Verken Namibie in 14 dagen met de camper Afbeelding Verken Namibie in 14 dagen met de camper
Verken Namibie in 14 dagen met de camper
Bestemming: Rondreizen Namibie - Rondreizen

Verken Namibie in 14 dagen met de camper




DAG 1

Vroege nachtelijke vlucht van Londen Heathrow naar Johannesburg via Johannesburg.


DAG 2

Windhoek

Kom rond het midden van de dag aan in Windhoek, u wordt opgewacht en geholpen om uw volledig uitgeruste kampeervoertuig op te halen. Rijd Windhoek in voor een verblijf van 1 nacht in het Olive Grove Guesthouse of vergelijkbaar, inclusief ontbijt.


Je krijgt een uitgebreide self drive briefing en je hebt de middag vrij om je voor te bereiden op je reis of om de hoofdstad te verkennen.

Accommodatie: Olive Grove


DAGEN 3-4

Sossusvlei

Begin de vroege ochtend voor uw reis naar Sossusvlei voor een verblijf van 2 nachten op de Sossus Oasis Campsite op basis van zelfverzorging.


Met de nabijheid van Sossusvlei kunnen de duinen en Dead Vlei het best worden bezocht in de ochtend of late namiddag wanneer het koeler is.


DAGEN 5 - 7

Swakopmund

Reis noordwaarts naar de kustplaats Swakopmund voor een verblijf van 3 nachten in Sams Giardino Guesthouse of vergelijkbaar, inclusief ontbijt.


Sterk aanbevolen - Sandwich Harbor-tour met Bruno Nebe, een van de beste professionele gidsen van Namibië. De Sandwich Harbour-tour begint met een rit langs een prachtige duinketen grenzend aan de Atlantische Oceaan, zigzaggend over de oorspronkelijke spoorlijn tussen Swakopmund en Walvis Bay, en vervolgens naar de lagunes in Walvis Bay en Sandwich Harbor, beide 'Wetlands of International Importance' '.


Verderop verken je de Kuiseb Delta, bezaaid met archeologische vindplaatsen, 450 jaar oude dierensporen, door de wind geblazen graven en prachtige duinen.


Als je naar het zuiden gaat, begin je aan de nadering van Sandwich Harbour met zijn torenhoge, door de wind gebeeldhouwde duinen, waar je kunt genieten van je picknick - een grote mand vol zelfgemaakt gebak, hapjes, salades, fruit en drankjes - en een plek om vogels te kijken. De rit terug naar huis (ervaar de brullende duinen die ze geweldig zijn!) Biedt een laatste blik op deze angstaanjagende landschappen voordat je laat in de middag terugkeert naar je hotel.

Accommodatie: Sam's Giardino


DAGEN 8-9

Damaraland

In het Damaraland, op zoek naar de ongrijpbare woestijn aangepaste olifant of neushoorn en geniet van de unieke rotsformaties van het gebied, verblijf 2 nachten op Mowani Campsite op basis van zelfverzorging.

Mis de Burnt Mountain, Organ Pipes, Petrified Forrest en Rock Engravings niet allemaal in het gebied en zijn zeker een bezoek waard.


DAGEN 10 - 12

Etosha

Op naar het wereldberoemde Etosha National Park voor een verblijf van 3 nachten kamperen op basis van zelfverzorging. Ideaal gesplitst tussen de oostelijke en westelijke kanten van het park in Okaukeujo, Halali en / of Namutoni.

Accommodatie: Namutoni Rest Camp


DAG 13

Okonjima

Het Africat-project heeft opmerkelijk werk verricht in de bescherming en rehabilitatie van bedreigde Afrikaanse katten. Breng 1 nacht door in het Okonjima Main Camp, inclusief ontbijt en diner.

Accommodatie: Okonjima Collection


DAG 14

Windhoek

Keer op tijd terug naar Windhoek voor de nachtvlucht via Johannesburg naar Londen Heathrow.



Verken Namibie in 14 dagen met de camper 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203