13 daagse Rondreis Safari Namibie Afbeelding 13 daagse Rondreis Safari Namibie
13 daagse Rondreis Safari Namibie
Bestemming: Rondreizen Namibie - Rondreizen

13 daagse Rondreis Safari Namibie




DAG 1

Neem een ​​nachtvlucht van het VK naar Windhoek met een transfer en overstap van vliegtuig in Johannesburg.


DAG 2

Waterberg

Bij aankomst op Windhoek Airport wordt u opgewacht door onze lokale agent, die u uw drive pack zal bezorgen, voordat u uw huurauto ophaalt en op weg gaat voor uw drie uur durende reis naar het noorden naar het Waterberg Plateau. Je eerste nacht in Namibië breng je door in het Waterberg Rest Camp.

 

Er zijn verschillende routes georganiseerd door het kamp om deze unieke biosfeer te verkennen. Wandel naar de top van het geïsoleerde platplateau voor ontzagwekkende panorama's die uitkijken over het lappendeken van beboste gebieden, graslanden en groene ravijnen.

 

Accommodatie: Waterberg Rest Camp


DAG 3

Waterhole bij Etosha National Park

Etosha National Park

Ga vandaag verder noordwaarts naar het Etosha National Park. Een van 's werelds grootste natuurparadijzen, de enorme zoutpannen en waterpoelen van het park trekken veel wild aan. Dit dierenpubliek bestaat uit zebra's, springbokken, neushoorns, leeuwen en luipaarden. Etosha National Park is opgezet voor bezoekers om zelf te rijden, het land onverschrokken te bedekken door een netwerk van goed gemarkeerde en bewegwijzerde wegen.

 

Breng de nacht door in Namutoni, een heerlijk sfeervol kamp gebouwd in een oud Duits fort. Namutoni heeft een fantastische locatie om alle omliggende natuurlijke wonderen te verkennen, waaronder de Makalani-palmen, Fischer's Pan - een wonderland van watervogels waaronder flamingo's - en de natuur van het Nationaal Park.

 

Accommodatie: Namutoni Rest Camp


DAG 4

Etosha National Park

Breng een volledige dag door in Etosha National Park met mogelijke waarnemingen van dieren, waaronder het baden van olifanten, rennende wrattenzwijnen, sluipende leeuwen en grommende hyena's. Met het park waar 112 zoogdiersoorten leven, is het spotten van wilde dieren waarschijnlijk divers en opwindend.

 

'S Avonds rijden we naar Okaukuejo, een voormalige militaire buitenpost met een prachtige stenen toren die is verbouwd tot een populair kamp met bushchalets. Het kamp kijkt uit over een permanent verlichte waterpoel die bruist van de activiteiten van dieren. In de vroege ochtend als de zon

staat op, de dieren verzamelen zich voor hun ochtenddrankje en 's avonds is het niet ongebruikelijk om zwarte neushoorns, olifanten en leeuwen te zien.

Accommodatie: Okaukuejo Rest Camp


DAG 5

Okaukuejo Waterhole

Etosha National Park

Tijdens je laatste dag in Etosha National Park ben je vrij om je tijd door te brengen zoals je wilt. Ga verder door het park, op zoek naar de laatste natuurplek die van de lijst moet worden afgevinkt. Of ontspan in het kamp met uitzicht op de waterpoel terwijl de gemeente van dieren de hele dag verandert.


DAG 6

Rotsformatie in Twyfelfontein

Damaraland

Rijd in zuidwestelijke richting naar het verbluffend ruige Damaraland voor een verblijf van twee nachten in deze avontuurlijke regio. Damaraland, een van de meest schilderachtige gebieden in Namibië, staat vol met woestijngebergtes en struikgewasplateaus met schroefdraad door bronnen en rivieren.

 

Je verblijft in Twyfelfontein country lodge, een prachtige lodge die zijn inspiratie haalt uit de warme kleuren en dramatische vormen van het omringende berglandschap. De lodge ligt vlakbij Twyfelfontein, de grootste collectie rotstekeningen in Afrika. De bewaard gebleven gegraveerde rotsplaten van Namibië, de eerste UNESCO-site, tonen de rituele praktijken van de jager-verzamelaarsgemeenschappen uit de late steentijd. De tekeningen van olifanten, struisvogels, giraffen en mensen zijn een fascinerende terugblik zoals duizenden jaren geleden.

Accommodatie: Twyfelfontein Lodge


DAG 7

Damaraland

Duik vandaag in de attracties van Damaraland, van de lange kolommen met rijke roestige steen van de Organ Pipes, een intrigerende geologische formatie, tot Burnt Mountain. Dit nationale monument is het best te zien in de vroege ochtend of late avond als de oranje zon de zwarte berg in vuur en vlam zet met een explosie van rood en paars.

Accommodatie: Twyfelfontein Lodge


DAG 8

Jackal Hunting op Skeleton Coast

Swakopmund

Ga naar het zuiden en rijd langs de iconische Skeleton Coast langs stranden bezaaid met verroeste scheepswrakken en gebleekte walvisbeenderen, waarbij de Atlantische Oceaan tegen de kust verplettert. Een landschap van spookachtige schoonheid, reis langs deze weg tot je aankomt in Swakopmund.

 

Deze charmante kustplaats heeft een sterke Duitse invloed. Breng de middag door met wandelen langs de promenades aan zee en tussen de gebouwen uit het koloniale tijdperk, en stop voor een kopje koffie en cake in een van de cafés in continentale stijl. Tijdens uw twee nachten hier verblijft u in Sam’s Giardino, een intiem en gastvrij pension in Zwitserse handen.

Accommodatie: Sam's Giardino


DAG 9

Swakopmund

Swakopmund is de perfecte uitvalsbasis voor veel lokale activiteiten, zoals sandboarden en quadrijden over de brullende zandduinen voor avontuurlijke mensen. Maak een boottocht om de Cape Cross Seal Colony te zien of bezoek de oude woestijn aangepaste Welwitschia-planten.

Accommodatie: Sam's Giardino


DAG 10

Sossusvlei

Sossusvlei

Laat Swakopmund achter je en reis landinwaarts naar Sossusvlei, de torenhoge duinen, een prachtige afsluiting van je spannende vakantie. Beklim de duinen naar de top 200 meter boven de vallei en bewonder de omvang van het spectaculaire rode zandlandschap, een typisch beeld van Namibië.

 

Baan je een weg naar het Namib Naukluft National Park, waar je de komende 2 nachten in Sossus Dune Lodge zult doorbrengen inclusief ontbijt. Deze lodge is perfect gelegen om bij zonsopgang de duinen in u op te nemen.

Accommodatie: Sossus Dune Lodge


DAG 11

Sossusvlei

Een geweldige manier om je laatste dag door Namibië te verkennen, drijf in een heteluchtballon over het landschap terwijl de zonnestralen over de duinen komen.

 

Andere woestijnactiviteiten zijn schilderachtige ritten in een open 4x4-safarivoertuig naar de versteende duinen en de enorme rotsblokken van Bushman's Koppies. Voor degenen die dicht bij de natuur van het land willen komen, maak een begeleide natuurwandeling op de gemarkeerde wandelpaden. Loop over Deadvlei, een griezelige met wit zout bedekte pan bezaaid met dode kameeldoornbomen die zwart zijn verbrand in de 1000 jaar doorgebracht in de harde zon.

Accommodatie: Sossus Dune Lodge


DAG 12

Tinten Palast Parlementsgebouw, Windhoek

Windhoek

Laat de Sossusvlei achter u in noordelijke richting naar Windhoek. Vanwege de afstand tussen de twee locaties raden we aan om de nacht door te brengen in het Olive Grove Guest House.

Accommodatie: Olive Grove


DAG 13

Windhoek

Na het ontbijt word je overgebracht naar de Windhoek Airport voor je vlucht terug naar Londen via Johannesburg.



13 daagse Rondreis Safari Namibie 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203