Rondreis Namibie Klassiek 14 dagen Afbeelding Rondreis Namibie Klassiek 14 dagen
Rondreis Namibie Klassiek 14 dagen
Bestemming: Rondreizen Namibie - Rondreizen

Rondreis Namibie Klassiek 14 dagen




DAG 1

Vertrek vanaf London Heathrow met een nachtvlucht naar Johannesburg.


Dag 2

Okonjima

Bij aankomst maakt u verder verbinding met Windhoek, u wordt opgewacht en krijgt een self drive briefing voordat u uw Nissan X trail-huurauto ophaalt met airconditioning, uitgebreide verzekering en onbeperkt aantal kilometers.

 

Een rit van drie uur naar het noorden brengt je naar Okonjima, de thuisbasis van Africat, voor een verblijf van 1 nacht in het hoofdkamp, ​​inclusief diner en ontbijt.

 

Namibië bevat iets meer dan twintig procent van de cheeta-populatie ter wereld en Okonjima is de basis van de Africat Foundation, een organisatie die zich inzet voor het redden en verzorgen van de grote katten van het land.

Accommodatie: Okonjima Collection


Dag 3

Etosha

Als je Okonjima verlaat, rijd je naar het noorden voor het bekijken van wild in Etosha, de dag eindigt in Onguma Bush Camp voor een verblijf van 2 nachten aan de oostkant van het park, inclusief ontbijt en diner.


Onguma Game Reserve ligt aan de oostgrens van Etosha National Park, het 34.000 hectare grote privé-wildreservaat. Binnen enkele minuten van het beroemde Etosha National Park is dit privéreservaat perfect gelegen om de overvloed aan wilde dieren in de omgeving op te nemen.

Accommodatie: Onguma Game Reserve


Dag 4

Onguma Private Reserve - Etosha

Hier kun je ervoor kiezen om je eigen gamedrives te doen in Etosha of je te laten leiden in het privéreservaat met een professionele gids. Dit 34.000 hectare grote reservaat heeft een prachtig dierenleven en mist alleen de Buffalo die een Big Five-reservaat wordt genoemd.

Accommodatie: Onguma Game Reserve


Dag 5

Etosha

Van Onguma ga je naar het zuidelijke deel van het park, waar je voor een verblijf van 2 nachten verblijft in een eersteklas waterhole-chalet van het Okaukuejo-kamp.

 

The location of the Okaukuejo rest camps is one of the best as they are overlooking flood lit waterholes. From here it is easy to game view just from the comfort of your balcony.

Accommodation: Okaukuejo Rest Camp


Day 6

Etosha National Park

Wildlife is abundant here as they congregate around waterholes - their only source of water. You will find many different species of animals all together - this is very unusual anywhere else!

Accommodation: Okaukuejo Rest Camp


Day 7

Damaraland

Travel southwest for a 2 night stay at Grootberg. Perched on the edge of the Grootberg Plateau, overlooking the Klip River Valley, Grootberg Lodge has spectacular views. Situated on a large private concession, this welcoming lodge is fully owned by the local Khoadi/Hoas community. Built from rock and thatch, the 12 chalets are tastefully furnished, all with small private decks that look out over the gorge. Well positioned for self-drivers – roughly midway between Etosha and Swakopmund – there is much to do here.

 

Accommodation: Grootberg Lodge


Day 8

Damaraland

Damaraland is a land of stark desert beauty. Morning mists, created by the clash between the icy Atlantic Ocean air and the warm desert air of the Skeleton Coast, glide inland along the canyons, giving sustenance to the flora and fauna of the region. Guided walks on the plateau, scenic drives, hikes to the Klip River Springs, elephant and Black rhino tracking, are all offered, as well as visits to a traditional Himba settlement. Experienced riders can explore on horseback.

Accommodation: Grootberg Lodge


Dag 9

Swakopmund

Onderweg bezoekt u het Petrified Forest, de Organ Pipes en de beroemde Twyfelfontein-rotsgravures, allemaal zeer aan te bevelen.

 

Ga in zuidelijke richting langs het uiteinde van de Skeleton Coast richting Swakopmund voor een verblijf van 2 nachten in het gezellige Cornerstone Guest House, op loopafstand van restaurants en winkels.

 

De perfecte uitvalsbasis voor lokale activiteiten zoals de Turnstone Tour met Bruno Nebe - of probeer de kajak vanaf Pelican Point met de prachtige Jeanne Meintjes, en de mogelijkheid om langs zeehondenkolonies te drijven, of zelfs naar de zware dolfijnen te kijken terwijl ze volg de kajaks!

Accommodatie: Cornerstone Guest House



Dag 10

Swakopmund - Walvis Bay

We raden u ten zeerste aan om een ​​cruise te maken vanuit Walvis Bay om zowel de zeehonden als de dolfijnen te zien spelen die langs de boot spelen terwijl u voorbij vaart. Het vogelleven hier is geweldig en je kunt wat Namibische oesters proeven met wat mousserende wijn!

 

Accommodatie: Cornerstone Guest House


Dag 11

Sossusvlei

Rijd landinwaarts naar Sossusvlei om een ​​verblijf van 2 nachten door te brengen in Sossusvlei Lodge. Sossusvlei Lodge is een voordelige lodge direct gelegen bij de ingang van het Namib Naukluft Park en de duinen bij Sossusvlei. Dit maakt het een uitstekende uitvalsbasis voor vroege starts in het park zodra de poort opengaat. Vanwege de locatie is er veel moeite gedaan om iets te bouwen dat past bij het landschap, en dit werd vrijwel bereikt met bekwaam gebruik van kleur en bouwmaterialen.

 

Accommodatie: Sossusvlei Lodge


Dag 12

Sossusvlei

Vanaf hier kunt u de torenhoge feloranje duinen bij Sossusvlei verkennen, over de stille en spookachtige Dode Vlei lopen of zelfs proberen een van de duinen te beklimmen; de uitzichten zijn gewoonweg spectaculair! Trakteer uzelf op een ballonvlucht over de duinen, eindigend met een champagne-ontbijt op vaste grond.

Accommodatie: Sossusvlei Lodge


Dag 13

Windhoek

Vanwege de afstand terug naar Windhoek, is de laatste nacht in het Olive Grove Guest House, inclusief ontbijt. Je hebt de avond om te ontspannen, te genieten van een lokale maaltijd en een gehaaste reis naar de luchthaven voor je volgende vlucht de volgende dag

Accommodatie: Olive Grove


DAG 14

Rijd naar Windhoek Airport, breng uw huurauto terug en check in voor een vlucht naar Johannesburg, die aansluit op de terugvlucht naar Londen.



Rondreis Namibie Klassiek 14 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203