Individuele Rondreis Myanmar 13 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Myanmar 13 dagen
Individuele Rondreis Myanmar 13 dagen
Bestemming: Rondreizen Myanmar - Rondreis Myanmar

Individuele Rondreis Myanmar 13 dagen
DAG 1

Bereik Imphal.

Bereik en breng de nacht door in de prachtige stad Imphal.


DAG 2

Imphal - Kaley (120 km rijden om Moreh - Tamu-grens te bereiken om Myanmar binnen te rijden Totale afstand - 250 km)

Het avontuur begint. Begin 's ochtends vroeg richting de grens tussen India en Myanmar. Het duurt een paar uur om de grens met Moreh te bereiken, waar ons team uit Myanmar klaar staat om u te helpen bij het afhandelen van de grensformaliteiten. Zodra u de grens oversteekt en Myanmar binnenkomt, krijgt u meteen een voorproefje van Myanmar. Letterlijk! Lunch in een lokaal Birmees restaurant voordat je richting Kaley gaat, je eerste stop in Myanmar. Het was een lange dag. Inchecken in het hotel, dineren en ontspannen. Overnachting in Kaley.


DAG 3

Kaley - Mandalay (370 km)

Na een vroeg ontbijt begint u met rijden vanuit Kaley richting Mandalay. Onderhandel over de stoffige wegen, rivierovergangen, heuvelachtig terrein en net als je voelt dat je een behoorlijk deel van het avontuur op Birmese wijze hebt beleefd, stop dan voor een theepauze in het kleine stadje Gangaw. Na een welverdiende pauze ga je verder richting Pale ’, lunch je in een unieke Birmese stijl en rijd je verder richting Mandalay. Check in bij het hotel. Overnachting in Mandalay.


DAG 4

Mandalay

De op één na grootste stad en de laatste koninklijke hoofdstad van Myanmar, Mandalay, is ook het religieuze centrum van het land. De helft van de monniken van Myanmar woont in en rond Mandalay. Voor Indiërs is Mandalay ook een speciale plaats, aangezien Shri Bal Gangadhar Tilak van 1907 tot 1913 gevangen zat in eenzame opsluiting in de gevangenis van Mandalay. Er is veel te doen en te zien in Mandalay. Souvenirwinkels, zijdeweverijen, het ongelooflijk mooie Gouden Paleis en het Gouden Klooster, het grootste boek ter wereld en nog veel meer.

Probeer het lokale eten op straat, kijk rond in de stad en ga 's avonds terug naar je hotel nadat je de hele dag toeristische hoeden hebt gedragen. Geniet van een heerlijk Thais diner in het hotel en geniet later van je ogen in het prachtige nachtleven van de Irrawaddy-rivier. Overnachting in Mandalay.


DAG 5

Mandalay - Inlemeer (270 km)

Je hebt genoeg rust gehad en je hebt genoeg sightseeing, nou ja, voor een tijdje tenminste! Tijd om wakker te worden, maak je klaar, eet een vroeg ontbijt en ga op pad! Je gaat rijden naar de kleine, serene wereld van Inle Lake. Je zou het kunnen verwarren met het Venetië van Myanmar! De rit naar Inle zal mild en soepel verlopen. U bereikt Inle 's avonds en dineert in uw hotel. Probeer een lokaal Birmese bier, u zult versteld staan ​​hoe goed het is! Overnachting in Inle.


DAG 6

Inlemeer

Tijd om die toeristenhoeden weer te dagen! Vandaag ga je Inle Lake ervaren, een unieke plek die nergens anders ter wereld te evenaren is. Dit zoetwatermeer is een wereld op zich. Winkels, restaurants, voedsel- en ambachtsmarkten, tabakseenheden, zijdeweven, pagodes en natuurlijk de vissers die hun eigen kenmerkende manier van vissen hebben waarbij ze hun voeten gebruiken om de visnetten te controleren! Je gaat het allemaal vandaag zien. Lunch in een prachtig drijvend restaurant als je even de tijd kunt nemen om rond te kijken! 'S Avonds terug naar het hotel. Overnachting in Inle.


DAG 7

Inle - Yangon (700 km via Naypyitaw via snelweg met 16 rijstroken)

Maak je klaar om gas te geven terwijl je over de Yangon Mandalay-snelweg met 16 rijstroken rijdt naar Nay Pyi Daw, de nieuwe hoofdstad van Myanmar. Een nieuwe stad waar je alles vindt, van 5-sterrenhotels, concertzalen, restaurants tot chique gebouwen. Het enige wat je niet zult vinden zijn mensen! De stad is maar voor 50% bezet! Na de lunch rijdt u verder richting Yangon of, zoals we het nog steeds graag noemen, Rangoon! Overnachting in Yangon.


DAG 8

Yangon

Na het ontbijt moet de Great Shwe Dagon Pagoda de eerste stop zijn. Breng een paar uur met ontzag door bij het zien van deze prachtige Pagode en ga dan naar de White Elephant Zoo. Moe? Hongerig? Ga lunchen in een beroemd Indiaas restaurant. Bezoek na de lunch de Bogyoke-markt om te winkelen. Ga 's avonds terug naar het hotel en ontspan een tijdje voordat u geniet van een heerlijk diner en een culturele show. Overnachting in Yangon.


DAG 9

Yangon - Bagan (620 km)

Tijd om terug te gaan. Begin uw reis richting Bagan direct na een vroeg ontbijt. Stop bij Pyay voor de lunch en neem dan een korte pauze bij Magway. Bereik Bagan tegen de avond, check in bij het hotel en ontspan. Overnachting in Bagan.


DAG 10

Bagan

Je hebt geen idee wat je vandaag gaat zien. Bagan, de parel van Myanmar, een stadje met 4446 pagodes. Het maakt niet uit waar je kijkt, je zult alleen maar oude, prachtige tempels om je heen zien. Het is als een zee van tempels, pagodes en je moet er gewoon zijn om de rust, de vrede en de vibraties van dit heilige land te voelen. De lunch vindt plaats in een prachtige omgeving in een restaurant met uitzicht op de rivier. Ontspan later op de avond en kijk voor het diner naar een poppenshow en ga met pensioen voor de nacht.


DAG 11

Bagan - Kaley (375 km via Monywa)

De reis terug naar huis begint. Na het ontbijt begin je terug te rijden naar Kaley en stop je onderweg voor een lunch in een lokaal restaurant. Bereik Kaley en check in bij het hotel en ontspan. Overnachting in Kaley.


DAG 12

Boerenkool - Imphal (250 km)

Moederland roept! Begin je rit terug naar India, bereik de grens, voltooi de formaliteiten en rijd terug naar Imphal. Denk op deze laatste avond na over de laatste 10 dagen, bekijk de foto's en heb een geweldige avond. Overnachting in Imphal.


DAG 13

Vlieg terug met herinneringen voor het leven!Individuele Rondreis Myanmar 13 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2023  vakantiestunt.nl
v6.20210203