Fly Drive Namibie 22 dagen Afbeelding Fly Drive Namibie 22 dagen
Fly Drive Namibie 22 dagen
Bestemming: Rondreizen Namibie - Rondreizen

Fly Drive Namibie 22 dagen




Dag 1: Windhoek

De eerste dag van deze prachtige zelfrijdende ontdekkingstocht door Namibië. Bij aankomst op de luchthaven staat onze partner voor u klaar om u naar het autoverhuurbedrijf te brengen zodat u de auto kunt ophalen. Na een uitgebreide instructiesessie en de benodigde formaliteiten gaat je self-drive echt van start. Breng de eerste nacht door in Windhoek zodat je voldoende tijd hebt om de 4 × 4 en de stad te leren kennen. In Windhoek moet je ook het grootste deel van je benodigdheden kopen voor de self-drive.


Accommodatie: B&B.



2

Dag 2: Marienthal

Als u gisteren uw boodschappen heeft gedaan, begin dan vandaag vroeg voor de reis naar Marienthal. Ga naar Kalahari en ervaar uit de eerste hand de uitgestrektheid van Namibië. Dit is een gemakkelijke eerste reisdag, dus het is perfect om te wennen aan de auto en links te rijden. Kom vroeg in de middag aan in de Kalahari Anib Lodge.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 320 km.



3

Dag 3: Keetmanshoop

Ga vandaag verder naar het zuiden en bezoek het Quiver Tree Forest en Giant’s Playground, een zeer karakteristieke rotsformatie. Kokerbomen zijn vreemde en zeldzame bomen van de Aloë-familie. De holle stammen worden door Bosjesmannen gebruikt om hun pijlen in op te bergen. Maak hier een aantal prachtige landschapsfoto's.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 280 km.



4

Dag 4: Ai Ais / Fish River Canyon

Nadat je het kamp hebt opgesplitst, ga je op weg naar de op één na grootste kloof ter wereld: de Fish River Canyon. Vanaf daar is het niet te ver naar de warmwaterbronnen van Ai Ais, die je door een adembenemend landschap voeren. U kunt daar heerlijk ontspannen in het (45 graden Celsius) binnen- en buitenzwembad.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 270 km.



5

Dag 5: Aus

Na een stoombad in de vroege ochtend wacht u een lange reis naar het noordwesten. Ervaar het landschap en de rust van Namibië. In het kleine dorpje Aus kun je heerlijke wandelingen maken en de wilde paarden van Namibië spotten. Of ga mountainbiken!


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 350 km.

6

Dag 6: Sesriem

Reis naar wat velen het hoogtepunt van hun reis door Namibië noemen: Sossusvlei. De weg naar Sesriem is ook niet slecht, met bij elke bocht een fotopunt. Wees echter niet te overdreven met je camera, anders kom je in het donker aan ...


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 350 km.



7

Dag 7: Sesriem / Sossusvlei / Solitaire

Een hele dag voor de zandduinen van Sossusvlei en Deadvlei. We raden je aan om vroeg te vertrekken zodat je op tijd bij zonsopgang in de duinen bent. Het is een adembenemende show van rode en sinaasappels die dansen in diepe schaduwen.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand 120 km (totaal retour) + 90 km.



8

Dag 8: Swakopmund

Na twee nachten met de zandduinen en Sesriem, vervolg je je autorit naar Swakopmund aan de Atlantische Oceaan. De weg doorkruist de Kuisib Canyon en de uitgestrekte grindvlaktes van de Namib-woestijn. Kom vroeg in de middag aan in Swakopmund. Accommodatie is een bed & breakfast met een uniek uitzicht. In Swakopmund kun je uit eten in een restaurant als je dat wilt.


Accommodatie: B&B. Reisafstand: 350 km.


 



9

Dag 9: Spitzkoppe

Ontdek Swakopmund of ga winkelen na het ontbijt. Als je klaar bent, reis je door naar de volgende bestemming: de karakteristieke scherpe rotsen van Spitzkoppe.


. Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 160 km.

10

Dag 10: Ugab Rhino Camp

Vervolg je self drive 4 × 4 dieper het Damaraland in. Het adembenemende uitzicht dat zo kenmerkend is voor Namibië, vergezelt je naar het gemeenschapsgebaseerde Ugab Rhino Camp. Een bezoek van de beroemde woestijnolifanten in Namibië zou je kunnen vereren. Op weg naar Spitzkoppe kunt u de zeehonden van Cape Cross bezoeken (een omweg van ongeveer 80 km).


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 200 km.



11

Dag 11: Twyfelfontein

Een bijzondere dag waar de 4 × 4 echt onmisbaar is. Avontuurlijke tracks perfect voor de 4 × 4, lage versnelling en GPS-apparaat zijn de doelen van vandaag op weg naar Twyfelfontein door een landschap van Damaraland dat zowel uniek als mooi is. We raden je aan om de hele dag voor deze rit te gebruiken, ook al is het een korte rit: het is echt een 4 × 4-baan en je zult over het algemeen langzaam rijden. Je zou vandaag struisvogels, oryx, verschillende soorten antilopen en misschien zelfs de extreem verlegen zwarte neushoorn kunnen spotten.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: ongeveer 110 km.



12

Dag 12: Khowarib

Vandaag is de rit niet al te lang, zodat je in je eigen tempo het wilde noorden in kunt. Onderweg kom je misschien Himbas en Herreros tegen.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 180 km.



13

Dag 13: Opuwo

Bereik vandaag het noordelijkste punt van uw safari in Namibië, en bezoek 's middags een traditioneel Himba-dorp. Verblijf in een mooie lodge in Opuwo.


Accommodatie: B&B. Reisafstand: 160 km.



14

Dag 14: Epupa Falls

Na het ontbijt in de lodge gaat de route verder naar de Epupa Falls. Er is tijd om de Himba en de watervallen te bezoeken. De camping ligt tussen de palmbomen naast de watervallen.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 175 km.

15

Dag 15: Kunene River

In oostelijke richting naar de Kunene River Lodge. Er zijn enkele (vaak) droge rivierbeddingen. De weg is recentelijk verbeterd en alleen in het regenseizoen bestaat de kans dat u een omweg moet maken.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 90 km.



16

Dag 16: Etosha National Park (Olifanstrus)

Er zijn twee opties om vanuit de Kunene River Lodge naar Etosha NP te rijden. Via Ruacana of Opuwo. De bestemming van vandaag is Olifantsrus in het Etosha National Park. In totaal verblijft u vier dagen in het Nationaal Park. Er is een camping met uitkijktoren.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 320 km.



17

Dag 17: Etosha National Park (Okaukuejo)

De tweede dag in Etosha National Park. Vanaf Olifantsrus gaat je reis verder naar het centrale deel van het Etosha National Park. In Etosha heb je een goede kans om allerlei wilde dieren te zien, zoals olifanten, neushoorns en leeuwen. De verlichte drinkplaatsen bij de rustkampen zijn fantastisch. Je kunt er gemakkelijk te voet komen vanaf de camping.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 240 km.



18

Dag 18: Etosha National Park (Halali)

De derde dag van je verblijf in Etosha National Park. Maak vandaag nog een uitgebreide gamedrive en ga naar Halali. Je hebt opnieuw de keuze tussen een game drive in de vroege ochtend rond het kamp, ​​of om het kamp onmiddellijk op te breken en de tijd te nemen om in Halali te komen. Dit kan ook afhangen van hoe lang je bij de verlichte drinkplaats van Okaukeujo hebt doorgebracht, waar je veel opmerkelijke dieren kunt spotten. Het is niet ongebruikelijk om daar hyena's, leeuwen of zelfs luipaarden te zien.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 70 km.



19

Dag 19: Etosha National Park (Namutoni)

De vierde dag in het Etosha National Park. Vandaag staat er een uitgebreide gamedrive richting Namutoni voor u klaar.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 70 km.



20

Dag 20: Nationaal park Waterberg Plateau

Onderweg naar Waterberg Plateau kun je een stop maken bij de prachtige Hoba Meteorite (de grootste ter wereld). Ga dan verder met de 4 × 4 naar Waterberg. Je kunt stoppen in Groonfontein om proviand te kopen voor de laatste dagen in Namibië.


Accommodatie: kamperen. Reisafstand: 390 km.



21

Dag 21: Waterberg Plateau National Park

Waterberg Plateau is een ecologisch divers gebied dat perfect is voor mooie wandelingen. De zwarte neushoorn werd hier met succes opnieuw geïntroduceerd in 1989. Ga mee op een begeleide wandeling met de lokale rangers.


Accommodatie: kamperen.



22

Dag 22: Windhoek (terugvlucht)

De laatste dag van je reis door Namibië. Na het inleveren van de 4 × 4 auto bij het bureau in Windhoek wordt u met een shuttle service teruggebracht naar de luchthaven.



Fly Drive Namibie 22 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203