8 daagse Rondreis Birma en Koninkrijken Afbeelding 8 daagse Rondreis Birma en Koninkrijken
8 daagse Rondreis Birma en Koninkrijken
Bestemming: Rondreizen Myanmar - Rondreis Myanmar

8 daagse Rondreis Birma en Koninkrijken




Dag 1: Aankomst Yangon (D)

Mingalarpar! Welkom in het land van gouden pagodes, Myanmar!

Nadat we het centrum hebben gereden en het hotel hebben ingecheckt, laten we genieten van je eerste Birma-ervaring met een rit naar de Shwedagon-pagode. Deze heilige plaatsen domineren de hemellijn van Yangon met zijn gouden flits en inspirerende monumenten, geschiedenis. Terug naar het hotel om te ontspannen en te genieten van ons welkomstdiner.

Maaltijd: Diner

Accommodatie: Hotel in Yangon


Dag 2: Yangon - Bagan-tempelvlakte (B).

Aan boord van een ochtendvlucht naar Bagan, het sarced land van het boeddhisme.

Gelegen op het zuidelijke deel van de Irrawaddy-oever, beslaat Bagan 16 km2 met meer dan 2500 pagodes en ruïnes. De architectuur en religieuze kunst verschillen van elkaar, met het unieke karakter van Myanmar met verbazingwekkende schoonheid.

Deze dag zullen we ons wagen aan het erfgoed van Shwezigon, Gawdamgyi, Htilomino-pagodes, enz.

We krijgen de kans om lokale dorpen te bezoeken, waaronder Manuha en Mya Zedi, waar we het traditionele leven van de Burmees in Bagan zullen ervaren.

Maaltijd: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Bagan


Dag 3: Bagan - rit met paard en wagen Bagan (B)

Nyang U-markt is traditionele activiteiten blijft jarenlang aan de oorsprong. Dit is echt een plek waar je het dagelijkse leven van lokale mensen kunt vastleggen.

We zullen de rest van onze dag doorbrengen en ontdekken hoe lokale mensen lakwerk maken.

Geniet van de manier om de tempels in Bagan te bezoeken tijdens het paardrijden.

Optioneel: de ballonvaart over Bagan, waar je het spectaculaire van Bagan in de lucht kunt bewonderen terwijl je zweeft met de wind. Glijdende scènes van tempels, rivier en vooral zonsondergang worden in je camera vastgelegd.

Maaltijd: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Bagan

Dag 4: Bagan - Pakkoku - Monywa (B)

Vandaag steken we de machtige Irrawaddy-rivier in Pakkoku over om het land Monywa binnen te gaan, beroemd om Mohnyin Thambuddhei Paya. Onderweg wordt u aangeboden om bezoeken te brengen aan lokale dorpen waar uw bezoek het hoogtepunt van hun dag zal zijn.

We zullen studeren over het lokale leven en deelnemen aan hun dagelijkse werk.

Bij aankomst bezoeken we de stad en rusten we uit.

Maaltijd: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Monywa


Dag 5: Monywa - Mandalay (B)

Weer een dag op de auto van Monywa naar de Chindwin rivier.

Ons bezoek vandaag concentreert zich op de Phowin-heuvel waar een teint is van Boeddhabeelden en heiligdom die dateren uit de 15e eeuw. Vervolg onze mooie rit naar de stad Mandalay.

'S Middags varen we stroomafwaarts om de top van Sagaing Hill te beklimmen. Neem de tijd om het panorama van Mandalay met Irrwaddy River te filmen. Zonsondergangfoto's van Boeddhabeeld.

Maaltijd: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Mandalay


Dag 6: Hoogtepunten van Mandalay (B)

De tour begint met een cruise naar Mingun, de thuisbasis van de grootste luidende bel ter wereld. Aan de oever van de Irrawaddy-rivier staan ​​de onvoltooide tempels en de Hsinbyume-pagode die de geschiedenis van Mandalay weerspiegelt in unieke architectuur.

'S Middags bezoeken we koninklijke relikwieën, de Mahamuni-pagode en gaan we buiten Mandalay om de ruïne van tempels te zien die de geschiedenis van Mandalay levendig weergeeft.

We sluiten onze dag af met een trip naar Amarapura. Dit is de thuisbasis van de beroemdste monnikskloosters. Fotograferen bij zonsondergang op de Ubein-brug is het beste moment voor dagen in Mandalay.

Gratis om te genieten van de avondmarkt van Mandalay.

Maaltijd: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Mandalay

Dag 7: Mandalay - Pyin Oo Lwin - Mandalay (B)

Maak een mooie rit naar Pyin Oo Lwin, het voormalige Britse heuvelstation van Maymyo (een andere manier is om de adembenemende trein naar Pyin Oo Lwin te nemen). Bezoek de lokale markt en veel herinneringen aan typische Britse bakstenen en houten huizen en tuinen. Blijf de botanische tuin bezoeken. Onze activiteiten zijn flexibel zodat u de beste foto's in de omgeving kunt maken.

Rijd laat in de middag terug naar de stad Mandalay.

Maaltijd: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Mandalay


Dag 8: Mandalay - Vlieg naar Yangon

Transfer naar de luchthaven voor een vlucht naar de rest van de dag is om de charme van de stad Yangon te verkennen, beginnend bij de Sule-pagode tot Britse koloniale locaties met zijn overgebleven gebouwen bestaande uit het stadhuis, de Emmanuel-kerk, het binnenwater en het beroemde Strand Hotel.

De aangename wandeling door het centrum van Yangon leidt je naar China Town en de Indiase habitat, waar je hun dagelijkse leven met straatverkopers, markten en tempels kunt observeren.

'S Middags gaan we winkelen op de Scott-markt, de grootste markt in Myanmar, bekend om zijn edelstenen, sieraden, handwerk ...

Maaltijd: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Yangon


Dag 9: Vertrek Yangon (B)

Ontbijt en vrije tijd om je spullen in te pakken voordat je naar de luchthaven van Yangon gaat voor de vlucht naar huis.

Einde van onze service.

Maaltijd: ontbijt

Accommodatie: N / A



8 daagse Rondreis Birma en Koninkrijken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203