7 daagse Rondreis India, Myanmar, Thailand Afbeelding 7 daagse Rondreis India, Myanmar, Thailand
7 daagse Rondreis India, Myanmar, Thailand
Bestemming: Rondreizen Myanmar - Rondreis Myanmar

7 daagse Rondreis India, Myanmar, Thailand
Dag 01: Tamu - Kalaymyo


Onze Asia Senses-gids en chauffeur wachten op u bij het Tamu - Moreh-grenscontrolepunt om u te helpen met de nodige documenten en om u de formaliteiten en procedures voor grensovergangen te vertegenwoordigen bij de balies van de controlepost.

Na een paar minuten pauze gaan we naar Kalaymyo. Rijd door bochtige, bochtige bergwegen en geniet onderweg van de landschappen. Stop onderweg om de lokale dorpen aan de rand van Kalaymyo te bezoeken. Kom laat in de middag aan in Kalaymyo.

Slenter 's avonds door de stad en geniet van je eerste diner met Myanmar-bier.

Overnachting in het hotel in Kalay.Dag 02: Kalaymyo - Gangaw - Monywa


Na het ontbijt rijden we van Kalay naar Monywa via de pittoreske Gangaw-weg.

Het duurt ongeveer 9 uur rijden om onze bestemming van vandaag te bereiken. We lunchen onderweg. Laat in de middag komen we aan in Monywa. Vrij ter vrije besteding.

Overnachting in hotel in Monywa.


Dag 03: Monywa - Pakokku - Bagan


Vanmorgen bezoeken we de kleurrijke Thanboddhay-pagode met meer dan 500.000 afbeeldingen van Boeddha en de Hiaungdawmu-boeddha, de op één na grootste liggende Boeddha in Birma. Daarna rijden we verder naar Bagan, een van de beroemdste toeristische bestemmingen in Myanmar via Pakokku.

Bagan is ongetwijfeld een van de meest indrukwekkende plekken in Birma. Bij aankomst Bagan, inchecken in het hotel, neem een ​​korte pauze.

Daarna brengen we een bezoek aan de Shwezigon-pagode (gouden zandbank), het grootste reliekschrijn van Bagan, een oud tempelcomplex dat de stijl van de Birmese pagodes duizend jaar lang heeft bepaald.

Daarna gaan we naar de Ananda-tempel, die wordt beschouwd als een van de meest bewaard gebleven meesterwerken van de Mon-architectuur. Ook wel bekend als de mooiste, grootste, best bewaarde en

meest vereerde van de Bagan-tempels. Bezoek laat in de middag Taung Guni, een perfecte plek om te genieten van een prachtige zonsondergang in Bagan.

Opmerking: vanwege het grote aantal toeristen dat massaal naar de Shwesandaw-pagode komt voor zonsondergang, is deze populaire site niet langer mogelijk om omhoog te klimmen voor uitzicht op de zonsondergang. We zullen een alternatieve optie vinden voor diegenen die nog steeds zonsondergang willen zien in Bagan over de talloze pagodes en tempels van hoogte.

Overnachting in hotel in Bagan.


Dag 04: Bagan Sightseeing


We beginnen onze sightseeingtour met een bezoek aan de ochtendmarkt van Nyaung Oo, die een kleurrijke weergave biedt van fruit, groenten, bloemen, vis en textiel. Ochtendtijd is de beste tijd om de markt te bezoeken, je zou het zien op zijn levendigste manier van leven van de lokale bevolking.

Daarna gaan we naar de Thatbyinnyu-tempel - de hoogste tempels van alle monumenten in Bagan; 61m hoog met uitzicht op de Bagan-scene. We blijven de Dhammayangyi-tempel bezoeken - een van de enorme tempels in Bagan. Het werd in de 12e eeuw gebouwd door Narathu King. Het is berucht om zijn mysterieuze, dichtgemetselde binnengangen en wrede geschiedenis. Neem daarna een pauze en lunch vervolgens (op eigen kosten) in het plaatselijke restaurant.

'S Middags rijden we naar Myinkabar Village om een ​​workshop lakwerk te bezoeken - een van de meest gekoesterde handwerken van Myanmar. Ga vervolgens verder met het verkennen van de Manuha-tempel, die in 1059 in Mon-stijl is gebouwd en volg de Nanbaya-tempel, een uniek zandstenen monument dat naar verluidt het paleis van koning Manuha was.

Vervolgens rijden we naar de Gu Byauk Gyi-tempel, een tempel in Mon-stijl die bekend staat om goed bewaard gebleven fresco's op de binnenmuren, de oudste originele schilderijen die te vinden zijn in Bagan. Breng dan een bezoek aan de Nat Hlaung Kyaung-tempel en de Bu Paya-pagode. Geniet per boot van de zonsondergang boven de Ayeyarwaddy-rivier.

Overnachting in hotel in Bagan.


Dag 05: Bagan - Naypyidaw


Vandaag gaan we naar Naypyidaw. Het duurt ongeveer vijf en een half uur (280 km) om van Bagan naar Naypyidaw te rijden. Onderweg stoppen we om een ​​palmboomatelier te bezoeken, te zien hoe dorpelingen sap van palmbomen halen, snoep maken, wijn van palmsap. Lunch onderweg in een lokaal restaurant.

Bij aankomst in de hoofdstad van Naypyidaw bezoeken we de Uppatasanti-pagode. Rijd vervolgens naar uw hotel om in te checken. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Overnachting in hotel in Naypyidaw.Dag 06: Naypyidaw - Golden Rock


Na het ontbijt gaan we naar Kyaikhtiyo, ook wel de Gouden Rots genoemd, een van de meest heilige boeddhistische sites van Birma. Een enorme rots aan de rand van een klif met een pagode erbovenop die een haar van de Boeddha omhult, is een belangrijk pelgrimsoord voor Birmese boeddhisten. Het duurt zeven uur om van Naypyidaw naar Golden Rock te rijden. Lunch onderweg in een lokaal restaurant.

Aankomst Kyaikhtiyo (Golden Rock) in de late namiddag, inchecken in het hotel, vrij ter vrije besteding.

Overnachting in hotel in Kyaikhtiyo (Golden Rock).


Dag 07: Golden Rock - Hpa An - Myawaddy


Vanmorgen gaan we uitchecken en brengen we een bezoek aan Golden Rock, vanuit het basiskamp (Kinpun Sakan), reizen met een lokale openluchtvrachtwagen langs een bochtige weg (45 minuten) naar de top van de berg.

Opmerking: u moet alleen een lichte rugzak en sandalen meenemen om de pagode te bezoeken. Onze gids vertelt je de legende van de Golden Rock. Het enorme blad met gouden bladeren balanceert gevaarlijk boven je aan de rand van een klif.

We rijden verder naar Myawaddy - Maesot grenscontrolepost via Hpa An om Myanmar (Birma) te verlaten naar Thailand.

MAALTIJDEN

Ontbijt7 daagse Rondreis India, Myanmar, Thailand 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2023  vakantiestunt.nl
v6.20210203