Ontdek Myanmar in 17 dagen Afbeelding Ontdek Myanmar in 17 dagen
Ontdek Myanmar in 17 dagen
Bestemming: Rondreizen Myanmar - Rondreis Myanmar

Ontdek Myanmar in 17 dagen




Dag 1: Aankomst in Yangon - Stadstour

Bij aankomst verwelkomt onze S.E.A WANDER-gids u voor uw hoteltransfer. Begin een dagtour door de hoogtepunten van Yangon. Yangon is de voormalige hoofdstad van Myanmar en het is nog steeds de trots van de centra van het land.

Deze dagtour om te bezoeken:

Beroemde Botahtung-pagode in eerste instantie.

2000 jaar oude Sule-pagode met een Boeddha-haar in een gouden koepel.

Kleurrijke Bogyoke-markt waar souvenirs uit Myanmar worden gekocht, een perfecte vervanging voor winkelen.

Rondlopen in het Nationaal Museum.

Prachtige complexe architectuur van British Colonial - een van de belangrijkste toeristische attracties in het centrum.

Een must om de Shwedagon Pagoda te bezoeken, een van 's werelds meest spectaculaire religieuze monumenten, voordat je terugkeert naar het hotel in Yangon.

Aantekening (en) van deze stadstour:

Als u 's middags of' s avonds aankomt, duurt het bezoek tot de laatste dag van dit tourpakket. Al die plaatsen in Yangon zijn op hun eigen manier prachtig, maar als je tijdschema het niet toelaat, heeft S.E.A WANDER geen andere keuze dan de Shwedagon-pagode aan te bevelen.

Geniet van uw welkomstdiner in het stadscentrum met Bumese gerechten in een goed restaurant.

Maaltijd (en) inbegrepen: diner

Accommodatie: Hotel in Yangon

 

Dag 2: Yangon - Kyaik Hti Yoe (Golden Rock)

In de ochtend:

08:00 We ontbijten in het hotel en maken ons dan klaar voor de rit zuidwaarts van Yangon in 4 uur naar het dorp Kyaik Htee Saung, waar Golden Rock zich bevindt.

08.30 - 12.30 uur rijden we in een eigen auto met airconditioning. Het transport in Myanmar is grotendeels tweedehands en de infrastructuur is niet erg goed. Je zult het erg interessant vinden als Birmese chauffeurs links van de weg rijden, maar het sterringwiel is ook links van de voertuigen geïnstalleerd.

12.30 - 13.30 uur lunchen doe je voor eigen rekening in een lokaal restaurant. Onze gids zal je helpen om een ​​goede te vinden.

In de middag:

Na de lunch beginnen we aan onze tour naar Golden Rock. Je zult getuige zijn van een mythe van een rots die op de rand van een berg neerstrijkt en je zult misschien toegeven dat er iets op aarde is dat de zwaartekracht kan trotseren.

Bezoek de Kyaik Htee Saung-pagode

Suvannabhumi of 'Golden Land', de geboorteplaats van het boeddhisme in Myanmar, om de oude Laterietstenen Pagode en Boeddhabeelden te zien.

Breng een eerbetoon aan de Kyaikhteesaung Sayadaw (abt van het klooster) en observeer rond de pagode.

Opmerking (en) van deze dagtour:

Mogelijk moet u naar de top van de berg klimmen en pagodes bezoeken die om de juiste kleding vragen. We raden u aan om:

Comfortabel schoeisel dragen. Je moet op blote voeten lopen bij het betreden van alle pagodes in Myanmar (lees onze gids hier)

Comfortabele maar nette kleding dragen: lange broek, T-shirt met lange mouwen.

Rijd ten slotte naar uw hotel in Golden Rock om te overnachten.

Maaltijd inbegrepen: ontbijt 
Accommodatie: Hotel in Golden Rock

 

Dag 3: Golden Rock - Bago - Yangon

Vanuit ons hotel in Kyaikhtiyo nemen we eerst een vrachtwagen en genieten daarna van de trekking naar Golden Rock, het duurt ongeveer 1 uur de heuvel op. De beroemde 'Golden Rock' is een heilige, massieve rots met bladgoud die subtiel in balans is aan de rand van een klif nabij de top van Mt. Kyaingtiyo en het is een van de meest gerespecteerde boeddhistische heiligdommen.

Vervolg je rit terug naar Yangon met de auto. Onderweg bezoek aan Bago, gelegen op slechts 80 km, was een oude hoofdstad van Mon Kingdom in de 15e eeuw en geniet van de bezienswaardigheden van Bago, waaronder Shwethalyaung Reclining Buddha (55 meter lang), Shwemawdaw Pagoda, Myo Ma Local Market, 28 meter hoog enorm Boeddha-beeld van de Kyaikpun-pagode, de Chinese Kwanyin-tempel en als je interesse hebt, kun je het Kanbawzathardi-paleis van koning Bayinnaung bezoeken. Rij dan terug naar Yangon. Einde van onze service.

Maaltijd inbegrepen: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Yangon

 

Dag 4: Yangon - Mandalay Acient Capital

Maak een ochtendvlucht naar Mandalay. Bij aankomst begeeft u zich buiten de stad naar het Boeddha-land Sagaing. Deze religieuze hub presenteert het onderwijs voor monniken met een ander niveau. Na een bezoek aan de Sagaing University gaan we verder naar de Boeddha-grot en de U Min Thonze-pagode, Soon U Pon Nya Shin-pagode, de Tupayon-tempel, waar je kunt genieten van het geweldige uitzicht op Mandalay. Vanmiddag reizen we naar Ava, Amarapura om de Maha Aungmye Bonzan, het Gabaya-klooster, de scheve Nam Myint-toren en de nabijgelegen attracties te ontdekken. Geniet van een wandeling over de U Bein-brug, de langste teakhouten brug in Myanmar.

Maaltijden: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Mandalay



Dag 5: Mingun - Mandalay Royal Palace

Begin uw sightseeing vandaag met een boottocht stroomopwaarts naar Mingun, de thuisbasis van de Uncompleted Wall, de Sandamuni-pagode en de Mingun-bel.

Onze lokale expert introduceert u graag het leven van mensen die aan de oevers van de Irrawaddy-rivier wonen. Na de lunch ontdekken we de koninklijke overblijfselen en overblijfselen van Mandalay over het keizerlijk paleis, het Golden Palace-klooster en de Kuthodaw-pagode, ook wel bekend als 's werelds grootste boek. Het hoogtepunt van deze dag is de panoramische zonsondergang vanaf de top van Mandalay Hill.

Maaltijden: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Mandalay

 

Dag 6: Mandalay - Bagan per dagelijkse boot

Een vroege ochtend transfer naar de steiger en de boottocht naar Bagan. Er is geen betere kans om getuige te zijn van en te genieten van de natuurlijke landschappelijke schoonheid en de manier van leven langs de Ayeyarwady River. De lunch wordt op de boot geserveerd. Bij aankomst transfer naar het hotel om in te checken. Overnachting in Bagan.

Maaltijden: ontbijt, lunch

Accommodatie: Hotel in Bagan

 

Dag 7: Optie: ballon in Bagan (alleen van oktober - april) - Temple Plain per e-bike

In de vroege ochtend nemen we een zonsopgangballon boven Bagan (niet beschikbaar in mei tot september tot slechte weersomstandigheden). Van boven naar beneden kijkend, is Bagan mooi als een aquarelfoto. Langs twee oevers van de zachte Ayeyarwady-rivier liggen kleine dorpjes verstopt in de bamboebomen. De top van gouden pagodes glinstert in het zonlicht. De vlucht geeft je zeker een interessante en ongehoorde ervaring van het land Myanmar.

Breng je hele dag door met het verkennen van de rest van Bagan, die bestaat uit meer dan 2500 tempels en pagodes. Deze archeologische vindplaats brengt ons naar de bange geschiedenis van de oude hoofdstad van Bagan met de ontwikkeling van het boeddhisme. Als we verder reizen naar het land van tempelspits, Htilomino, Gawdamgangyi tempels zullen je nieuwsgierigheid met een diepe indruk wekken. Het hoogtepunt van deze dag is de zonsondergang vanaf de op één na hoogste tempel in Bagan - de Shwenandaw.

Maaltijden: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Bagan

 

Dag 8: Bagan Local Life

Ga naar de levendige Nyaung Oo-markt, het economische centrum van Bagan. Op deze bruisende markt komen de lokale bevolking dagelijks samen om een ​​verscheidenheid aan goederen te kopen en verkopen, van groenten en fruit tot kleding, porselein en lakwerk. Ga verder naar de vergulde Shwezigon-pagode, Bagans grootste reliekschrijn, gebouwd om relikwieën van de Boeddha uit het buitenland te huisvesten. Naast de Ananda-tempel, de thuisbasis van vier grote, vergulde Boeddhabeelden.

Rijd vanaf hier naar het kleine dorpje Wetkyi-in om de prachtige Kubyaukgyi-tempel te zien, bekend om zijn oude muurschilderingen.

Maaltijden: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Bagan

 

Dag 9: Bagan - Mt.Popa - Kalaw

Vandaag wagen we ons aan Popa National Park waar Mt. Popa is gevestigd. Na 2 uur rijden klimmen we naar de Papa Kalat-pagode, de meest heilige plaats voor meditatie in Myanmar. Rijd een nacht naar Kalaw.

Maaltijden: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Kalaw



Dag 10: Kalaw trekking

Vandaag zullen we genieten van een trektocht op en neer om lokale stammen te bezoeken en hun dagelijks leven te ervaren. Van Pa-O dorp tot Palaung habitat, we zullen de verschillen in cultuur en levensstijl ontdekken terwijl je wordt aangeboden om het geweldige uitzicht op de bergen vanaf je trekkingroute te aanschouwen. Gastgezin in een lokaal klooster.

Maaltijden: ontbijt, lunch, diner

Accommodatie: klooster

 

Dag 11: Trekking naar Inle Lake

Sta op met het geluid van de natuur en houd uw tempo bergafwaarts richting Inle Lake. Dit is de beste gelegenheid om Padaung, Pa-O-stammen in hun traditionele jurken te aanschouwen. Basissoorten, kleurrijke kraampjes en exotische marktsfeer zullen vanochtend uw reisgevoel aantrekken. Hierna zullen we het beste van de Shweintha-ruïnes vastleggen, die bestaat uit honderd stoepa's op de top van Indein. Boot naar je hotel in Nyuang Shwe

Maaltijden: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Nyangshwe Town

 

Dag 12: Inle Lake sightseeing

Begin aan een prachtige boottocht om het leven van Intha-mensen te verkennen wiens beeld levendig wordt belicht door één beenroeier. Breng onze tijd door om meer te weten te komen over lokaal traditioneel werk zoals het maken van boten, smeden, zijdeweven en geniet van het unieke karakter van de Jumping Cat-pagode en de Phaung Da Woo-pagode.

Maaltijden: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Nyangshwe Town

 

Dag 13: Heho - Thandwe - Ngapali Beach

Een korte vlucht vanuit Heho brengt je naar Ngapali Beach, het mooiste strand van Myanmar met kokospalmen en Treasure Island. Geniet op uw gemak van het strand en uw resort.

Maaltijden: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Ngapali

Goed om te onthouden - Ngapali en de meeste stranden van Myanmar zijn tijdens het regenseizoen van mei tot september gesloten. Gedurende deze tijd zijn de vluchten en accommodatie zeer beperkt. Neem contact op met ons team voor een alternatieve optie.

 

Dag 14: Ngapali Beach

Vrij om het vissersdorp Ngapali, Thandwe-stad te bezoeken of duik in de meest ongerepte baaien van Bengal Bay.

Accommodatie: Hotel in Ngapali

 

Dag 16: Ngapali Beach - Yangon

Ontspan totdat onze chauffeur u komt ophalen voor de vlucht naar Yangon. Bij aankomst haalt onze auto u op voor hoteltransfer.

Maaltijden: ontbijt

Accommodatie: Hotel in Yangon

 

Dag 17: Vertrek Yangon (B)

Gratis om de stad alleen te bezoeken of boodschappen te doen op de Scott-markt totdat onze chauffeur u komt ophalen voor uw vertrekvlucht. Beëindig de diensten van Scenic Myanmar Tour.

Maaltijden: ontbijt

Accommodatie: N / A



Ontdek Myanmar in 17 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203