8 daagse Rondreis Myanmar Birma Koninklijk Erfgoed  Afbeelding 8 daagse Rondreis Myanmar Birma Koninklijk Erfgoed
8 daagse Rondreis Myanmar Birma Koninklijk Erfgoed
Bestemming: Rondreizen Myanmar - Rondreis Myanmar

8 daagse Rondreis Myanmar Birma Koninklijk Erfgoed





Dag 01: Aankomst Yangon

Burma Tour verwelkomt u op de luchthaven van Yangon voor uw hoteltransfer.

De rest van de dag is voor uw vrije tijd en om tot rust te komen.

Ons heerlijke diner met culturele poppenshow wordt ons hoogtepunt van de dag.


Dag 02: Yangon stadstour 

Gelegen aan de oever van de Yangon-rivier, de stad Yangon met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de VI eeuw met diverse kunsten. Verken de traditionele en tijdelijke kunst op de gestileerde rishaw met onze gids. Bezoek een selectie van lokale galerijen met schilderijen, sculpturen en foto's van beroemde kunstpioniers en opkomende jonge kunstenaars.

Breng je middag door voor een aangename wandeling van het Kandawgyi-meer naar Shwedagon, de grootste, gouden pagode in Yangon. Het is een goed moment om te zien hoe lokale mensen in verschillende stoepa's bidden en hier ontspannen met een ongelooflijke zonsondergang.


Dag 03: Yangon - Mandalay 

Na het ontbijt vliegen we naar de laatste hoofdstad van Birma, de stad Mandalay.

Begin uw sightseeing naar Inwa, ooit de hoofdstad van de keizer van de 13e tot de 18e eeuw. Je wordt gefascineerd door het heilige klooster aan het Taungthaman-meer. De gevolgde rit met paard en wagen brengt je naar Ubein, de langste teakhouten brug ter wereld.

Vanmiddag verkennen we het koninklijk paleis, de Kuthodaw Paya en de Shwenandaw Kyaung-pagodes. Dit zijn de meest prominente architecturen die zijn gebouwd door koning Mindon, de laatste keizer van Bura. Zonsondergang op de heuvel van Mandalay.


Dag 04: Mandalay - Irrawaddy River Cruise

Vandaag gaan we aan boord van de luxe Paukan Cruise vanuit de haven van Irrawaddy. Het bezoek aan Mingun en het tempelcomplex wordt ons hoogtepunt van de dag.

Gelegen op de linkeroever van Irrawaddy, beeldt Mingun het verhaal uit van Incomplete Wall, de grootste rinkelende bel en vredig vissersdorp.


Dag 05: Cruise naar Sagaing en Yandaboo 

Geniet van uw vrije tijd terwijl onze cruise stroomafwaarts naar Sagaing vaart, de thuisbasis van honderden kloosters en nonnenkloosters.

Op weg naar Bagan bezoeken we Yandaboo, een dorp gespecialiseerd in aardewerk, waar in 1826 het vredesverdrag van de eerste Anglo-Birmaanse oorlog werd ondertekend.

Leg aan in Bagan.


Dag 06: Ontscheping Bagan - bezienswaardigheden bekijken 

Verlaat uw cruise om Bagan te bezoeken.

We bieden je keuzes voor de rest van je dag:

Bagan-rit met paard en wagen: geniet van de stijltour om verschillende dorpen en afgelegen tempels te bezoeken tussen de ongeveer 2500 religieuze locaties van Bagan.

Kookles: een echte demonstratie van de Birma-keuken met een bezoek aan de lokale markt en kook het fijne eten zoals lokaal. Bezoek de traditionele lakfabriek en het dorp Manuha.

Het diner wordt gevolgd door een interessante poppenshow.


Dag 07: Bagan - Yangon

De dag is vrij om Bagan zelf te ontdekken.

Onze suggestie: fiets een halve dag om door dorpen te fietsen waar je wordt verwelkomd door glimlachende mensen, die je hun leven willen laten zien. Een andere suggestie is om een ​​reis naar Mt. Popa.

Een vlucht terug naar Yangon nemen.


Dag 08: Yangon City - Vertrek 

Bezoek het centrum van Yangon met een aangename wandeling van de Sule-pagode naar de stad China, ontdek de grootste liggende Boeddha op de Chautkhatgyi-pagode of ga winkelen op de Scott-markt.

Het personeel van de Burma Tour zet je af voor je vertrekvlucht.



8 daagse Rondreis Myanmar Birma Koninklijk Erfgoed  0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203