Fly Drive Namibie 14 dagen Afbeelding Fly Drive Namibie 14 dagen
Fly Drive Namibie 14 dagen
Bestemming: Rondreizen Namibie - Rondreizen

Fly Drive Namibie 14 dagen




Dag 1: Windhoek

De eerste dag van je ontdekking van Namibië. Onze partner ontmoet u op de luchthaven en brengt u naar het autoverhuurbedrijf zodat u de auto kunt ophalen. Na een uitgebreide instructiesessie en de benodigde formaliteiten gaat je self-drive echt van start. Breng de eerste nacht door in Windhoek zodat je voldoende tijd hebt om de 4 × 4 en de stad te leren kennen. In Windhoek moet je ook het grootste deel van je benodigdheden kopen voor de self-drive.


Accommodatie: B&B. Optioneel is een accommodatie buiten Windhoek, nabij Sossusvlei / Sesriem.



2

Dag 2: Sesriem

Als je gisteren boodschappen hebt gedaan, begin dan vandaag vroeg met de reis naar Sesriem en de Namib-woestijn (Namib Naukluft Park). Reis door Solitaire en arriveer in de vroege namiddag in Sesriem.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 330 km.



3

Dag 3: Sossusvlei / Solitaire

Een hele dag voor de zandduinen van Sossusvlei en Deadvlei. We raden je aan om vroeg te vertrekken zodat je op tijd bij zonsopgang in de duinen bent. Het is een adembenemende show van rode en sinaasappels die dansen in diepe schaduwen.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand 120 km (totaal retour) + 90 km



4

Dag 4: Swakopmund

Na twee nachten met de zandduinen en Sesriem, vervolg je je autorit naar Swakopmund aan de Atlantische Oceaan. De weg doorkruist de Kuisib Canyon en de uitgestrekte grindvlaktes van de Namib-woestijn. Kom vroeg in de middag aan in Swakopmund. Accommodatie is een bed & breakfast met een uniek uitzicht. In Swakopmund kun je uit eten in een restaurant als je dat wilt.


Accommodatie: B&B. Reisafstand: 350 km.



5

Dag 5: Spitzkoppe

Ontdek Swakopmund of ga winkelen na het ontbijt. Als je klaar bent, reis je door naar de volgende bestemming: de karakteristieke scherpe rotsen van Spitzkoppe.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 160 km.


6

Dag 6: Ugab Rhino Camp

Vervolg je self drive 4 × 4 dieper het Damaraland in. Het adembenemende uitzicht dat zo kenmerkend is voor Namibië, vergezelt je naar het gemeenschapsgebaseerde Ugab Rhino Camp. Een bezoek van de beroemde woestijnolifanten in Namibië zou je kunnen vereren. Op weg naar Spitzkoppe kunt u de zeehonden van Cape Cross bezoeken (een omweg van ongeveer 80 km).


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: ongeveer 200 km.



7

Dag 7: Twyfelfontein

Een bijzondere dag waar de 4 × 4 echt onmisbaar is. Avontuurlijke tracks die perfect zijn voor de 4 × 4, lage versnelling en GPS-apparaat zijn de doelen van vandaag op weg naar Twijfelfontein door een even uniek als mooi landschap van Damaraland. We raden je aan om de hele dag voor deze rit te gebruiken, ook al is het een korte rit: het is echt een 4 × 4-baan en je rijdt over het algemeen langzaam. Je zou vandaag struisvogels, oryx, verschillende soorten antilopen en misschien zelfs de extreem verlegen zwarte neushoorn kunnen spotten.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 95 km.



8

Dag 8: Cheetah Farm (Kamanjab)

Vertrek vandaag vroeg om naar Otjitotongwe Cheetah Farm te gaan. Misschien zie je oog in oog met zowel tamme als wilde luipaarden. Ervaar het gevoel van slechts een paar meter tussen jou en de dieren. Perfecte fotomomenten en misschien zelfs aaien luipaarden.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 220 km.



9

Dag 9: Etosha National Park / Okaukuejo

Reis verder van Cheetah Farm naar Etosha National Park. Verblijf drie nachten in het uitgestrekte park in drie verschillende rustkampen. In Etosha heb je een goede kans om allerlei wilde dieren te zien, zoals olifanten, neushoorns en leeuwen. De verlichte drinkplaatsen bij de rustkampen zijn fantastisch. Je kunt er gemakkelijk te voet komen vanaf de camping.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 240 km.

10

Dag 10: Etosha National Park / Halali

De tweede dag in Etosha National Park. Kies ervoor om op een vroege gamedrive te gaan en dan terug te keren naar Okaukeujo of het kamp onmiddellijk op te breken en de gamedrive voor Halali te starten. Als je kiest voor een korte gamedrive in de ochtend rond het Okaukuejo-kamp, ​​kun je brunchen als je terugkomt en dan het kamp opbreken. Natuurlijk kom je later in Halali aan als je dat doet.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 70 km.



11

Dag 11: Etosha National Park / Namutoni

De derde dag van je verblijf in Etosha National Park. Maak vandaag nog een uitgebreide gamedrive en ga naar Namutoni. Je hebt opnieuw de keuze tussen een gamedrive in de vroege ochtend door het kamp of om het kamp onmiddellijk op te breken en de tijd te nemen om Namutoni binnen te komen. Dit kan ook afhangen van hoe lang je al bij de verlichte drinkplaats van Halali bent, waar je veel opmerkelijke dieren kunt spotten. Het is niet ongebruikelijk om daar hyena's, leeuwen of zelfs luipaarden te zien.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 70 km.



12

Dag 12: Waterberg Plateau National Park

Onderweg naar Waterberg Plateau kun je een stop maken bij de prachtige Hoba Meteorite (de grootste ter wereld). Ga dan verder naar Waterberg. Waterberg Plateau is een divers nationaal park dat geweldig is voor wandelaars.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 390 km.



13

Dag 13: Waterberg Plateau National Park

Een volledige dag in het Waterberg Plateau National Park.


Accommodatie: kamperen.



14

Dag 14: Windhoek (terugvlucht)

De laatste dag van je reis door Namibië. Na het inleveren van de 4 × 4 auto bij het bureau in Windhoek wordt u met een shuttle service teruggebracht naar de luchthaven.



Fly Drive Namibie 14 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203