijd. Overnachting in hotel in Mandalay.



Dag 8 - Mandalay Sightseeing

Als je 's ochtends vroeg opstaat, voel je vrede en rust in de MahaMyat Muni-pagode. Bekijk en deel het plezier van lokale mensen die bloemen, water en kaarsjes aanbieden aan het Beeld van Boeddha en hun ochtendgebeden reciteren. Bezoek aan het MaHaGanDaYone-klooster en verken de dagelijkse levensstijl en gebruiken van monniken en beginners. Ga verder naar de workshop bladgoud. Het is één ding om met goud bedekte tempels te zien, en nog een om de harde arbeid achter deze kunst te zien en te waarderen na een bezoek aan een workshop bladgoud. Na uw lunch bezoekt u het Atumashi-klooster, ook gebouwd in 1857 door King Mindon, Shwenandaw-klooster - oorspronkelijk onderdeel van het koninklijk paleiscomplex van King Mindon en volledig gemaakt van teakhout. Ga verder naar de Kuthodaw-pagode, die bekend staat als 's werelds grootste boek vanwege de 729 marmeren platen die de leer van Boeddha vorm gaven. Ga vervolgens naar Mandalay Hill om vanaf de top het uitzicht op de zonsondergang en de panoramische scène te bekijken.


Dag 9 - Mandalay - Inle Lake

Rijd naar Inle Lake. Geniet van het plezier van rijden op bochtige wegen in bergachtig gebied. Overnachting in hotel in Inle Lake.


Dag 10 - Inle Lake Sightseeing

Na het ontbijt, bezoek en verken het Inlemeer, beroemd om zijn unieke roeiers met één been, typische drijvende tuinen, lokale vismethoden en het dorpsleven en de PhaungDawOo-pagode met vijf heilige en bijna vormeloze Boeddha-beelden, verwrongen vanwege de hoeveelheid van toegepast bladgoud, geschenken van de gelovigen. Verken de lokale vijfdaagse markt. Ga 's middags naar het zijdeweverijdorp In PhawKhon en bezoek NgaPheChaung (het grootste en oudste klooster rond het Inlemeer). Hier krijgen we een ideale kans om wat traditionele sigarenmakerij en zijdeweverij te zien, en hopelijk zonnebaden lokale vissers die hun unieke roeitechniek oefenen. Overnachting in hotel Inle Lake.


Dag 11 - Inle Lake - Kunhing

Vandaag is je rijdag naar Kunhing. Geniet van het rijden op het Shan-plateau. Overnachting in hotel in Kunghing.


Dag 12 - Kunhing - Keng Tung

      

Geniet van je ontbijt. Maak vervolgens een rit naar Keng Tung en je kunt onderweg genieten van je lunch. Het is tijd om de levensstijl van dorpelingen te verkennen en je kunt lokale etnische groepen verkennen. Overnachting in hotel in Keng Tung.


Dag 13 - Keng Tung - Tachileik

               

Na het ontbijt leidt u naar Tachileik. Onderweg bezoek aan de Shwe Da Gon Pagoda, een bekende plaats. Rijd vervolgens naar het grenscontrolepunt. Uw gids helpt u bij het proces van grenspassage.



13 daagse Rondreis Myanmar en Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203