8 daagse Rondreis Namibie Safari Afbeelding 8 daagse Rondreis Namibie Safari
8 daagse Rondreis Namibie Safari
Bestemming: Rondreizen Namibie - Rondreizen

8 daagse Rondreis Namibie Safari




Dag 1: Little Kulala


Little Kulala ligt in het privé Kulala Wilderness Reserve, het enige reservaat met directe toegang tot Sossusvlei. Een veelgeprezen toevluchtsoord, met zijn villa's die naadloos overgaan in de woestijn, zodat je de eenzaamheid en grimmige schoonheid van deze verbazingwekkende woestijn voelt. De lodge heeft een organisch gevoel dat tot uiting komt in de kleuren, interieurs, texturen en accessoires, waardoor het één wordt met de omliggende woestijn


Bestemming - Namibië Sossusvlei

Accommodatie - Kleine Kulala

Activiteiten - Sossusvlei, excursies in de woestijn


Dag 2: Little Kulala

Je komt aan op Windhoek's Hosea Kutako International Airport en transfer naar de binnenlandse Eros Airport voor een lokale vlucht naar Sossusvlei. Dit is je eerste kennismaking met het magische landschap waaruit dit opmerkelijke land bestaat. De vlucht van een uur, landend in de oudste woestijn ter wereld, herinnert ons eraan dat er nog steeds uitgestrekte plaatsen op onze aarde zijn waar niets lijkt te leven.


Bestemming - Namibië Sossusvlei

Accommodatie - Kleine Kulala

Activiteiten - Windhoek, aankomst transfer


Dag 3: Mowani Mountain Camp

Damaraland gaat over landschappen, geschiedenis, woestijnolifanten, vogels, San Rock Art en verbazingwekkende geologische formaties. U kunt hier keer op keer terugkeren en er zal altijd iets opmerkelijks te zien zijn.


Bestemming - Damaraland Namibië

Accommodatie - Mowani Mountain Camp

Activiteiten - Woestijnexcursies, Damaraland


Dag 4: Mowani Mountain Camp

Het is een vlucht van 2 uur over een van de meest grimmige en vijandige landschappen op aarde. Dit is een hoogtepunt van je reis dat misschien vreemd klinkt, aangezien het een van je transfers is! Maar heel weinig woorden kunnen het landschap onder je beschrijven! Kom aan bij Mowani Mountain Camp, een klein juweeltje verscholen tussen oude gigantische rotsblokken.


Bestemming - Damaraland Namibië

Accommodatie - Mowani Mountain Camp

Activiteiten - Luchtoverdracht in de woestijn

Dag 5: Little Ongava

VERTREKDAG - Vandaag vlieg je naar Windhoek Eros Airport en stap je over naar de internationale luchthaven voor je vlucht naar huis.


Bestemming - Etosha Namibië

Accommodatie - Kleine Ongava


Dag 6: Little Ongava

Gasten die hier verblijven, hebben een toegewijde gids en landrover. Activiteiten zijn onder meer het volgen van neushoorns, wandelen, het bezoeken van huiden met uitzicht op waterpoelen, autoritten en dagtochten naar Etosha en stijlvol dineren met uitzicht op de verlichte waterpoel beneden. Met de uitgestrekte open droge vlaktes van Etosha kun je de wilde dieren vrij gemakkelijk spotten, wat zorgt voor een spannend uitzicht.


Bestemming - Etosha Namibië

Accommodatie - Kleine Ongava

Activiteiten - Op safari, Etosha National Park


Dag 7: Little Ongava

Little Ongava is een intiem kamp op de top van een heuvel met een prachtig uitzicht over het eindeloze landschap. Hier ligt de aandacht voor detail. Niets wordt gemist met een onberispelijke service die zorgt voor een buitengewone ervaring. U heeft 3 nachten om hiervan volledig te profiteren.


Bestemming - Etosha Namibië

Accommodatie - Kleine Ongava

Activiteiten - Etosha National Park, Op safari


Dag 8: Little Ongava


Een andere spectaculaire vlucht over Damaraland brengt je naar de Ongava Airstrip in het Ongava Reserve. Dit is een privéreservaat van 30.000 hectare dat grenst aan de zuidelijke grens van het Etosha National Park. Het is een productief natuurreservaat op zich. Vanwege de locatie van het reservaat heeft u gemakkelijk toegang tot Etosha, de belangrijkste natuurbestemming van Namibië.



8 daagse Rondreis Namibie Safari 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203